Sinead O’Connor, internată în spital la câteva zile după moartea fiului ei. Artista a amenințat că se sinucide: „Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc”
Data publicării:
Sinead O’Connor și-a pierdut fiul, în urmă cu câteva zile. Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis, iar mama sa nu mai poate suporta durerea și a vrut să își încheie socotelile cu viața.

Săptămâna trecută, Sinead O’Connor a aflat că fiul eu, Shane, în vârstă de 17 ani, și-a pus capăt zilelor, după ce a fugit dintr-un spital din Irlanda, unde fusese internat pentru alte tentative de suicid


Tânărul era dat dispărut de câteva zile. Acesta dispăruse din Newbridge, comitatul Kildare, și a fost văzut ultima dată vineri dimineață, în zona Tallaght, Dublin 24. 

La momentul respectiv, cântăreața postase mesaje de îngrijorare pe rețelele de socializare în care îi cerea fiului ei să o contacteze. "Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a cizelat degeaba acel zâmbet frumos de pe fața ta frumoasă", a scris ea pe Twitter.

"Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog să nu o oprești să bată. Te rog să nu-ți faci rău. Du-te la Gardai și hai să te ducem la spital. Acesta este un mesaj pentru fiul meu, Shane. Shane, nu mai e amuzant să dispari așa ceva. Mă sperii de moarte. Poți să faci ceea ce trebuie și să te prezinți la o secție Gardai. Dacă ești cu Shane, te rog să suni la Gardai pentru siguranța lui."


Pe 7 ianuarie, Poliția a descoperit trupul neînsuflețit al tânărului. Shane s-a sinucis. 


„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis azi să-și încheie lupta pe pământ, iar acum este alături de Dumnezeu. Să se odihnească în pace, iar nimeni altcineva să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Mă rog să fii liniștit – a scris Sinead în mediul online, pe 7 ianuarie 2022.


La câteva zile de la decesul fiului ei, artista a fost ridicată de poliție și internată în spital, după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe mesaje în care anunța că intenționează să se sinucidă. 


 „Îmi pare rău. Sunt cu Polița care mă duce la spital. Îmi pare rău că i-am supărat pe toți. Sunt pierdută fără copilul meu și mă urăsc. Voi primi ajutor la spital o vreme – a scris O’Connor pe Twitter joi, 13 ianuarie.

 

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are niciun sens să trăiesc fără el. Distrug orice ating. Am rămas aici pentru el. Și acum el nu mai este. Mi-am distrus familia. Copiii nu mă mai vor. Sunt o persoană nemernică. Iar voi toți credeți să sunt o persoană bună pentru că pot cânta. Nu sunt! Vina este în totalitate a mea. Moartea lui Shane este din vina mea. Doar a mea. Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu și fără ceilalți copii. Nu merit să trăiesc. Este vina mea și doar a mea! Sunt un eșec de când m-am născut. Nu e vina părinților mei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a făcut așa greșit. Așa că mă întorc de unde am venit și voi găsi singura persoană care m-a iubit vreoodată pe pământ – scria artista zilele trecute pe pagina ei de Twitter.

Artista mai are trei copii: Jake Reynolds (34 de ani), Yeshua Bonadio (15 ani) și, respectiv, Roisin Waters (25 de ani).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: artista  fiul  shane  sinead o connor  sinucidere  sinucis  spital 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel