Simona Pătruleasa, ritual de frumusețe, la 48 de ani „Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin” / EXCLUSIV
Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, trucurile de frumusețe care o ajută se se mențină într-o formă fizică cât mai perfectă. 

Marți seara, la Palatul Pralamentului, a avut loc Gala Atipic Beauty 2023, un eveniment cu totul inedit, care își propune de zece ani să arate în ce constă, cu adevărat, frumusețea. Mai multe persoane cu dizabilități au defilat pe podium la evenimentul susținut și prezentat de Andreea Marin. Am întâlnit-o acolo și pe Simona Pătruleasa, care a strălucit într-o rochie neagră și cu un look perfect pus la punct, dar pentru care îndrăgita prezentatoare de știri spune că nu a muncit foarte mult.

„O știu pe Andreea de foarte mulți ani, nici nu mai știu de când, și când mi-a spus că face din nou acest eveniment, care este o tradiție, sunt deja 10 ani de când Andreea se ocupă și organizează un astfel de eveniment, am spus că indiferent de cât de ocupată sunt cu temele fiicei mele o să-mi fac timp și o să mă alătur.”, a spus Simona Pătruleasa, în exclusivitate pentru Spectacola. 

VEZI și: Andreea Marin: „Frumusețea stă în faptele noastre și în ce lăsăm în urmă” / EXCLUSIV

 

Cât timp îi ia să se pregătească pentru un eveniment

Simona Pătruleasa a reușit să arate impecabil în doar zece minute, după cum ne-a spus chiar ea. Stilul de viață alert, unde trebuie să îmbine cât mai bine viața profesională cu cea de familie a determinat-o pe aceasta, în timp, să învețe să-și desfășoare toate activitățile contra timp, lucru care pare că îi iese de minune. 

„Look-ul din seara asta a durat 10 minute. Înainte să mă machiez am stat cu niște patch-uri la ochi luate din frigider, am făcut curățenie prin casă, pentru că am plecat la serviciu și am lăsat totul la punct, m-am mai uitat puțin și pe temele lui Ingrid la geografie, după care m-am apucat de machiaj, care a durat 10 minute, două minute îmbrăcatul, am trecut pe la serviciu, m-a făcut la păr o colegă în cinci minute, deci foarte repede m-am pregătit.”, ne-a mai spus ea. 

Te-ar putea interesa și: Trucul Simonei Pătruleasa pentru un ten impecabil: „Cafea amestecată cu puțină miere”

De asemenea, chiar dacă majoritatea femeilor stau să se gândească ore în șir pentru rochia pe care ar putea să o îmbrace la un astfel de eveniment important, Simona spune că a luat această decizie cu cinci minute înainte să iasă pe ușă.


„M-am hotărât când mă machiam, cu cinci minute înainte să plec, cu ce mă îmbrac. Eu așa fac în ultimul timp. Pe vremuri eram ceva mai organizată, dar acum totul este pe fugă. Am o zonă în dressing în care am doar lucruri cu care mă îmbrac la evenimente și atunci mi-e foarte simplu să iau decizia, totul e negru și alb, e foarte ușor de ales.”, spune Simona Pătruleasa. 

 

Trucul de frumusețe la care apelează în fiecare zi

Simona Pătruleasa se menține impecabil, la vârsta de 48 de ani. În acest sens, am rugat-o pe aceasta să ne ofere trucul de frumusețe la care apelează în fiecare zi, pentru a avea un ten cât mai perfect. 

„În fiecare dimineață, înainte să mă machiez, adică pe la 5:30, îmi pun aceste patch-uri la ochi de la frigider, care oricât ai fi de obosit, îți revigorează zona ochilor, eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin de patch-uri.”, a conchis ea. 

Pe aceeași temă: Simona Pătruleasa: „Prefer să regret ce n-am reușit să fac până la vârstă asta decât ceea ce am făcut”. Interviu Spectacola

Data: 10 mai 2023, 09:48
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: rutina de ingriire  simona patruleasa  trucuri de frumusete 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleHOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...

Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...