Sophie Turner lansează acuzații dure. Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor, pentru a nu putea pleca alături de mama lor, în Anglia
Data publicării:
Divorțul dintre Sophie Turner și  Joe Jonas ia o amploare mai mare, ce îi privește și pe cei doi copii. 

După ce au anunțat faptul că urmează să divorțeze după 4 ani de căsnicie, se pare că lucrurile dintre Joe Jonas și Sophie Turner se complică și mai mult de atât. Potrivit presei internaționale, actrița l-ar fi dat în judecată pe starul pop, întrucât cel din urmă ar fi refuzat să-i aducă înapoi în Anglia, la mama lor, pe cei doi copii ai cuplului, aceasta mărturisind faptul că el împiedică acest lucru prin ascunderea pașapoartelor micuților. 

Mai mult, dovezile depuse deja joi la Tribunalul Districtual al SUA de către actriță spun că cei doi copii ai cuplului, născuți în 2020, respectiv 2022, au fost ținuți pe nedrept în New York, acolo unde stă tatăl lor. 

În petiție se spune că Turner, starul din "Game of Thrones", și Jonas, cântărețul din Jonas Brothers, au stabilit faptul că în Anglia este reședința lor permanentă încă din luna aprilie, după multe discuții, deoarece doreau ca copiii lor să meargă la școală acolo.

Ei s-au mutat într-o locuință închiriată pe termen lung în luna mai și au încheiat contracte pentru a cumpăra o casă în iulie, cu un plan de a se muta acolo în decembrie, se arată în dosar.

Dar, cu toate acestea, se pare că relația dintre cei doi s-a răcit destul de mult, iar în vara aceasta s-a produs ușor, ușor și despărțirea finală.

Au decis de comun acord ca cei mici să plece în America

Așadar, se pare că împreună au decis ca, în timp ce Turner a început să filmeze un nou serial dramatic în Marea Britanie în luna mai, copiii să călătorească cu tatăl lor și cu o bonă în SUA, până la sfârșitul lunii iulie, potrivit petiției.

Tot în aceste documente se mai arată și faptul că ruptura dintre ei s-ar fi produs pe 15 august, de ziua de naștere a lui Jonas, și că „la 1 septembrie sau în jurul acestei date” Joe Jonas a depus cererea de divorț în Florida. Sophie Turner nu a aflat despre depunerea cererii de divorț însă până pe 5 septembrie, când, susține ea, a descoperit asta prin intermediul presei.

Petiția spune că dosarul de divorț al lui Jonas a susținut în mod incorect că copiii au locuit în Florida timp de șase luni înainte de depunerea cererii de divorț. 

Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor

Turner și Jonas s-au întâlnit duminică pentru a discuta despre despărțirea lor, iar Turner a reiterat acordul lor pentru ca copiii să se întoarcă în Anglia în acea săptămână, se arată în petiție. Tot acolo se mai spune și că solistul avea pașapoartele copiilor, dar a refuzat cu orice preț să le predea mamei lor și să-i lase să plece odată cu ea în Anglia. 

Această petiție a fost depusă după ce Jonas ar fi refuzat să-i lase pe copii să plece cu mama lor, ceea ce "reprezintă o încălcare a drepturilor de custodie ale mamei în conformitate cu legislația engleză, Anglia fiind reședința obișnuită a copiilor".

În petiție se spune că copiii, care au dublă cetățenie, sunt "pe deplin implicați și integrați" în viața de zi cu zi din Anglia, copilul mai mare mergând la școală și ambii fiind implicați în întâlniri de joacă și activități culturale. 

Turner a cerut întoarcerea copiilor în Anglia și a depus cererea de întoarcere la Autoritatea Centrală pentru Anglia și Țara Galilor și spune că "nu a consimțit niciodată sau nu a acceptat îndepărtarea copiilor din Anglia", se arată în documentele instanței.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: International
Tagurile articolului: copii  divort  joe jonas  sophie turner 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel