Reuniunea „fostelor”. Sophie Turner și Taylor Swift, braț la braț după câteva săptămâni de la divorțul de Joe Jonas
Data actualizării:
Data publicării:
Cele două artiste au în comun „fostele” relații cu Joe Jonas.

După câteva săptămâni de la despărțirea lui Joe Jonas de partenera sa, vedeta din "Game of Thrones”, Sophie Turner a fost surprinsă în oraș alături de Taylor Swift.

Vezi și: Sophie Turner lansează acuzații dure. Joe Jonas le-ar fi ascuns pașapoartele copiilor, pentru a nu putea pleca alături de mama lor, în Anglia

Despărțirea lor, care a avut loc chiar înainte de lansarea albumului "Fearless", a fost subiect pentru speculațiile amuzante privind piesele inspirate de Jonas, fostul partener atât al lui Taylor Swift, iar mai recent, și al lui Sophie Turner.

Inițial, separarea lor nu a fost cea mai prietenoasă, iar multă vreme s-a presupus că piesele "You All Over Me" și "Mr. Perfectly Fine" erau despre Jonas - deși Swift nu a confirmat niciodată acest lucru, notează CNN

Recent, Jonas a depus actele pentru divorțul de Sophie Turner după patru ani de căsnicie. Cei doi au două fiice împreună.

Așa că, să le vezi pe Swift și Turner, braț la braț, plimbându-se prin oraș într-o seară de marți, a fost copleșitor pentru unii. Cele două femei au fost chiar fotografiate îmbrățișându-se.

Vezi și: Ce a descoperit Joe Jonas despre Sophie Turner înainte de a-i cere divorțul. Înregistrarea care le-a sfârșit căsnicia: "l-a făcut să realizeze că mariajul s-a terminat”

"Taylor Swift și Sophie Turner au făcut cu adevărat ceva iconic", a scris cineva pe Twitter, notează sursa menționată.

Dar nu toată lumea a fost încântată să le vadă pe cele două împreună.

"Taylor Swift și Sophie Turner ieșind împreună la cină în public, mă simt incomod ca fan Jonas," a scris altcineva pe Twitter.

Probleme pe tema copiilor

Mai multe detalii au ieșit la iveală în urma documentelor depuse la Tribunalul Districtual al SUA de către Sophie Turner, relevând că cei doi copii ai cuplului, născuți în 2020 și 2022, au fost reținuți fără motiv în New York, locul unde tatăl lor își are reședința.

Vezi și: E oficial! Joe Jonas divorţează de actriţa Sophie Turner. Motivul pentru care au ajuns la despărțire

Conform documentului, Turner, celebra din "Game of Thrones", și Jonas, membru al trupei Jonas Brothers, au convenit că reședința lor permanentă este în Anglia încă din aprilie, după ample discuții, dorind ca cei mici să beneficieze de școlarizare acolo.

În documente se menționează că au ocupat o locuință închiriată pe termen lung din luna mai și au demarat procedurile de cumpărare a unei case în iulie, cu intenția de a se muta acolo în luna decembrie, conform planului stabilit, notează NBCNews.

Mai mult, cei doi au luat decizia împreună de a-și pune punct mariajului, mai ales că, în același timp, cele două staruri au postat declarația prin care anunțau despărțirea:

"După patru ani minunați de căsnicie, am decis în mod mutual să încheiem amiabil căsnicia. Există multe speculații în legătură cu motivele, însă într-adevăr, aceasta este o decizie luată împreună și sperăm sincer ca toată lumea să respecte dorința noastră de intimitate, atât pentru noi, cât și pentru copiii noștri.", a fost mesajul lui Sophie Turner și al lui Joe Jonas.

 


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: concert  custodie  divort  got  joe  jonas brothers  sophie turner 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Singura carne care este sănătoasă și benefică pentru creier. Recomandarea medicului Vlad Ciurea

Daniela Simulescu, la Pastila de Frumusețe

Daniela Simulescu, previziuni astrale pentru anul 2024. Ce le așteaptă pe zodii în noul an/ EXCLUSIV

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Dulciurile care sunt sănătoase pentru creier. Medicul Vlad Ciurea a dat verdictul: „Nu-i place orice!”

Sursa foto: Lidia Fecioru, instagram

Băutura minune care calmează tusea. Lidia Fecioru: „Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari”

Sursa foto: Instagram

După ce Vlad Gherman a anunțat data nunții, Cristina Ciobănașu dă și ea vestea cea mare: „Au existat discuții, dorință există de ambele părți”

Ioana State, mărturii sensibile despre perioada adolescenței: „La 16 ani aveam 110 kilograme. Fetele de vârsta mea aveau iubiți, eu eram fratele lor”

Echipe America Express, proba pentru ultima șansă/ captură video Youtube

Ce echipă a fost eliminată de la America Express și nu a primit bilet către Argentina: „Una dintre cele mai intense experiențe pe care le-am trăit”

Sursă foto: Youtube: Kanal D România

Secretul prin care Dan Bittman a slăbit 7 kilograme fără să facă niciun efort „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

Sursa foto: Ilinca Vandici, Instagram

Terapia care a ajutat-o pe Ilinca Vandici după divorțul de Andrei Neacșu: "Am curajul să-mi văd rănile, să le accept, să le vindec"

Sursa foto: Vlad Ciurea și Rona Hartner, captură YouTube, colj foto Spectacola

Factorul principal care a declanșat boala de care suferea Rona Hartner. Medicul Vlad Ciurea a transmis avertizări

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Obiceiul banal care duce la AVC. Vlad Ciurea: Este adevărat! Crește tensiunea. Poate să apară accident vascular ischemic sau hemoragic, tranzitor sau definitiv

Sursa foto: Medicul Vlad Ciurea, captură YouTube, TVR

Greșeala care afectează creierul și pe care vârstinicii o fac adesea. Prof. dr. Vlad Ciurea: „Atrofie cerebrală”Horoscop DECEMBRIE pentru TOATE zodiile

Descoperă ce aduce decembrie zodiei tale. Astrologul...