Sora actriţei Amber Heard, acuzații GRAVE la adresa lui Johnny Depp. Actorul ar fi lovit-o în mod repetat peste faţă
Whitney Henriquez, sora lui Amber Heard, a declarat miercuri că a fost martoră când Johnny Depp a lovit-o repetat peste faţă pe actriţă în timpul unei discuţii survenite în martie 2015, în apartamentul în care locuiau cei doi soţi.

Henriquez a confirmat astfel versiunea lui Amber Heard în faţa tribunalului din Fairfax (Virginia, SUA), în care se judecă procesul pentru defăimare intentat de Johnny Depp împotriva fostei sale soţii.

Potrivit relatărilor lui Henriquez, actorul s-a certat în acea zi cu Heard, amândoi au ţipat şi, pe lângă faptul de a-şi fi lovit fosta soţie, acesta ar fi agresat-o şi pe ea.

"Nu o lovi pe sora mea", i-ar fi spus Henriquez, care a mărturisit că agentul de pază a trebuit să intervină şi să-i despartă, în timp ce Depp ţipa la ele, numindu-le "curve". Depp se pronunţase la rândul lui asupra acestei dispute, pe care care l-a numit "incidentul de pe scară", cum este deja cunoscut de către cei care urmăresc cazul.

În versiunea lui, actorul a evitat să vorbească despre faptul că le-a agresat pe cele două surori, afirmând că el a fost "adevărata victimă a agresiunii", care i-a lăsat vânătăi pe faţă. Ulterior, agentul de pază Travis McGivern a depus o mărturie care coincidea cu relatările făcute de Johnny Depp.

La rândul său, Amber Heard declarase deja în timpul procesului că în acea zi l-a lovit pe Depp pentru a-şi proteja sora, motiv pentru care actorul a prins-o de ceafă şi a lovit-o în mod repetat peste faţă.

Acest episod a fost analizat şi în anteriorul proces pentru defăimare, care i-a opus pe cei doi foşti soţi şi care s-a judecat în Marea Britanie în anul 2020.

Atunci Henriquez a depus aceeaşi mărturie, iar judecătorul a ajuns la concluzia că Depp, ca şi în alte ocazii, a fost cel care a agresat-o pe Heard.

Pe 11 aprilie a început a doua bătălie legală între Depp şi Heard, în care actorul o acuză pe fosta soţie de defăimare şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pentru un articol pe care aceasta l-a publicat în ziarul The Washington Post, în 2018, după divorţul lor, în care ea se descria drept o victimă "a abuzului conjugal", relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 19 mai, 12:09

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto

Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public