Soția lui Benone Sinulescu, devastată de durere, la două luni de la moartea marelui artist: „Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume”
Data publicării:
Elena Sinulescu, femeia care a stat 40 de ani alături de Benone Sinulescu, se luptă cu singurătatea după dispariția marelui artist.

Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii.

Elena Sinulescu, văduva marelui artist, se luptă cu dorul și cu singurătatea. Cei doi au fost împreună 40 de ani.

”E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură.
Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro.

Benone Sinulescu a murit la o zi după ce au împlinit 40 de ani de căsnicie


Cu o zi înainte să își dea ultima suflare, Benone Sinulescu aniversa 40 de ani de căsnicie. 

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru click.ro, în urmă cu 2 luni. 

 

Poveste de dragoste emoționantă

Într-un interviu acordat de artist în urmă cu câțiva ani, Benone Sinulescu spunea că dacă ar fi să o ia de la capăt, tot pe Elena ar alege-o. 

 

Dragoste la prima vedere

Cei doi s-au cunoscut în 1980, în casa regretatei artiste Ileana Sărăroiu. A fost dragoste la prima vedere, din partea artistului, dar nu i-a fost ușor să ajungă la inima Elenei. Acesta a mărturisit, în urmă cu mai mulți ani, că un an de zile i-a făcut declarații, până a convins-o să-i dea o șansă. 


„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.

Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi, potrivit Libertatea.


De atunci, cei doi au fost nedespărțiți. Și chiar dacă Elena Sinulescu a avut foarte rare aparițiile publice, ea a fost cea care l-a susținut pe artist în tot ce a realizat. 


Benone Sinulescu își adora soția și spunea că se este extrem de fericit lângă aceasta. Spunea că „sacul și-a găsit peticul”, și că Elena îl completa perfect. 

„Elixirul dragostei! Nu știu, știu doar că există o zicală în popor: “Sacul și-a găsit peticul”. Eu am fost sacul, iar soția mea, peticul. Ne iubim ca doi tinerei, ne respectăm și ținem unul la altul. Mi-e foarte bine, pot să spun că sunt fericit.", spunea Benone Sinulescu într-un interviu pentru Revista Tango, întrebat care era secretul căsniciei lor. 

Cel mai mare regret al marelui artist
 

Benone Sinulescu a trăit cu regretul că nu a reușit să aibă un moștenitor, deși și-a dorrit enorm. Soția sa a pierdut mai multe sarcini, din motive medicale. Ulterior, s-au resemnat cu gândul că nu vor avea un copil.


„Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii. Am încercat de nenumărate ori, însă, din nefericire, soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate”, a mărturisit Nea Beni în urmă cu ceva timp, potrivit Wowbiz.

 


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: artist  benone sinulescu  elena sinulescu  sotia 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel