Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din luna de miere. Ce destinație de vis au ales cei doi /FOTO
Data publicării:
Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere imediat după cununia civilă. 

Simona Halep trăiește cele mai frumoase clipe alături de soțul ei, Toni Iuruc. Cei doi porumbei au plecat imediat după cununia civilă în luna de miere și au ales o destinație de vis. Sportiva a publicat pe pagina ei de Instagram mai multe fotografii din vacanță, dar fără să dezvăluie în ce țară au ales să își celebreze iubirea. 

 

Simona Halep a fost dată de gol chiar de o altă sportivă Simona Radis. Aceasta a încărcat pe InstaStory o fotografie în care apare alături de Halep. Ambele sportive se îndreptau spre Turcia, Bodrum și au imortalizat momentul. 

 

 

 

 

Simona Halep și Toni Iuruc au spus DA în fața ofițerului de stare civilă miercuri, 15 septembrie și au organizat o petrecere de lux, într-un club de fițe din mamaie. La eveniment au participat nume grele din showbiz și au cântat artiști renumiți, precum Dan Bittman și Loredana Groza. 

 

„Vom începe cu piesa , așa au dorit mirii. E un fel de dansul mirilor, dat fiind faptul că acum are loc doar cununia civilă”, a spus Dan Bittman pentru impact.ro.

 

Invitații s-au delectat cu preparate alese, fructe de mare, pește, friptură de vită, preparate din rață, sushi, dar a conținut și preparate românești și machedonești.  

 

Pe lista de aperitive, Simona Halep a ales doar preparate de lux, printre care se numără “scoici Saint Jaques” sau “foie gras”, dar şi trei tipuri de tartar.

 

Din meniu invitații au putut alege și un preparat internaţional: peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, piure de broccoli şi vinegretă de mango.

 

Ce cadouri a primit Simona Halep din partea invitaților: 

 

„Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a spus sportiva, potrivit digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cununie  luna  miere  simona halep  toni iuruc  turcia  vacanță 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”




pixel