Smiley, de nerecunoscut. Artistul a renunțat la plete: „A fost subiect de discuție atâția ani”. Motivul pentru care a decis să se tundă FOTO
Data publicării:
Smiley a anunțat că urmează să se tundă și vrea să își doneze părul pentru realizarea de peruci, pcare vor ajunge la pacienții oncologici. 

Smiley are de gând să se tundă și vrea să-și doneze pletele pentru ca pacienții ocologici să poată beneficia de peruci, după tratamentul de chimioterapie, când mulți își pierd părul. 

„18.06.2022. Scrijelesc și eu, pe peretele asta de aici, data de mâine, să rămână scris: Mâine mă tund! Freza nouă, look nou, laude din stânga și din dreapta (sper), dar cel mai important este că părul ăsta al meu, care a fost subiect de discuție atâția ani, este acum și de folos. Îl donez pentru realizarea de peruci pentru pacienții oncologici. Le mulțumesc că au dat sens și valoare părului meu. Dacă aveți cum și decideți să vă tundeți, donați-vă părul în campania. Sau DONAȚI bani în conturile lor, fac atât de mult bine pentru mii de persoane pândite de un mare rău. Fiți buni! Tunși, netunși, sufletul contează și poate face lumea mai bună! Hai și!”, a scris Smiley pe rețelele de socializare.

 

 

Cum arată artistul acum:


Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"

Smiley le-a dezvăluit fanilor săi, pe rețelele de socializare, un truc care îl ajută pe acesta să funcționeze bine toată ziua. Artistul, aflat într-o perioadă cu foarte multe schimbări, are nevoie de energie, pe care, în cea mai mare parte a timpului, și-o ia din alimente. Așadar, pentru că solistul trebuie să facă față atât provocărilor din viața personală, aduse odată cu nașterea lui Josephine, cât și carierei profesionale, unde concertele îl solicită foarte mult, apelează la diverse trucuri naturiste.

Unul dintre ele, peste care cântărețul nu sare niciodată, este acela de a consuma un lichid pe stomacul gol. Smiley spune că face asta indiferent de ora la care se trezește. 

"În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc, primul lucru pe care-l fac este să beau un pahar cu apă. Sănătate pură.", a spus Smiley Instagram.

 

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut: Nu mai știam cine sunt. Aveam 80 de kilograme

 

Gina Pistol și Smiley și-au făcut pentru prima dată apariția împreună în cadrul unei emisiuni, de când au devenit părinți. Invitați în podcastul Seara după șapte, realizat de Gabriel Fereșteanu la ProFM, cei doi au vorbit despre cele mai dificile momente prin care au trecut, de când familia lor a devenit mai numeroasă, dar și despre faptul că sarcina Ginei a fost ceva extrem de neașteptat, aceștia neavând nicio speranță în acest sens.

"Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, un dar la la Dumnezeu. Noi am primit tot momentul exact ca pe un dar și am tratat fiecare moment și cu bune, și cu rele. Indiferent că am trecut și prin momente de panică, supărări, le-am primit fix cu bucurie. Înainte să fie Gina gravidă, toată lumea ne avertiza la ce să fim pregătiți și, sufletește, m-am pregătit. Eu oricum sunt mai calm, dar mie nu mi s-a părut că a fost dificil.", a declarat Smiley în cadrul podcastului.

Gina Pistol a trecut printr-o perioadă foarte grea, după ce a născut

Dacă Smiley a privit toate lucrurile cu foarte mult calm, partenera acestuia a avut parte de extrem de multe momente de dezechilibru în această perioadă. Frumoasa prezentatoare spune că nu se mai regăsea în nimic, iar kilogramele acumulate în plus i-au făcut lupta și mai grea.

"Mie mi s-a părut că a fost dificil. Ai avut toată răbdarea din lume cu mine. Erau momente când eram conștientă că exagerez, dar eram conștientă că e hormonal și nu aveam cum să mă controlez. A avut foarte mare răbdare cu mine. Eu mă făceam imensă, aveam 80 de kilograme înainte să nasc și făcea Andrei: "Doamne cât ești de frumoasă" și începeam să plâng, că mă ia la mișto. Eu am ales să vorbesc despre asta pentru că nici cu mine nu a vorbit nimeni și mă uitam la alte mămici și credeam că eu greșesc cu ceva. Pentru femeie este foarte greu în perioada de după naștere. Viața nu este perfectă, sunt nopți nedormite, corpul se reface greu, duci o criză de identitate. Eu aveam momente când nu mai știam cine sunt, acum mă regăsesc ușor, ușor. Uiți cine ești.", a declarat Gina Pistol.

Ce spun cei doi despre plecarea Ginei la Asia Express

Cel mai greu lucru din toată această perioadă a fost momentul în care Gina  a trebuit să renunțe la unul dintre cele mai iubite reality show-uri din România, Asia Express. Chiar dacă inițial, vedeta era convinsă că va pleca în această experiență inedită, timp de două luni, pe parcurs decizia i s-a schimbat.

"Pentru mamă programul este în jurul copilului. În primii 3-4 ani, copilul este dependent de mamă și are o legătură specială cu mama. Eu, ca tată, trebuie să fiu sprijin pentru mamă. Gina zice bine, pe rețelele sociale, la TV totul este perfect. Pentru Gina a fost o schimbare foarte clară, e foarte greu să renunți la niște proiecte foarte dragi, pentru ea a fost un moment foarte greu când a trebuit să aleagă dacă pleacă în sezonul nou Asia Express sau nu. A fost o decizie foarte grea, eu i-am spus că oricum ar fi, ne descurcăm. E greu să pleci de lângă copil când are un an. Alegerea pe care ea a făcut-o a fost pentru familie, pentru dragoste.", a declarat Smiley.

"Eu am avut o perioadă de două săptămâni când mă trezeam și spuneam "Gata, plec în Asia". Andrei mi-a zis atunci că orice decizie aș lua, el mă susține. Când mă duceam la filmări la Chefi la Cuțite mi se făcea dor imediat de ea. Legătura pe care o am eu cu copilul meu vine instinctiv. Aveam teamă la început, dar acum simt lucrurile.", a spus și Gina Pistol.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   gina pistol  ocologici  par  Smiley 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel