Șoc pe scenă! Ce a pățit o actriță celebră, chiar în văzul tuturor, în timpul unei reprezentații: „Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă”
Data actualizării:
Data publicării:
Viața bate filmul! Iată ce i s-a întâmplat unei actrițe celebre pe scenă!

Cine spune că viața nu bate filmul? Recent, publicul din stațiunea Marmaris a asistat la o scenă șocantă și îngrijorătoare în timpul unei reprezentații a piesei "The Beauty Queen of Leenane". Actrița Sumru Yavrucuk, în vârstă de 57 de ani, pe care telespectatorii o pot revedea in serialul ”Tablou de familie”, ce va avea premiera la Kanal D, pe 27 iunie, a fost transportată de urgență la spital, după ce a consumat accidental lichid de evacuare diesel în loc de apă.

Ce a pățit actrița Sumru Yavrucuk

Un incident a avut loc la finalul anului trecut. Celebra actrița se afla pe scenă, interpretându-și rolul cu pasiune, când a ridicat un pahar cu aparentă apă pentru a bea, conform scenariului. În câteva momente, Sumru a început să se simtă rău și să vomite, spre stupoarea și îngrijorarea publicului prezent.

„Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă. Trebuia să beau apă dintr-un pahar ca parte din scenariu.”, a relatat Sumru Yavrucuk pe contul ei de Twitter. Incidentul a avut loc pe data de 4 decembrie, iar actrița a fost imediat transportată la un spital privat din apropiere pentru tratament de urgență.

Cum a ajuns acel lichid în paharul actriței

O greșeală care putea fi fatală pentru actriță. Lichidul consumat de actriță este utilizat în automobile pentru a reduce emisiile de gaze de eșapament. Lichidul a fost plasat accidental în paharul actriței, ceea ce a dus la acest incident dramatic. Incidentul a speriat atât publicul, cât și echipa de producție,  dar din fericire, totul s-a încheiat cu bine, Sumru Yavrucuk a fost externată rapid și a anunțat că va continua să joace în spectacolul programat pentru seara următoare în Bodrum.

„Am fost externată. Voi fi pe scenă în Bodrum diseară. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine/", a transmis actrița prin intermediul rețelelor sociale, in ziua imediat  urmatoare incidentului.

Cine este Sumru Yavrucuk?

Sumru Yavrucuk este o figură bine-cunoscută în industria divertismentului turcesc, fiind apreciată pentru rolurile sale în seriale de succes precum „Fatmagul" și „Nehir", seriale difuzate in trecut tot de Kanal D. În prezent, telespectatorii o pot urmări în serialul "Tablou de familie", ce va avea premiera pe 27 iunie, la ora 20:00, la Kanal D, unde interpretează un rol puternic și complex alături de actrițe renumite precum Gökçe Eyüboğlu și Tülin Ece.

Așadar, din 27 iunie, de la ora 20:00, serialul „Tablou de familie” aduce la Kanal D povești de viață complexe, secrete de familie ce se devoalează pas cu pas, dragoste, trădare, dar și loialitate și, nu în ultimul rând, separarea, ca modalitate de depășire a conflictelor, dar și ca vârtej al emoțiilor și strategiilor de tot felul.  Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Actori, regizori consacrați și vedete. Invitații speciali TIFF.23: Daniele Luchetti, Ilie Năstase, Catrinel Dumitrescu și mulți alții

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Oriana Popescu
Categorie: International


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Sursă foto: Fiță cu Adiță/ YouTube

Irina Columbeanu, apariție rară. Cum s-a lăsat fotografiată fiica fostului milionar, odată cu vizita ei în România

Mihai Mitoșeru, foto Facebook

Mihai Mitoșeru, iubește din nou: „ Am cunoscut o fată extraordinară! Păcat că...”

Captură video: Pro TV

Cum va fi vremea în țară, în următoarele zile. Busu anunță prognoza meteo până marți




pixel