Sore, în lacrimi. Vedeta și-a condus fiica în prima zi de școală: „Mi s-au înmuiat picioarele”
Data actualizării:
Data publicării:
Sore și-a dus fetița la școală, în lacrimi. Erin a început clasa pregătitoare, iar vedeta a fost copleșită de emoții. 

Emoții uriașe pentru Sore. Fiica ei a început ieri prima zi de școală. Micuța Erin, în vârstă de 5 ani, este elevă la clasa pregătitoare, iar mama ei nu își mai încape în piele de mândrie, dar și de emoții.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare un colaj cu două imagini, una cu ea în prima zi de școală, care datează din 1998, iar una cu Erin, realizată chiar ieri. În dreptul fotografiei, vedeta a povestit prin ce emoții a trecut și cât de mult regretă că fiica ei nu poate avea parte de o ceremonie de începere a școlii normale. 

 


“1998 vs 2021. O dimineata plina de emotii nebanuite. Da, am plans. Da, mi s-au inmuiat picioarele. Regret ca din cauza pandemiei, ritualul unui inceput de scoala nu se tine, adaptarea emotionala a copilului se face (sau se incearca) rapid.. astept pranzul ca sa aflu de la ea ce si cum. Cert e ca inima mea tine atata dragoste si grija pentru copiluta mea, incat, uneori, imi este atat de greu sa imi tin fricile si lacrimile doar pentru mine. Macar ma incalzeste gandul ca ea nu le-a simtit si nici nu le-a vazut”, a scris vedeta pe rețelele de socializare. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

 

Trauma care i-a marcat copilăria


Anul trecut, înainte de Crăciun, Sore a povestit un moment neplăcut din copilărie, care a marcat-o profund. Artista le-a povestit fanilor cum a aflat că nu există Moș Crăciun și cât de mult a afectat-o acest lucru. De asemenea, Sore a menționat faptul că nu vrea ca fiica ei să treacă prin aceeași traumă.

”Aș vrea să vă povestesc o întâmplare pe care n-am uitat-o și care mi-a marcat copilăria. Și anume, îmi doream o chitară, eram în decembrie, așa că îi scrisesem scrisoarea lui Moș Crăciun. Și într-o zi, nu cu mult înainte de 24 decembrie, sună telefonul fix. Și domnul de pe cealaltă parte a linii telefonice mi-a zis: ”Alo, bună ziua, doamna Mihalache? Și eu am zis că da. Atunci el a spus că sună în legătură cu chitara pentru cea mică. În momentul acela am simțit că mi s-a năruit un vis, adică ce, sună cineva de la Polul Nord în legătură cu chitara mea? Aia a fost ziua în care magia lui Moș Crăciun mi s-a năruit, eu acum îmi doresc ca această magie să dureze foarte mult timp pentru Erin”, a povestit Sore pe rețelele de socializare.


Cum reușește artista să se mențină în formă


Sore le-a dezvăluit fanilor cum reușește să aibă o siluetă perfectă și să își mențină kilogramele dorite.


 
Sore se numără printre cele mai bune voci de la noi din ţară, debutând în lumea muzicii încă din adolescenţă. Artista este o mămică şi o artistă împlinită, având un succes colosal. După ce a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Sore a început să aibă câteva probleme cu kilogramele în plus. Cu toate acestea, vedeta a reuşit să scape de ele, trupul ei fiind unul invidat de toată lumea.

Multe doamne și domnișoare s-au întrebat cum reușește artista să fie în cea mai bună formă a ei și să își mențină silueta suplă, ca trasă prin inel.

La 31 de ani, Sore cântărește puțin peste 50 de kilograme. Artista a mărturisit că nu ține o dietă anume, însă încearcă pe cât posibil să ducă un stil de viață sănătos. De asemenea, Sore le-a povestit fanilor că face sport de două ori pe săptămână, dar și că urmează programul de masă, cu ajutorul căruia a slăbit și Oana Roman.

”Merg de două ori pe săptămână la tenis și fac intermitent fasting. Adică de la ultima masă din zi, trec 16 ore până la prima din următoarea zi. Ăsta este programul meu normal, deci nu mă văd nevoită să fac ”ceva” pentru slăbit”, i-a spus Sore fanei sale curioase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: clasa pregatitoare  dietă  erin  lacrimi  mos craciun  scoala  Sore 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel