Sophie Turner lansează acuzații dure. Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor, pentru a nu putea pleca alături de mama lor, în Anglia
Data publicării:
Divorțul dintre Sophie Turner și  Joe Jonas ia o amploare mai mare, ce îi privește și pe cei doi copii. 

După ce au anunțat faptul că urmează să divorțeze după 4 ani de căsnicie, se pare că lucrurile dintre Joe Jonas și Sophie Turner se complică și mai mult de atât. Potrivit presei internaționale, actrița l-ar fi dat în judecată pe starul pop, întrucât cel din urmă ar fi refuzat să-i aducă înapoi în Anglia, la mama lor, pe cei doi copii ai cuplului, aceasta mărturisind faptul că el împiedică acest lucru prin ascunderea pașapoartelor micuților. 

Mai mult, dovezile depuse deja joi la Tribunalul Districtual al SUA de către actriță spun că cei doi copii ai cuplului, născuți în 2020, respectiv 2022, au fost ținuți pe nedrept în New York, acolo unde stă tatăl lor. 

În petiție se spune că Turner, starul din "Game of Thrones", și Jonas, cântărețul din Jonas Brothers, au stabilit faptul că în Anglia este reședința lor permanentă încă din luna aprilie, după multe discuții, deoarece doreau ca copiii lor să meargă la școală acolo.

Ei s-au mutat într-o locuință închiriată pe termen lung în luna mai și au încheiat contracte pentru a cumpăra o casă în iulie, cu un plan de a se muta acolo în decembrie, se arată în dosar.

Dar, cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit destul de mult, iar în vara aceasta s-a produs ușor, ușor și despărțirea finală.

Au decis de comun acord ca cei mici să plece în America

Așadar, se pare că împreună au decis ca, în timp ce Turner a început să filmeze un nou serial dramatic în Marea Britanie în luna mai, copiii să călătorească cu tatăl lor și cu o bonă în SUA, până la sfârșitul lunii iulie, potrivit petiției.

Tot în aceste documente se mai arată și faptul că ruptura dintre ei s-ar fi produs pe 15 august, de ziua de naștere a lui Jonas, și că „la 1 septembrie sau în jurul acestei date” Joe Jonas a depus cererea de divorț în Florida. Sophie Turner nu a aflat despre depunerea cererii de divorț însă până pe 5 septembrie, când, susține ea, a descoperit asta prin intermediul presei.

Petiția spune că dosarul de divorț al lui Jonas a susținut în mod incorect că copiii au locuit în Florida timp de șase luni înainte de depunerea cererii de divorț. 

Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor

Turner și Jonas s-au întâlnit duminică pentru a discuta despre despărțirea lor, iar Turner a reiterat acordul lor pentru ca copiii să se întoarcă în Anglia în acea săptămână, se arată în petiție. Tot acolo se mai spune și că solistul avea pașapoartele copiilor, dar a refuzat cu orice preț să le predea mamei lor și să-i lase să plece odată cu ea în Anglia. 

Această petiție a fost depusă după ce Jonas ar fi refuzat să-i lase pe copii să plece cu mama lor, ceea ce "reprezintă o încălcare a drepturilor de custodie ale mamei în conformitate cu legislația engleză, Anglia fiind reședința obișnuită a copiilor".

În petiție se spune că copiii, care au dublă cetățenie, sunt "pe deplin implicați și integrați" în viața de zi cu zi din Anglia, copilul mai mare mergând la școală și ambii fiind implicați în întâlniri de joacă și activități culturale. 

Turner a cerut întoarcerea copiilor în Anglia și a depus cererea de întoarcere la Autoritatea Centrală pentru Anglia și Țara Galilor și spune că "nu a consimțit niciodată sau nu a acceptat îndepărtarea copiilor din Anglia", se arată în documentele instanței.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: copii  divort  joe jonas  sophie turner 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitivHoroscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...