Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"
Data actualizării:
Data publicării:
Smiley a dezvălui ce consumă dimineața, pentru a fi plin de energie.

Smiley le-a dezvăluit fanilor săi, pe rețelele de socializare, un truc care îl ajută pe acesta să funcționeze bine toată ziua. Artistul, aflat într-o perioadă cu foarte multe schimbări, are nevoie de energie, pe care, în cea mai mare parte a timpului, și-o ia din alimente. Așadar, pentru că solistul trebuie să facă față atât provocărilor din viața personală, aduse odată cu nașterea lui Josephine, cât și carierei profesionale, unde concertele îl solicită foarte mult, apelează la diverse trucuri naturiste.

Unul dintre ele, peste care cântărețul nu sare niciodată, este acela de a consuma un lichid pe stomacul gol. Smiley spune că face asta indiferent de ora la care se trezește. 

"În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc, primul lucru pe care-l fac este să beau un pahar cu apă. Sănătate pură.", a spus Smiley Instagram.

Smiley și Gina Pistol, prima apariție de când au devenit părinți: „N-am mai dormit de aproape 2 ani”

Ce beneficii ai, dacă bei apă pe stomacul gol

Nu doar Smiley recomandă acest remediu naturist, ci și specialiștii, care spun că apa consumată pe stomacul gol are extrem de multe beneficii. În primul rând, dacă consumi dimineața prima dată apa, aceasta îți va curăța stomacul complet, astfel încât alimentele consumate ulterior, la micul dejun, vor fi mai ușor de digerat, iar toxinele vor fi eliminate mai repede. 

De asemenea, acest remediu ușurează tranzitul intestinal, dar și sprijină buna funcționalitate tuturor organelor, potrivit csid.

Nu în ultimul rând, acest lucru va menține sănătatea pielii, care va fi mai strălucitoare și mai hidratată, dacă vei consuma zilnic dimineața câte un pahar de apă, dar și crește imunității din corp, acestuia fiindu-i mai ușor să lupte cu virușii. 

Loredana Groza consumă un pahar de apă CALDĂ pe stomacul gol

Și Loredana Groza urmează ritualul de dimineață a artistului, însă într-un mod puțin mai diferit. Solista a mărturisit faptul că obișnuiește să bea tot apă pe stomacul gol, dar nu rece, ci călduță. În acest fel, ajunsă la vârsta de 52 de ani, se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat, care face în continuare ravagii. 

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă caldă”, povestea artista potrivit click!

Loredana Groza a împlinit 52 de ani. Tatăl său i-a făcut o urare emoționantă: „Talentul i-a dat avânt”

Trucul pe care îl are Anastasia Lazariuc dimineața

Altă artistă care este foarte atentă la alimentele pe care le consumă dimineața este Anastasia Lazariuc. Cântăreața spune că, asemenea Loredanei Groza, obișnuiește să bea dimineața câte un pahar de apă caldă, în care pune uneori și lămâie. Pe lângă asta, Anastasia Lazariuc mai consumă și sucuri de fructe naturale, destinate diferitelor boli.

“Nu am fumat, nu am băut, nu am fost un om de noapte. De aceea, nici nu am cântat prin baruri. Sunt matinală. Cum mă trezesc, fac puţină mişcare şi beau un pahar de apă pe stomacul gol, pentru că aşa cum ne spălăm pe faţă, trebuie să ne spălăm şi pe interior. Apa trebuie să fie caldă, în nici un caz rece sau fierbinte. Uneori, o beau cu lămâie.

Îmi fac un suc din morcovi, ţelină, un măr sau citrice, uneori pun şi sfeclă roşie, bună pentru ficat sau un cartof crud, care e bun pentru cei care suferă de ulcer”, a dezvăluit cântăreața, potrivit sursei citate.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aliment  instagram  sănătate  Smiley 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel