Sofia Vicoveanca, singură, de 20 de ani. Artista nu și-a refăcut viața după moartea soțului: „Pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță”
Data actualizării:
Data publicării:
Sofia Vicoveanca și-a pierdut soțul în urmă cu 20 de ani. De atunci, artista își trăiește viața singură și nu a acceptat niciun alt bărbat lângă ea.

În vârstă de 79 de ani, Sofia Vicoveanca continuă să cânte și să încânte publicul cu muzica ei, chiar dacă în suflet este plină de durere. Rămasă văduvă în urmă cu 20 de ani, artista nu s-a mai apropiat de niciun bărbat.


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', de pe Kanal D, artista de muzică populară a vorbit despre pierderea soțului ei și despre motivul pentru care nu și-a mai refăcut viața după moartea acestuia.


„Pentru că eu m-am dedicat drumurilor cântecului, nu știu cine ar mai avea puterea și atâta înțelegere, că pretendenți au fost, dar nu le-am dat nicio speranță.


Nu îmi mai găsesc un om atât de înțelegător și alături de mine, nu am spus ca și citat acolo 'își lăsa umărul ca să-mi pun sufletul să plângă', știa să mă ajute și să mă sfătuiască', a spus Sofia Vicoveanca la Kanal D.


Copilărie plină de lipsuri


Artista a povestit și despre momentele triste din copilărie, cand mama ei făcea sacrificii ca să le pună pe masă mâncare caldă. 

Sunt o femeie puternică, altfel nu aș fi răzbit în viață. Mama nu a uitat să-și pună în bagaj rochia de mireasă și basmalele.

Uneori, le mai îmbrac eu, trebuie să am grijă la mărgeluțe, că se deșiră. Fiind copilă, am imaginea mamei și-acum în minte, așezată în genunchi, se ruga în felul ei, n-o auzeam exact, dar când se ridica, ochii erau scăldați în lacrimi. Nu știu dacă am plâns, dar nu am dat pe dinafară zâzând. Niciodată nu am putut să-i spun mamei că vreau, îmi doresc. Nu am răbdat de foame, dar nu puteam să spun că vreau ceva. Nu-mi permiteam nici să visez”, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: sofia vicoveanca  sot 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel