Simona Halep: „Nu mă las eu așa ușor!”. Sportiva, noi detalii despre procesul de dopaj
Data publicării:
Simona Halep a oferit noi informații, în cazul scandalului de dopaj.

Simona Halep se află într-un amplu proces, care i-ar putea pune capăt carierei sportive. Nu mai este pentru nimeni o noutate faptul că celebra tenismenă a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, motiv pentru care a fost supendată, în scandalul de dopaj. Chiar dacă a fost o perioadă grea pentru aceasta, Simona Halep nu și-a uitat fanii și a continuat să vorbească cu aceștia pe rețelele de socializare. În noaptea dintre ani, sportiva a publicat o fotografie pe Instagram, însoțită de următorul mesaj: „2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog!”. Fanii au reacționat în număr cât mai mare și i-au trimis diferite mesaje de susținere Simonei, printre care și actorul Andi Vasluianu, care a comentat a scris „Deasupra norilor e soare!”.

Vedeta a ținut să le mulțumească tuturor pentru susținere, însă nu a trecut cu vederea nici comentariul primit de la celebrul actor. În acest sens, celebra sportivă a revenit cu un nou mesaj pe rețelele de socializare, unde dă tuturor de înțeles faptul că procesul de dopaj este în favoarea sa, chiar dacă nu a oferit informații suplimentare. 

„Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!', a scris sportiva pe Instagram.

Poat ete interesează și: Simona Halep, caz de dopaj. Cum a fost contaminată Halep cu Roxadustat. Verdictul Agenţiei Franceze de toxicologie și farmacologie

 

Cum a reacționat Simona Halep, după ce a fost testată pozitiv

În urmă cu câteva luni, Simona Halep trăia coșmarul vieții sale. Sportiva a picat un test anti-doping la US Open 2022, după ce a fost testată pozitiv cu roxadustat, un medicament interzis. De aici, a început o adevărată luptă prin care sportiva a încercat să-și dovedească nevinovăția și să arate tuturor faptul că nu a uitat de demnitate, iar cariera sa a fost clădită doar pe mult efort și muncă.

VEZI și: Cum ar putea scăpa Simona Halep de suspendare. Precedentul există: Cazul Sara Errani

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost anunțată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a fost cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. 

Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a transmis Simona Halep pe Instagram.

Citește și: Fostul soț al Simonei Halep, prima reacție după ce sportiva a fost acuzată oficial de dopaj: "Ea este singura care poate..."


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dopaj  instagram  scandal  simona halep 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel