Situație fără precedent la Survivor All Stars. Consiliul de eliminare a luat o întorsătură neașteptată: „Nu te cred!”
Data actualizării:
Data publicării:
Concurenții de la Survivor All Stars au avut parte de o surprinză în ediția de pe 25 aprilie 2024. 

Surprizele se țin lanț de concurenții de la Survivor All Stars, care au avut parte de o nouă veste neașteptată în ediția de pe 25 aprilie 2024. Aceștia au primit un bilet misterios pe plajă, care le spunea că trebuie să caute un anumit indiciu, care le va fi de folos pe viitor și, mai exact, chiar la consiliul de eliminare. Cel care l-a găsit a ținut acest lucru ascuns de tată lumea, chiar și de propria echipă, dezvăluind acest lucru de față cu toți concurenții.

„Hopa, a apărut ceva în buzunar. Eu când vă zic că-s deștept, sunt deștept.”, a spus Sorin.

„Tu-l aveai? Nu te cred!”, a fost și reacția lui Tj Miles, când a aflat că Zanni are avantajul.

„Lăsați vrăjeala”, a completat și Andrei Ciobanu. 

„Să citim voturile.”, spune și Zanni.

Citește și: Câte kilograme a slăbit Jador la Survivor All Stars. Artistul este mândru de forma fizică din prezent / video

Zanni a fost cel care a găsit avantajul

Așadar, Zanni a fost cel care s-a bucurat de descoperirea acestui avantaj și cel care, implicit, va avea puterea să salveze un membru din echipa sa de nu a merge la duel.

„Zanni, iei prin surprindere. Zanni, știi ce presupune acel simbol, dacă tot îl deții?”, l-a întrebat Daniel Pavel pe fostul Faimos.

„Păi nu l-am scos degeaba, domnul Dan. Am făcut o teorie de când l-am găsit până acum. Faptul că nici Faimoșii nu știau că l-am găsit, și ei erau surprinși, m-au buzunărit fără să-și dea seama și m-au întrebat. Le făceam cu ochiul ca să înțeleagă că e la mine, dar să nu mai pună paie pe foc, pentru că vreau să se uite de gluma pe care a făcut-o Sorin. Era la mine, dar nu puteam să mint că nu, am încercat să o joc. Pe bilet scria că îl pot folosi ori acum, ori la jocul următor și am zis că dacă tot dăm o spargere, am nevoie să fiu tare psihic, iar eu astăzi trebuia să ghicesc votul pe care l-au făcut toți Războinicii. Dacă eu am ghicit, am dat spargere în echipa foștilor Războinici.”, a completat și Zanni.

VEZI și: Ana Porgras, îngenuncheată de durere la Survivor All Stars. Concurenții au chemat de urgență medicul

Cum funcționează avantajul primit de Zanni

Așadar, dacă numele nominalizat de Zanni ar fi fost același cu numele de la bilețelele de nominalizare spre duel, persoana respectivă ar fi fost salvată de la eliminare. În caz contrar, avantajul ar fi fost anulat.

„Ce părere aveți voi de faptul că Zanni l-a scos la iveală, pentru că așa cum spune și el, poate fi folosit temporizat, ori în seara asta, ori în altă seară. Ce părere aveți voi despre asta?”, i-a întrebat Daniel Pavel pe concurenți.

„Nu există altă seară, domnul Pavel. El, știind că este în siguranță, evident că va salva pe cineva din echipa Faimoșilor.”, a răspuns Alex Delea.

„Dar poate nu ghicește, pentru că gândindu-ne că e la el, ne-am făcut și noi o strategie. Ne-am schimbat votul pe ultima sută de metri, pentru că ne-am gândit că este la el.”, a intervenit din nou Sorin.

Citește și: Detaliile pe care nu le cunoști despre Survivor All Stars. Lola Crudu: „Oamenii judecă, dar asta ar trebui unii să înțeleagă” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel