Simona Trașcă, prima reacție după ce Doinița Oancea a spus că nu are ce căuta în showbiz: „Să-și vadă %#@$% de treaba ei”
Data publicării:
Simona Trașcă a răbufnit, după ce Doinița Oancea a spus că nu are ce căuta în showbiz.

Un nou scandal stă să izbucnească în lumea showbizului. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Doinița Oancea a răspuns unei provocări picante. Actrița a fost supusă unui joc în care a trebuit să răspundă la câteva întrebări. Una dintre ele era legată de vedele care nu au ce căuta în showbizul românesc. Doinița Oancea nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns imediat.  Cele trei nume menționate de actriță au fost: Simona Trașcă, Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu.

La scurt timp, Simona Trașcă nu s-a putut abține și a răbufnit. Aceasta a mărturisit că nici măcar nu știe cine este Doinița Oancea.

„Cine e Doinița Oancea? Chiar nu știu. (...) Îi doresc mult succes în continuare și să-și vadă %#@$% în continuare de treaba ei că nu ne-am intersectat, nici nu o cunosc și pe mine nu mă #$%@ grija ei și să nu o intereseze nici pe ea de viața mea! Nu înțeleg care e treaba. Măcar ea mă știe pe mine, eu nu o știu pe ea”, a spus fost asistentă TV.”, a fost prima reacție a Simonei Trașcă atunci când a aflat ce afirmații a făcut Doinița Oancea la adresa ei, potrivit Antena Stars.

Mai mult decât atât, blondina a spus că nu înțelege de ce a făcut aceste afirmații, mai ales că ea este iubită de public și contactată foarte des de televiziuni.

„Numai un om rău poate spune așa ceva de o persoană, mai ales pe care nu o cunoaște. Eu chiar nu o cunosc pe femeia asta, nici nu știu cum arată în momentul de față. Dacă ea a vrut să se bage în seamă ... Dacă nu aveam ce căuta la TV, nu mă căuta lumea. Cred că sunt plăcută publicului datorită faptului că mereu am fost sinceră și corectă. Sunt un om bun, nu sunt un om rău. Nu m-am luat de nimeni gratuit. Dar, dacă o mânâncă undeva și vrea replică de la mine, îi dau! Nu sunt atât de perfectă încât să întorc și celălalt obraz, mai ales că nu am greșit cu nimic”, a mai spus Simona Trașcă.

Doinița Oancea o pune la zid pe Bianca Drăgușanu. Actrița consideră că nu are ce căuta în showbiz: ”A devenit persoană publică prin...”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: doinita oancea  simona trasca 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel