Smiley și Gina Pistol, videoclip emoționant din ziua nunții: „E ceva ce parcă am așteptat toată viața” / VIDEO
Data publicării:
Smiley și Gina Pistol au împărtășit cu fanii lor cele mai emoționante momente din ziua nunții lor. 

A trecut o lună de când Gina Pistol și Smiley au devenit, oficial, soț și soție. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar asta se vede din orice nouă postare făcută pe rețelele de socializare. Dacă până acum, aceștia nu au oferit prea multe detalii sau reacții cu privire la cea mai importantă seară din viața lor, din dorința de a se bucura unul de celălalt și din dorința de a conștientiza cât mai profund lucrurile care s-au desfășurat pe 27 mai 2023, acum a venit vremea să vorbească despre povestea lor de dragoste perfectă și să le dezvăluie fanilor noi momente unice de la nuntă.

Cei doi au făcut și un videoclip extrem de emoționant, pe care l-au distribuit pe rețelele de socializare, unde au lipit momente cheie din nunta lor, dar și-au descris și povestea de dragoste prin cele mai frumoase cuvinte, care i-au emoționat până la lacrimi. 

„Ne cunoaștem de când eram tineri, de la depărtare așa, și nu am avut nici o legătură unul cu altul, deși ne știam, iar eu cred că ne-am întâlnit în momentul potrivit, când ne-am transformat astfel încât să ne potrivim unul cu altul. Gina este o femeie în toată regula, este iubitoare, curajoasă, empatică, este o mamă senzațională și o parteneră așa cum trebuie.”, a declarat cântărețul.

Te-ar putea interesa și: Smiley și Connect-R, îndrăgostiți de aceeași femeie. Au ajuns să se bată pentru ea, dar un alt artist le-a furat-o

@smiley_omul "Că dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti"... dar se povestește și acum vreau să vă arăt tuturor cum a fost ziua noastră specială. Vă mulțumim tuturor, celor prezenți, celor care ne-ați trimis gânduri frumoase, celor care ați fost alături de noi pe toate mediile. ???????????? @gina.pistol ????: @Art & Roses ♬ Vals - Smiley

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața”

Chiar dacă recunoaște că sunt două firi total diferite, Gina Pistol spune că partenerul ei de viață este cel care o moderează mereu, care îi este alături la greu și cel care o ajută, în situațiile limită.

„E ceva ce parcă am așteptat toată viața. În momentele mele când aveam câte o discuție cu Dumnezeu îi ceream doar să-mi trimită pe cineva în viața mea care să fie la fel ca mine, să fie un om bun, simplu și atunci a apărut Andrei în viața mea. Deși este opusul meu, că el mă echilibrează și este mai calm când eu sunt vulcanică, când nu sunt cu picioarele pe pământ, când sunt cu capul în nori, este fix echilibrul meu și rădăcina mea.”, a precizat și Gina Pistol, vizibil emoționată.

Citește și: Ce nume va purta în buletin Gina Pistol, după nunta cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine”. Decizia neașteptată a vedetei

Gina și Smiley, jurăminte de iubire

În final, cei doi și-au mulțumit pentru plusurile și beneficiile pe care și le-au adus unul în viața celuilalt. Își mulțumesc pentru iubire, susținerea necondiționată, dar și pentru familia frumoasă pe care au reușit să o clădească împreună, când se așteptau mai puțin la asta. 

„Gina, îți mulțumesc că ai apărut în viața mea și că m-ai învățat să-mi creez o familie, că mă iubești. Îți mulțumesc că m-ai făcut tată, îți mulțumesc că ai ales să fii soția mea.”, i-a spus artistul prezentatoarei de la Chefi la cuțite.

„Îți mulțumesc că mă iubești, atunci când eu mă iubesc mai puțin.”, a spus și Gina, cu ochii în lacrimi. 

VEZI și: Gina Pistol și Smiley, motivul pentru care i-au ales numele „Josephine” fiicei lor. De ce au ținut cont cei doi: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: casnicie  gina pistol  nunta  spimey 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”




pixel