Sophie Turner lansează acuzații dure. Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor, pentru a nu putea pleca alături de mama lor, în Anglia
Data publicării:
Divorțul dintre Sophie Turner și  Joe Jonas ia o amploare mai mare, ce îi privește și pe cei doi copii. 

După ce au anunțat faptul că urmează să divorțeze după 4 ani de căsnicie, se pare că lucrurile dintre Joe Jonas și Sophie Turner se complică și mai mult de atât. Potrivit presei internaționale, actrița l-ar fi dat în judecată pe starul pop, întrucât cel din urmă ar fi refuzat să-i aducă înapoi în Anglia, la mama lor, pe cei doi copii ai cuplului, aceasta mărturisind faptul că el împiedică acest lucru prin ascunderea pașapoartelor micuților. 

Mai mult, dovezile depuse deja joi la Tribunalul Districtual al SUA de către actriță spun că cei doi copii ai cuplului, născuți în 2020, respectiv 2022, au fost ținuți pe nedrept în New York, acolo unde stă tatăl lor. 

În petiție se spune că Turner, starul din "Game of Thrones", și Jonas, cântărețul din Jonas Brothers, au stabilit faptul că în Anglia este reședința lor permanentă încă din luna aprilie, după multe discuții, deoarece doreau ca copiii lor să meargă la școală acolo.

Ei s-au mutat într-o locuință închiriată pe termen lung în luna mai și au încheiat contracte pentru a cumpăra o casă în iulie, cu un plan de a se muta acolo în decembrie, se arată în dosar.

Dar, cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit destul de mult, iar în vara aceasta s-a produs ușor, ușor și despărțirea finală.

Au decis de comun acord ca cei mici să plece în America

Așadar, se pare că împreună au decis ca, în timp ce Turner a început să filmeze un nou serial dramatic în Marea Britanie în luna mai, copiii să călătorească cu tatăl lor și cu o bonă în SUA, până la sfârșitul lunii iulie, potrivit petiției.

Tot în aceste documente se mai arată și faptul că ruptura dintre ei s-ar fi produs pe 15 august, de ziua de naștere a lui Jonas, și că „la 1 septembrie sau în jurul acestei date” Joe Jonas a depus cererea de divorț în Florida. Sophie Turner nu a aflat despre depunerea cererii de divorț însă până pe 5 septembrie, când, susține ea, a descoperit asta prin intermediul presei.

Petiția spune că dosarul de divorț al lui Jonas a susținut în mod incorect că copiii au locuit în Florida timp de șase luni înainte de depunerea cererii de divorț. 

Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor

Turner și Jonas s-au întâlnit duminică pentru a discuta despre despărțirea lor, iar Turner a reiterat acordul lor pentru ca copiii să se întoarcă în Anglia în acea săptămână, se arată în petiție. Tot acolo se mai spune și că solistul avea pașapoartele copiilor, dar a refuzat cu orice preț să le predea mamei lor și să-i lase să plece odată cu ea în Anglia. 

Această petiție a fost depusă după ce Jonas ar fi refuzat să-i lase pe copii să plece cu mama lor, ceea ce "reprezintă o încălcare a drepturilor de custodie ale mamei în conformitate cu legislația engleză, Anglia fiind reședința obișnuită a copiilor".

În petiție se spune că copiii, care au dublă cetățenie, sunt "pe deplin implicați și integrați" în viața de zi cu zi din Anglia, copilul mai mare mergând la școală și ambii fiind implicați în întâlniri de joacă și activități culturale. 

Turner a cerut întoarcerea copiilor în Anglia și a depus cererea de întoarcere la Autoritatea Centrală pentru Anglia și Țara Galilor și spune că "nu a consimțit niciodată sau nu a acceptat îndepărtarea copiilor din Anglia", se arată în documentele instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: copii  divort  joe jonas  sophie turner 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel