Soția lui Benone Sinulescu, devastată de durere, la două luni de la moartea marelui artist: „Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume”
Elena Sinulescu, femeia care a stat 40 de ani alături de Benone Sinulescu, se luptă cu singurătatea după dispariția marelui artist.

Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii.

Elena Sinulescu, văduva marelui artist, se luptă cu dorul și cu singurătatea. Cei doi au fost împreună 40 de ani.

”E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni de când am rămas singură.
Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă îi ia locul! Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume!”, a declarat Elena Sinulescu pentru impact.ro.

Benone Sinulescu a murit la o zi după ce au împlinit 40 de ani de căsnicie


Cu o zi înainte să își dea ultima suflare, Benone Sinulescu aniversa 40 de ani de căsnicie. 

”Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen.

Veneau medicii periodic acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru click.ro, în urmă cu 2 luni. 

 

Poveste de dragoste emoționantă

Într-un interviu acordat de artist în urmă cu câțiva ani, Benone Sinulescu spunea că dacă ar fi să o ia de la capăt, tot pe Elena ar alege-o. 

 

Dragoste la prima vedere

Cei doi s-au cunoscut în 1980, în casa regretatei artiste Ileana Sărăroiu. A fost dragoste la prima vedere, din partea artistului, dar nu i-a fost ușor să ajungă la inima Elenei. Acesta a mărturisit, în urmă cu mai mulți ani, că un an de zile i-a făcut declarații, până a convins-o să-i dea o șansă. 


„Ne-am luat în 1981. Anul acesta facem 40 de ani de la căsătorie. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei.

Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, a povestit Benone Sinulescu într-un interviu mai vechi, potrivit Libertatea.


De atunci, cei doi au fost nedespărțiți. Și chiar dacă Elena Sinulescu a avut foarte rare aparițiile publice, ea a fost cea care l-a susținut pe artist în tot ce a realizat. 


Benone Sinulescu își adora soția și spunea că se este extrem de fericit lângă aceasta. Spunea că „sacul și-a găsit peticul”, și că Elena îl completa perfect. 

„Elixirul dragostei! Nu știu, știu doar că există o zicală în popor: “Sacul și-a găsit peticul”. Eu am fost sacul, iar soția mea, peticul. Ne iubim ca doi tinerei, ne respectăm și ținem unul la altul. Mi-e foarte bine, pot să spun că sunt fericit.", spunea Benone Sinulescu într-un interviu pentru Revista Tango, întrebat care era secretul căsniciei lor. 

Cel mai mare regret al marelui artist
 

Benone Sinulescu a trăit cu regretul că nu a reușit să aibă un moștenitor, deși și-a dorrit enorm. Soția sa a pierdut mai multe sarcini, din motive medicale. Ulterior, s-au resemnat cu gândul că nu vor avea un copil.


„Ne-am dorit foarte mult să devenim părinţi, însă viaţa nu a fost atât de darnică cu noi pe acest plan. Am avut parte de tot ce ne-am dorit, dar nu am reuşit să avem copii. Am încercat de nenumărate ori, însă, din nefericire, soţia mea nu a putut ţine niciuna dintre cele cinci sarcini. Stiţi cum este, speranţa moare ultima, dar în viaţa nu le poţi avea chiar pe toate”, a mărturisit Nea Beni în urmă cu ceva timp, potrivit Wowbiz.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 20 ian, 08:50

Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Sursa foto: Mioara Velicu, captură YouTube/ Damian Drăghici

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”

Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Captură video youtube/ Kanal D

Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa. Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

Tudor Chirilă, captură Video YouTube

Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi

Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Sursa foto: Dan Capatos, instagram

Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adela Popescu, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu o face praf pe Adela Popescu. Ce a putut să spună „Querida” despre prezentatoarea TV: „Măi, vedeto”

Sursa foto: Ada Palade, Facebook

Fata lui Cornel Palade, lăsată pe străzi: M-au distrus până în măduva oaselor

Sursa foto: Viorica Dăncilă, captură YouTube/ theXclusive

Viorica Dăncilă, judecată pentru adopția fiului ei, Victor: “Au spus că am cumpărat un copil”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a ieșit „șifonată” după un antrenament. "M-a bătut"