Sofia Vicoveanca, amintiri dureroase despre soțul ei: Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape
Data publicării:
Sofia Vicoveanca și-a amintit de ralația pe care a avut-o cu soțul ei, care a murit acum 21 de ani.

Sofia Vicoveanca și-a pierdut soțul în urmă cu 21 de ani. Chiar dacă a trecut extrem de mult timp de la moartea acestuia, cântăreața îți amintește încă cu drag despre clipele trăite alături de el.

“Noi, muierile, avem gura mitralieră, știți că nu mă știu sfădi? Cât am trăit cu soțul meu, asta nu înseamnă că nu au existat. Dar nu cu tonul încât să aștept răspuns tot pe același ton.

Am avut o relație tare faină, mi-a fost foarte aproape. Am eu un fel de a spune și de a lăsa umărul, să-mi pun sufletul să plângă!”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul podcast-ului Altceva, găzduit de Adrian Artene, potrivit fanatik.

Ce își amintește interpreta de muzică populară despre momentul în care soțul ei s-a stins

Moartea soțului artistei a fost una destul de fulgerătoare, totul pornind de la o tuse severă. Chiar dacă a chemat imediat salvarea, specialiștii nu au mai avut ce să îi facă. Cu toate acestea, ea spune că nu a fost de acord să îi facă autopsie, pentru a afla cauza concretă a decesului.

“Spre dimineață, pe soțul meu îl apucase o tuse de nu se mai oprea. M-am ridicat și am fugit să pun de un ceai și am strigat la băiat să cheme salvarea. Până la spital s-a stins.

Nu am vrut să i se facă autopsie, nu era cazul să îl mai taie. Chiar vorbeam cu un medic, pentru ce să îl mai măcelărească?

Îmi este foarte greu singură de atâția ani. Nu am ajuns să vorbesc singură în casă, dar când ies afară nu-mi mai tace gura!”, a declarat Sofia Vicoveanca, potrivit sursei citate.

Ce poartă Sofia Vicovenca în traistă

Multă lume s-a arătat a fi curioasă, de-a lungul timpului, de ce are artista în celebra traistă, pe care o poartă peste tot cu ea.

”Dacă ar fi să pun în ea tot ce-mi trebuie nu o mai pot căra de grea ce este. Eu nu merg aiurea cu ea. În lumea satului, când am fost copilă, căci am fost și copilă, nu se mergea cu mâinile în sân. Fata își lua cu ea un ghem de împletit sau ceva de răsucit, de tors…

Azi, pun și eu în ea o trusă de medicamente, să fie acolo, fel de fel de ace… când are nevoie cineva la mine apelează. La filmări, colegele îmi dau banii să îi țin în trăistuță”, mai spune Sofia Vicoveanca.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: amintiri  cantareata  moarte  sofia vicoveanca  sot 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel