Simona Pătruleasa, secretul căsniciei de 17 ani: "Nu prea avem motive să facem pași spre împăcare" EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Simona Pătruleasa a vorbit despre viața de familie, dar și despre cariera profesională, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Simona Pătruleasa se bucură în prezent de o carieră de succes, dar și de o familie perfectă. Frumoasa prezentatoare de la Kanal D are una dintre cele mai longevive relații din showbiz-ul românesc, fiind într-o relație cu soțul ei de 17 ani, rodul iubirii lor fiind reprezentat de fiica lor, Ingrid. În exclusivitate pentru Spectacola, aceasta a vorbit despre cum ea și  Sabin Ivanof reușesc să treacă peste momentele grele din cuplu, dar ne-a dezvăluit și alte detalii din viața personală.

"Nu cred că este un secret. Cred că este dorința de a fi împreună și de a face lucrurile să funcționeze. Rar am văzut oameni care să nu se contrazică. Important este să nu se transforme în ceartă și, mai rău, în jigniri.  Atât timp cât există respect, lucruri funcționează bine.

Nu prea avem motive să facem pași spre împăcare. Putem avea opinii diferite despre anumite lucruri, dar nu le ducem în altă direcție. Dacă, după 17 ani, nu te plictisești cu cel de lângă tine și mai ai lucruri sa-ți spui e un semn bun." (râde), a spus Simona Pătruleasa în exclusivitate pentru Spectacola.

Pandemia nu le-a afectat de viața de cuplu celor doi

În timp ce extrem de multe cupluri au fost foarte afectate de pandemie, Simona Pătruleasa spune că pentru ei nu a fost o problemă timpul extrem de mult pe care trebuiau să îl petreacă împreună. Mai mult, cei doi au și foarte multe activități pe care le fac des în cuplu.

"Noi eram obișnuiți să petrecem foarte mult timp împreună. Și ne-am bucurat și mai mult să vedem filme, să jucăm tenis de masă, șah, să pictam și să ascultăm muzică.", ne-a mai spus prezentatoarea TV.

Cum se menține prezentatoarea TV în formă

"Întotdeauna există loc de mai bine când vine vorba despre forma fizica și despre cum ne simțim în pielea noastră. În cazul meu, cred că este rezultatul unei discipline la care am ajuns cu trecerea timpului. Nu țin neapărat o dietă anume în acest moment, dar nu mănânc după ora 18:30 și fac o pauză alimentara de 15/16 ore. Încerc sa mănânc cât se poate de sănătos, deși îmi plac foarte mult dulciurile.", ne-a mărturisit aceasta.

Când vine vorba de masa preferată, Simona Pătruleasa se axează pe sale și pe pește.

"Mănânc salate, pește, fructe și beau multă apă. A devenit un mod de viața.", a spus ea.

Care este ritualul de îngrijire al vedetei

Deși a împlinit vârsta de 47 de ani, prezentatoarea TV arată impecabil. Aspectul fizic nu se întreține însă singur, pentru că aceasta face eforturi foarte mari pentru el.

"Nu adorm niciodată fără să-mi curăț foarte bine tenul și să aplic o cremă de hidratare. Dimineața îmi pun, mai ales vara, o cremă cu ecran solar. Și, de câțiva ani, pentru că mai am destul de puțin până la pragul de 50 (râde), merg o dată pe lună pentru un tratament non-invaziv de electrostimulare. Pentru partea corporală am descoperit un aparat care este un must have înainte de proba costumului de baie. Fac sport acasă (gantere, stepper, abdomene), nu atât cât ar trebui, din pacate.", ne-a mai mărturisit Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa, despre relația cu fiica sa

Ingrid are 11 ani și mai are puțin până ajunge la vârsta adolescenței, vârsta când au loc cele mai multe schimbări pentru un copil. În acest sens, vedeta spune că încearcă să fie de pe acum destul de strică cu cea mică, care nu este așa de încântată de atitudinea mamei ei.

"Ea spune că sunt exigentă. Eu aș spune protectivă. Este o perioadă dificilă și sper să reușim să fim prietene înainte de toate și să vină să-mi spună mereu ce are pe suflet.", a spus ea.

De asemenea, Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit și care este cel mai prețios sfat pe care vrea să i-l dea fiicei ei.

"Îi voi spune ce-i spun și acum: să-i respecte pe ceilalți dacă vrea să fie respectată, să fie buna, să aibă încredere în ea, să pună suflet în ceea ce face, să nu fie superficială, să-și dorească să evolueze, să nu “calce peste cadavre” pentru a atinge un scop, să se bucure de viață și să fie autentică.", a continuat vedeta.

"În televiziune am ajuns întâmplător"

Îmi vine greu să vorbesc despre mine. Sunt un om normal, cu bune și rele. Am învățat să fac lucruri la care nici n-aș fi visat în copilărie. Îmi place să pictez, să ascult muzică și să am grijă de florile pe care le-am plantat cu mare drag.

În copilărie îmi plăcea să mă joc în spatele blocului și să am rolul doamnei învățătoare, lucru care s-a și întâmplat peste mulți ani. În televiziune am ajuns întâmplător, deși am făcut niște cursuri de televiziune într-o vara, din dorința de a face lucruri interesante.", ni s-a mai confesat ea.

Simona Pătruleasa are și un sfat pentru cei care vor să ajungă la pupitrul știrilor.

"Să-și respecte publicul, să fie punctuali, să evolueze.", a încheiat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  casnicie  familie  simona patruleasa  televiziune 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel