Simona Gherghe, vacanță cu peripeții. Ce a pățit prezentatoarea TV în aeroportul din Paris: "Totul e bine când se termină cu bine"
Simona Gherghe a povestit ce a pățit în aeroportul din Paris. Prezentatoarea TV a avut parte de o vacanță cu peripeții.

Simona Gherghe a plecat într-o binemeritată vacanță alături de soțul ei, Răzvan. Paris a fost destinația de vis aleasă de cei doi, însă pe lângă momentele frumoase petrecute acolo, aceștia au avut parte și de câteva peripeții. Mai exact, la întoarcerea în țară, prezentatoarea TV a uitat unul din bagaje în aeroportul din Paris.

Deși nu se aștepta să-l mai recupereze vreodată, la câteva zile a reușit să intre în posesia bagajului. Simona Gherghe a mărturisit că a uitat de el, deoarece era un bagaj extra care conține jucării pentru cei mici.

”Am uitat valiza cu jucăriile copiilor în aeroport. A fost cu peripeții, dar totul e bine când se termină cu bine. Eu la 11 noaptea în avion comandam online jucării pentru copii. Valiza a venit după trei săptămâni, dar mă bucur că au venit”, a povestit Simona Gherghe la Antena Stars.

 

Simona Gherghe a reușit să își recupereze bagajul, după ce a sunat în aeroportul din Paris. Din fericire, acesta a fost găsit și livrat către România.

”Am scris aeroportului din Paris că am pierdut în seara aia bagajul pe bandă, a fost un extra bagaj... Le-am descris că am un unicorn, o bachetă de prințeasă, pompierul Sam. Doamna a fost foarte drăguță și mi-a zis că valiza a fost găsită și unicornul”, a mai povestit Simona Gherghe.

 

Citește și: Felix Baumgartner rupe tăcerea despre divorțul de Mihaela Rădulescu: "Nu mai pot de nerăbdare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 17 sep, 12:25

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare