Simona Halep, totul despre petrecerea de logodnă. Ce spune sportiva despre nunta cu Toni Iuruc: ”A fost un moment deosebit”
Simona Halep a făcut primele declarații după petrecerea pe care ea și iubitul ei au dat-o la Izvorani. Sportiva a vorbit și despre nunta cu Toni Iuruc.

După toate informațiile apărute în presă legate de căsătoria dintre Simona Halep și iubitul său, tatăl sportivei a decis să dezvăluie motivul pentru care a fost organizată petrecerea. Potrivit acestuia, fiica sa și viitorul ginere au organizat, în vila lor din Izvorani, o petrecere care ține de tradiția machedonească. Evenimentul reprezintă un moment de rămas-bun al viitorilor soți de la părinți, înainte de căsătorie.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă”, a clarificat Stere Halep pentru Click!

Acum, Simona Halep a făcut și ea primele declarații legate de acest eveniment. Sportiva a mărturisit că mulți s-au supărat pe aceasta, crezând că sportiva a făcut cununia civilă cu Toni Iuruc, iar ei nu au fost invitați la eveniment.

"O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat”, a spus Simona Halep la Antena Sport.

Simona Halep a precizat că nunta va avea cu siguranță loc, însă nu vrea să grăbească lucrurile. Cât despre evenimentul de sâmbăta trecută, sportiva a declarat că a fost o petrecere în familie.

”Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă", a mai spus Simona Halep, potrivit As.ro.

 

Citește și: Ce avere are viitorul soț al Simonei Halep. Afacerile lui Toni Iuruc nu merg prea bine

Autor: Romina Băluță | Dată: 30 iul, 11:50

Bancul serii: La cinema

Șeful poliției îl cheamă pe agentul care tocmai îl urmărise pe criminal:


Marius Manole, sursa instagram

Marius Manole, revelație la 42 de ani. Depresia l-a schimbat complet: „Eu am greșit calea, dar nu este niciodată prea târziu să te întorci din drum”/ EXCLUSIV

Horoscop, foto Pixabay, autor Hermann Traub

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Previziuni pentru fiecare zodie

Cove, foto Instagram

Cove, adevărul despre plecarea din PRO TV și noua emisiune de la PRIMA TV: „Viața e plină de…surprize- surprize” EXCLUSIV

Unsplash.com/ autor Timothy Dykes

Horoscop. Top 3 cele mai inteligente zodii. Geniul malefic, Înțeleptul și Istețul

Ivan Patzaichin, alaturi de sotia sa, Georgiana

Povestea incredibilă de dragoste trăită de Ivan Patzaichin. Femeia pe care a iubit-o până la ultima suflare: „A fost dragoste la prima vedere”

Dan Negru, sursa foto Facebook

Recunoașteți personajul. Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România

Zodii incompatibile, sursa pixabay/ autor Ryan McGuire

Zodiile care nu au ce căuta împreună: Compatibilitate ZERO. Relații sortite eșecului

Cătălin Scărlătescu, foto Instagram

Dieta lui Cătălin Scărlătescu: Alimentul la care nu poate renunța: „Am mâncat toată viaţa şi o să continui să mănânc”

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Mihai Voropchievici, Horoscop rune Octombrie 2021. Berbecul și Vărsătorul întâlnesc marea dragoste

Unsplash.com/ autor Ivana Cajina

Zodiacul DEFECTELOR. Adevărul „gol-goluț” despre fiecare semn zodiacal

Horoscop Chinezesc. Foto: Pixabay.com / autor woodpeace1

Horoscop Chinezesc. Iulie-august 2021. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Perioadă guvernată de energia de multiplicare, o energie a viitorului

Gândaci, sursa pixabay/

Cum să scapi de gândacii din casă și să eviți apariția lor. Cele mai bune soluții