Smiley și Gina Pistol, reclamă pentru al doilea copil: „Mă implic la tot, atât cât pot eu, nu-mi depășesc atribuțiile”
Data publicării:
Smiley și Gina Pistol trăiesc cele mai frumoase clipe de când au devenit părinți pentru prima oară. 

Smiley este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Celebrul cântăreț și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu două luni și jumătate, iar din acea clipă viața lor s-a schimbat complet. Totul se învârte acum în jurul micuței lor, Josephine. 


Chiar dacă primele săptămâni au fost mai grele pentru cei doi părinți, acum Smiley și Gina pot declara că se pricep de minune în acest rol. Cei doi au noroc deoarece fiica lor nu se trezelte deloc noaptea și se pot odihni în voie. Prietenii spun că ar putea face reclamă pentru al doilea copil. 


Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile. Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a spus Smiley invitat în emisiunea „Vorbește Lumea”.


Chiar dacă primele zile alături de Josephine au fost mai dificile, deoarece a fost o perioadă de acomodare, acum cei doi se descurcă de minune, fără prea mare ajutor din partea bunicilor. Smiley spune că în această perioadă, atât el cât și Gina au un program mai lejer și își doresc să petreacă cât mai mult timp cu fiica lor. 


„Din când în când vin ai mei. Mai vine mama, dar doar la cerere. Mai vine mama Ginei, dar tot așa, foarte rar. Nu stau cu noi, vin mai mult să o vadă pe Josephine. Nu e că nu am avea nevoie de ajutor, sunt sigur că la un moment dat o să avem nevoie de ajutor mai mult, mai ales când o să înceapă și Gina filmările și eu, dar având în vedere că vara asta suntem mai mult acasă, o să stăm noi cu ea. Mi se pare că e foarte important să înțelegem tot procesul, să ne bucurăm, să ne panicăm aiurea, etc”, a adăugat artistul. 

 

Citește și: Smiley, totul despre metoda care ajută la dezvoltarea creierului copilului. Cum s-a adaptat Josephine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: gina pistol  parinti  Smiley 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”

Teo Trandafir, pască fără aluat, sursa foto Instagram/ captură video Youtube, chef Sorin Bontea

Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători




pixel