Sloturi, blackjack sau ruletă? Care joc este mai avantajos pentru tine?
Data publicării:
O expresie pe care o auzi întotdeauna în lumea jucătorilor de cazino este "Casa câștigă întotdeauna". În realitate, există jucători care vor câștiga pe termen lung la cazino și jucători care vor pierde. Adevărul din acea expresie este că, atunci când se trage linie, casa va câștiga. Asta deoarece fiecare joc oferă un avantaj casei în fața clienților.

Jocurile de noroc sunt o afacere, iar cazinourile doresc să facă profit. Așa că, încă din cele mai vechi timpuri, casa a avut un avantaj. Ce-i drept, la început, acesta era mult mai mare. A fost micșorat cu trecerea anilor tocmai pentru ca jucătorii să aibă mai multe șanse de câștig. În prezent, unii jucători sunt pe plus, dar și unii încheie luna pe minus.

Cum fac profit cazinourile? Ele au un avantaj de câteva procente la fiecare joc. Chiar dacă există multe mituri, răspândite în general de jucătorii care pierd, cazinourile nici nu au nevoie să măsluiască jocurile. Avantajul lor este dat strict de structura jocului în sine.

Care joc este mai avantajos pentru tine?

În țara noastră și nu numai, cele mai populare jocuri de cazino sunt sloturile. Cei mai mulți oameni încearcă sloturile pentru experiența relaxantă și distractivă pe care o oferă, dar și pentru varietatea uriașă. Poți descoperi sloturi clasice, cu fructe și șeptari, dar și jocuri cu o tematică inedită, inspirate din filme, seriale, Orientul Îndepărtat și așa mai departe.

Merită însă să joci sloturi din punct de vedere financiar? Avantajul casei la sloturi online nu este fix. El variază între câteva procente (între 1% și 10%) și este stabilit pe baza unui RTP, adică Return To Player, procentul de sumă ce va fi returnat jucătorilor pe o perioadă nedeterminată de timp.

Fiecare joc are propriul RTP. Însă sloturile oferă și alte avantaje, pe care nu le întâlnim la alte jocuri de cazino. Vorbim despre jackpot-uri. Foarte multe sloturi beneficiază de jackpot-uri. Astfel, cu un spin de câteva unități, poți obține o sumă considerabilă.

Un alt avantaj al video sloturilor este reprezentat de ofertele cu rotiri gratuite fara depunere. În diferite ocazii, mulți dintre operatorii de cazino online oferă rotiri gratuite la unele sloturi, câștigurile fiind uneori chiar fără rulaj.

Avantajul casei la blackjack și ruletă

Merită oare să joci blackjack? Acest joc este potrivit pentru oamenii cu abilități matematice, așa cum a fost cazul studenților de la MIT, dar nu numai. Din punct de vedere statistic, avantajul casei la blackjack este de aproximativ 7%.

Totuși, prin aplicarea strategiei de bază și profitând de avantajele pe care jucătorul le are în fața dealerului, avantajul casei poate fi redus până la 0,2%. Practic, atunci când se iau deciziile perfecte, jucătorul și dealerul joacă de la egal la egal. Tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care blackjack-ul are atât de mult succes.

În ceea ce privește ruleta, când vorbim de versiunea europeană, avantajul casei este de aproximativ 2,7%. Acesta este dat de prezența unui 0 de culoare verde. În schimb, avantajul casei la ruleta americană, care are și un 00, este aproape dublu, motiv pentru care cei mai mulți jucători o evită.

Probabilitățile de câștig rămân însă decente la ruleta europeană, care oferă multă adrenalină și suspans într-un timp foarte scurt.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Social


DC Media Group Audience

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Antena 1

Danny Boy și Mădălina de la Insula Iubirii s-au despărțit. Ispita a făcut anunțul

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

 Mariana Cojocaru. Captură video: YouTube/ Playtech Stiri

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Oana Niculescu Mizil, dezvăluiri despre relația cu Marian Vanghelie: „Nu a dat niciodată în mine”




pixel