Sofia Vicoveanca, secretul unui ten fără riduri, la 80 de ani: ”De câțiva ani mă dau pe față cu...”
Data publicării:
Sofia Vicoveanca a dezvăluit care sunt tratamentele prin care reușește să-și mențină pielea cât mai tânără.

Sofia Vicoveanca se mândrește la vârsta de 80 de ani cu un ten impecabil, ridurile fiind de domeniul trecutului. Acest lucru nu este întâmplător, pentru că artista a avut mereu grijă de aspectul ei fizic și a apelat la tot felul de tratamente naturiste, care să-i mențină pielea cât mai fermă, pentru mult timp. Interpreta de muzică populară este atât de pasionată de acest lucru, încât a scris câteva trucuri despre cum poți să-ți îngrijești tenul cu remedii naturiste și în cartea pe care urmează să o lanseze. 

”Eu am tenul foarte uscat și am scris și în cărțulie câteva trucuri naturiste, despre care m-ați întrebat. De câțiva ani mă dau pe față cu ulei de măsline de la producător, nu din comerț. Aduc românii noștri plecați în lume, de te miri unde. Eu pun în uleiul de măsline extravirgin busuioc de la Bobotează, primit de la preot. Nu pun crenguța cu totul, ci doar bobițele uscate și eventual și frunzele.

Se curăță fața, se tamponează cu acest ulei, care trebuie lăsat puțin la macerat cu boabele de busuioc. Cu ajutorul lui, tenul se hidratează. După ce ai tamponat ușor fata cu uleiul cu busuioc, se pune un strat de miere lichidă și se stă cu ea cel puțin 30 de minute.”, a dezvăluit Sofia Vicoveanca, potrivit Fanatik. 

Saveta Bogdan, luată în vizor de colegii de breaslă: ”Am foarte mulți dușmani. Îi rog să nu mai aibă grija mea”. Cu cine se înțelege artista din domeniul muzical EXCLUSIV

Sofia Vicoveanca își face măști naturiste acasă

Pe lângă masca cu ulei de măsline, Sofia Vicoveanca mai are câteva ingrediente naturale, din casă, pe care le folosește drept tratamente estetice.

„Eu obișnuiesc să îmi mai pun pe față și măști naturiste cu măr ras sau cartof ras. Dar cu ele e musai să stai culcată în pat, să nu curgă. Cu aceste trucuri mă mențin de ani de zile.

Pentru pori dilatați sunt foarte bune boabele de strugure. Eu nu am, dar știu că o dată puse pe chip, ele strâng porii.”, a mai declarat interpreta de muzică populară.

Cum își îngrijește interpreta de muzică populară părul

În ritualul de îngrijire, Sofia Vicoveanca nu uită și de păr, care este la fel de important. Și pentru acesta, solista are tot un remediu naturist, pe care-l aplică ori de te ori are timp și vrea să se răsfețe.

”Pentru păr eu mai folosesc gălbenuș de ou. Și când am vreme, mă răsfăț cu masca aceasta. Dacă ai părul lung îți trebuie cam trei gălbenușuri de ou pe care le amesteci cu o lingură de ulei de ricin, una de ulei de argan și o sticluță de Vitamina A uleioasă.

Compoziția se aplică la rădăcina părului mai întâi și ceea ce rămâne se întinde pe firul de păr. Acest tratament este foarte bun, dacă îl faci periodic. Se pune pe cap un capișon din plastic și apoi un prosop cald și se stă așa, cam o oră. Se clătește cu un șampon normal.”, a continuat aceasta.

Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile de înfrumusețare. ”Apelez la estetician. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă” EXCLUSIV

De unde s-a inspirat Sofia Vicoveanca pentru aceste tratamente

„Am aflat despre aceste tratamente de păr de la o actriță americană, care și-a asigurat părul. Citisem undeva într-o revistă și de atunci urmez și eu sfaturile ei.”, a mai declarat Sofia Vicoveanca.

Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație.”Nu mai am cartilagiu deloc la picior”. Cât va lipsi artista de pe scenă EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: riduri  sofia vicovenca  ten  tratamente 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă




pixel