Sore, primele fotografii alături de noul iubit. Ipostazele tandre în care s-au afișat cei doi: „Sunt fericită”
Data publicării:
Sore s-a afișat pentru prima dată alături e actualul partener de viață.

Sore a divorțat de aproximativ doi ani de tatăl fetiței sale, iar abia acum artista și-a făcut curaj să cunoască din nou fericirea pe plan sentimental și să introducă un nou bărbat și în viața micuței Erin. Chiar dacă nimeni nu a știut până acum de relația care a început deja de câteva luni de zile, artista povestea recent în cadrul unui podcast faptul că și-a refăcut viața după divorț. Astfel, la câteva zile după acele declarații, cântăreața a postat și un videoclip alături de noul său partener de viață și le-a dezvăluit fanilor cât de fericită este în prezent. 

„Am vrut să scriu un caption mai lung, însă cred că cel mai simplu este să spun că sunt fericită. Aici și acum.”, a scris artista pe rețelele de socializare alături de videoclipul în care apare cu noul său iubit.

VEZI și: Temerile pe care le are Ilinca Vandici, după divorțul de Andrei Neacșu: „Mă gândesc că sunt și eu tânără, frumușică...”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Sore dezvăluia recent că și-a găsit fericirea

Așadar, acum câteva zile, invitată în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, Sore povestea faptul că și-a găsit din nou fericirea după divorț și că este decisă să trăiască momentul prezent, fără să se gândească la ce schimbări o va mai supune viitorul.

„Da, chiar mi-am găsit fericirea. Indiferent de cât va dura, aleg să trăiesc mereu în prezent. I-am spus și ei că nu este o garanție că va dura pe vecie și îmi place să văd pe fața ei de copil înțelepciunea tuturor lecțiilor pe care i le-am dat. Concluzia ei este să fim fericiți acum.”, a declarat Sore, în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici.

Citește și: „Medicii mi-au spus cu certitudine că am cancer”. Jador, adevărul despre problemele de sănătate: „Cum să-i spun eu mamei că e posibil să mor?”

Își dorește un copil cu actualul partener

Mai mult, Sore simte că actualul partener este un „material” potrivit și pentru a fi tătic, astfel încât artista se gândește deja la posibilitatea de a deveni mămică pentru a doua oară alături de Andrei, căci acesta e numele său. Artista a vorbit, de asemenea, și despre momentul în care i-a spus fiicei sale această veste și despre reacția pe care a avut-o Erin.

„Da, îmi mai doresc un copil, m-am văzut mamă de două fetițe, așa m-am imaginat, iar Erin cred că este un material de soră mai mare foarte bun. Ea mi-a pus o condiție, mi-a zis că trebuie să fie fată, că nu știe să se joace cu băieții. Da, cu el îmi doresc (n.r. cu actualul iubit). După separare a fost important să testez eu terenul, după care să vină verdictul copilului, iar ea a dat verdictul extraordinar. Andrei îl cheamă pe iubitul meu.”, a mai declarat Sore.

Citește și: Jorge, despre „fuga” lui Jador de la Survivor: „Ai un contract, nu poți să începi cu talente și figuri.” Îi cataloghează dur pe Faimoși / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel