Simona Trașcă, pe mâna medicilor din cauza implanturilor mamare. Vedeta are dureri îngrozitoare: „Îmi e frică de mor!
Data publicării:
Simona Trașcă va ajunge în curând pe masa de operație din cauza implanturilor mamare. 

Simona Trașcă a mărturisit că se confruntă cu dureri insuportabile din cauza implanturilor mamare. Vedeta a mărturisit că a fost la control, iar medicii i-au transmis că trebuie să se opereze, mai ales că implanturile sunt pe cale să expire. Blondina a precizat că amână intervenția chirurgicală din cauza faptului că îi este foarte frică. 

„Silicoanele mele sunt vechi de nouă ani! În mod normal, la 10 ani trebuie schimbate oricum! E mai mare frica însă, decât durerea! Am dureri de peste doi ani la sâni, dar am tot amânat operația! Am dureri, dar nu chiar în fiecare zi, așa brusc mă apucă uneori! Ar fi a cincea oară când mă operez la sâni.

Am prins, însă, mare frică mare de operații! Mi-e frică de mor! Nici nu mă mai recunosc! Din cauza anesteziilor, am prins frică. Plus, de câte operații nereușite am auzit în ultima vreme, Doamne ferește! Nu mai am incredere nici în medici!

E dificil acum să faci orice fel de intervenție! Nici nu știu la ce doctor să mă mai duc! Am fost deja la consult, dar am anulat, pe ultima sută de metri, operația! Nu pot să iau o hotărâre! Cert este că trebuie să mă operez, vrând-nevrând! ”, a declarat Simona Trașcă pentru Click!

Simona Trașcă, probleme de sănătate din cauza unei sarcini toxice

Blondina a mai spus că știe că aceste probleme de sănătate cu care se confruntă în prezent sunt din cauza unei sarcini toxice pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani. Doctorii i-au prescris și un tratament, însă aceasta a mărturisit că nu l-a respectat așa cum i-a fost recomandat.

„Le am de când am fost gravidă pentru că am avut sarcină toxică și de atunci am rămas cu niște proble, cu ficatul, cu fierea. Am făcut un tratament acum mulți ani de la doctor, mi-a fost bine o perioadă și oricum n-am respectat ce a zis domnul doctor”, a spus Simona Trașcă la Antena Stars.

Citește și: Viorel Lis, prima apariție după ce a fost operat la inimă. Cum arată fostul edil al Capitalei: "Slăbit, dar fericit că mai este printre noi"

Andreea Marin, despre relația cu Mihaela Rădulescu. Vedetele au fost RIVALE ani la rând: “E mai bine să fim pe drumuri diferite”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dureri  implant mamar  operație  simona trasca 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel