Sore și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, împreună la nunta lui Smiley. Ce spune Gina Matache: „Ce să-i facem, să-l castrăm?”
Data publicării:
Sore s-ar fi afișat la nunta anului la brațul fostului soț al Oanei Matache.

Nunta de sâmbătă, 27 mai 2023, a Ginei Pistol și a lui Smiley a fost un prilej bun pentru vedetele din toată țara noastră de se întâlni și de a petrece până în zori, pe ritmuri diverse. Divele din România s-au întrecut în ținute care mai de care, iar nimeni nu a venit neînsoțit la evenimentul anului. Dacă Loredana Groza, divorțată de ceva timp de soțul ei, a ales să vină cu fiica sa, se pare că Sore, care s-a despărțit de tatăl copilului său, ar fi ales o prezență masculină. Potrivit cancan, artista s-ar fi prezentat la brațul fostului soț al Oanei Matache, Răzvan Miheț. Chiar dacă cei doi nu au confirmat sau negat vestea până în prezent, mama blondinei, Gina Matache, pare că este mulțumită de decizia fostului ginere. 

„Acum ce să-i facem, să-l castrăm? Nu am nicio problemă. Mie chiar mi-e dragă fata aceea. Nu mă pot băga eu în viața copiilor.”, a declarat Gina Matache, potrivit sursei citate anterior.

Te-ar putea interesa și: Pavel Bartoș, moment emoționant cu fiica sa, la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol. Cât de mare a crescut Rita / VIDEO

Sore s-a distrat pe cinste la nunta anului

Chiar dacă în anumite videoclipuri de pe rețelele de socializare și potrivit anumitor surse artista s-ar fi afișat la eveniment alături de fostul soț al Oanei Matache, aceasta și-a făcut apariția singură, iar majoritatea fotografiilor publicate pe social media nu o găsesc la compania unui bărbat. În vara anului trecut, vedeta anunța despărțirea de tatăl copilului ei, după 8 ani de relație. Cu toate acestea, acum, Sore pare că a renăscut și a trăit din plin momentele magice de la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol, alături de ceilalți colegi de breaslă.

„Dacă nu prea ai poze și video-uri prin galerie, de la nuntă, ăsta e primul indiciu că te-ai distrat foarte bine. Am dansat toaaată seara, am râs cu lacrimi, ne-am bucurat unii de alții și am sărbătorit iubirea dintre Gina Pistol și Smiley. Casă de piatră!”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce nume va purta în buletin Gina Pistol, după nunta cu Smiley: „Un numerolog mi-a zis că e de bine”. Decizia neașteptată a vedetei

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SORÉ (@soreonline)

Răzvan Miheț și Oana Matache au divorțat oficial

După o lungă relație de iubire, din care au rezultat și doi copii, fanii aveau să primească vestea neașteptată: Oana Matache are un nou iubit. Acest lucru a venit un șoc peste toată lumea, chiar și peste mama artistei, întrucât cei doi păreau în ochii tuturor familia ideală. Se pare încă că, în realitate, în intimitatea celor doi erau destul de multe lucruri care mergeau rău, ceea ce a făcut-o pe sora Deliei Matache să plece de acasă cu cei doi copii și să-și refacă viața alături de un alt bărbat.

La vremea respectivă, vestea nu a fost deloc bine primită de mama Oanei, dar nici de comunitatea sa de fani, care au pus-o la zid pe artistă pentru decizia luată. Cu toate acestea, Oana și-a văzut de drum și a divorțat oficial de tatăl copiilor săi. Acum, apele par că s-au mai liniștit, iar amândoi încearcă să-și găsească fericirea în brațele altor parteneri. 

VEZI și: Cătălin Măruță și Andra, marii absenți de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol: „ A fost foarte dureros”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: nunta  razvan mihet  relatie  Smiley  Sore 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel