Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”
Data publicării:
O artistă a murit noaptea trecută, după ce și-a pus capăt zilelor.

Este doliu în lumea muzicii românești. O cântăreață a fost găsită înecată în Lacul Morii din București, noaptea trecută. Este vorba despre  Simona Săndulescu, care a postat pe rețelele de socializare și un mesaj de adio. Imediat ce au văzut postarea șocantă făcută de această în mediul online, atât familia, cât și prietenii apropiați au încerca să dea de ea cu disperare. Toți cei care au cunoscut-o pe Simona sunt șocați, pentru că nu se așteptau niciodată la un astfel de gest necugetat din partea ei. Din păcate, nimeni nu a reușit să o mai salveze pe solistă, corpul neînsuflețit fiind găsit mai târziu, chiar în locul în care aceasta a premeditat tot. Din cele scrise de femeie în postarea prin care și-a luat rămas bun de la toți cei apropiați, ar fi fost vorba despre o poveste de dragoste neîmpărtășită.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine.....Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite....Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a scris Simona Săndulescu pe Facebook, înainte să-și ia viața.

 

 

Artista Mioara Mira Voicu, apel disperat

Imediat după ce a făcut acea postare șocantă pe rețelele de socializare, toți prietenii apropiați, dar și familia i-au scris zeci de comentarii acesteia, prin care o rugau să nu apeleze la acest gest. Printre aceștia se numără și artista Mioara Mira Voicu, care a încercat prin orice mijloc să dea de femeie.

„Cineva care este mai aproape de Lacul morii..să acționeze mai repede! Doamne ferește! Dragilor, m-am rugat pentru ea! Va rog, rugați-vă pentru ea!! Rugăciunea face minuni !Sper din suflet să fi fost doar un gând necurat...și să stea undeva, să cugete bine, să tragă concluzia că nu este bine ceea ce vrea sa facă! TE ROG,DOAMNE LUMINEAZĂ-I MINTEA ȘI SUFLETUL!”, a scris Mioara Mira Voicu la postarea Simonei.

„Ce faci, Simona! Azi e Schimbarea la față a Mântuitorului Hristos! Nu te lăsa amăgită de cel rău! Nu-ți pierde sufletul pentru o iubire pământeană! Viața este frumoasă, merită trăită! Domnul să-ți dea putere să reziști ispitei! Noi te iubim! Ești o ființă minunată!”, a fost comentariul scris de altă cunoștință.

Poliția confirmă decesul artistei

„La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă. Totodată, un echipaj medical, în urma verificărilor, a constatat decesul.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri – Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, a transmis poliția, potrivit cancan.

Citește și: De ce Jojo nu a devenit din nou mamă: ”Aș fi făcut și vreo 4 copii”. Ce a sfătuit-o mama sa


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artista  moarte  simona sandulescu 


DC Media Group Audience

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Horoscop Alina Bădic 17 – 23 martie 2024. Zodia care va da lovitura

PETRA PINTELEI

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare pe care toți românii ar trebui să o cunoască! Știe șase limbi străine, se machiază singură și muncește pe calculator / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Ce aduce 2024 în funcție de cifra de destin. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cum îți va merge în dragoste în acest an

 Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Astro Fanatik

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Avertisment pentru 3 zodii

Sursă foto: Captură video Românii au Talent / VOYO

Crețu Daria Ioana, moment de excepție la Românii au Talent. Andra: Nu pare că a cântat un copil pe scenă, pare că a cântat un om cu foarte multă experiență

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 18 - 24 martie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de „succes, reușită și un contract semnat”

Captură video: Voyo

Condițiile grele îi fac pe Războinici să recurgă la tot felul de metode. Iancu Sterp a încercat să-și facă papuci din lemn la Survivor All Stars

Românii au Talent

Românii au talent: Karlos Tănăsescu recită din Eminescu și face calcule cu sute de numere, în același timp. Andra: Mi s-a făcut pielea de găină!

Românii au Talent

Edina i-a cucerit pe cei 4 jurați de la Românii au Talent. Andra: Îmi dă speranță că viitorul arată bine

Daniela Simulescu, captură video Youtube

Marte intră în Pești, din 23 martie. Daniela Simulescu a dezvăluit care vor fi cele mai afectate zodii

Iulia Vântur, Teo Trandafir/ captură video Youtube, Kanal D2

Iulia Vântur, scoasă din minți de Teo Trandafir. A fost luată la rost în direct despre „relația” cu Salman Khan: „Nu pare că aveți chimie, ci că faci parte din stafful lui”



pixel