Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit! Rochia inedită de mireasă pentru care a optat celebra prezentatoare / FOTO
Data publicării:
Smiley și Gina Pistol au spus oficial „Da” în fața stării civile.

Smiley și Gina Pistol au devenit, oficial, soț și soție. Pe data de 27 mai 2023 cei doi au spus „Da” în fața stării civile, după o relație de aproximativ 6 ani de zile, de unde a rezultat și micuța Josephine. Amândoi trăiesc, fără doar și poate, unul dintre cele mai intense și fericite momente din viață, iar asta se poate vedea și din primele fotografii distribuite de aceștia în mediul online. Dacă până la ziua cea mare nici Smiley, dar nici Gina, nu și-au dorit să ofere prea multe informații cu privire la fericitul eveniment, se pare că așteptarea a meritat din plin, întrucât ținutele celor doi sunt cu totul inedite.

Așadar, proaspăta mireasa a optat ca prima rochie, cea de cununie, să fie una cu iz tradițional, în timp ce mirele nu a mers clasic, pe un costum negru, ci s-a jucat și el atât cu paleta de culori, cât și cu modelul. Acum, zeci de vedete și prietenii apropiați așteaptă să petreacă până în zori la Palatul Snagov, acolo unde cuplul celebru a ales să sărbătorească faptul că și-au unit destinele. 

VEZI și: De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Cosoi și Smiley. Bunica actriței a spus tot: „Replicile pe care i le-a dat el Laurei nu mi-au plăcut”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Meniul pe care invitații îl vor regăsi pe mese

Și, după cum era de așteptat, meniul de la eveniment va fi unul extrem de bogat, dar și de delicios, promit cei care s-au ocupat de organizare. Smiley și Gina Pistol și-au dorit ca în cea mai importantă zi din viața lor să nu le lipsească nimic de pe masă, motiv pentru care au ales să îmbine tradiționalul cu modernismul.

“Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul. Vor fi patru feluri de mâncare. Meniul va fi complex și elegant. Va îmbina toate gusturile.

Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar.”, au dezvăluit surse care se ocupă de organizarea evenimentului, pentru Fanatik.

Citește și: Ce salariu câștiga Gina Pistol la Chefi la cuțite. Suma exorbitantă la care a renunțat iubita lui Smiley

Cum și-a cerut Smiley în căsătorie soția

În urmă cu ceva timp, într-un moment de maximă sinceritate, cei doi le povesteau fanilor când a început, de fapt, să se contureze ideea de familie, pentru ei doi.

„Era o seară normală, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre și eram cu mâinile pline de spumă, iar Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat să vin puțin. Josephine avea o cutiuță în mână. Mă gândeam că… rodea cutia aceea. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Eu cu mâinile pline de spume, Andrei spunea ceva.

Eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea? L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față. Și varianta lui e bună”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite.”, își aduce aminte și Gina Pistol.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: gina pistol  nunta  rochie de mireasa  Smiley 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...

Tzancă Uraganu, de urgență la spital!

Tzancă Uraganu a ajuns de urgență la spital!

pixel