Soția lui Benone Sinulescu, mărturisiri DUREROASE. Cum i-a apărut regretatul artist în vis
Elena Sinulescu este îngenuncheată de durere, după moartea soțului ei. Femeia a dezvăluit cum i-a apărut în vis Benone Sinulescu.

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani, pe data de 18 noiembrie 2021. De atunci, soția regretatului artist este devastată de durere și nu poate accepta că artistul nu mai este printre noi. Văduva lui Benone a declarat că l-a visat o singură dată, însă scena a fost extrem de emoționantă și dureroasă. Elena Sinulescu i-a organizat un parastas la 3 luni de zile de la decesul acestuia.

„E pustie casa. Este groaznic fără el. Probabil abia la primăvară mă voi muta la Bârzava. Ce să fac la Arad? Să stau vara la aer condiţionat? Acolo este curte, grădină, aer curat…Pe Beni l-am visat o singură dată de când a murit. Nu mi-a cerut nimic să-i dau de pomană! L-am visat cum cobora nişte scări… M-a îmbrăţişat şi a dispărut. Am împărţit la cimitir pachete pentru cei care au făcut lucrarea la mormânt, cu ani în urmă.

M-am gândit că e bine să împart, în special la bărbaţi. I-am făcut toate parastasele, aşa cum se cuvine şi la 9 zile, şi la 40 de zile. Am ţinut cont şi de tradiţiile de la Buzău, şi de cele de pe aici din zona Aradului. A fost prezent şi episcopul, episcopul vicar, dar şi preotul de la Bârzava, unde am locuit ani întregi cu Beni. S-a ocupat firma de pompe funebre de tot.”, a declarat Elena Sinulescu, exclusiv pentru click.ro.

Elena Sinulescu a împărțit pachete la pomana de 3 luni

Elena Sinulescu a declarat că a împărțit pachete la parastasul de 3 luni și a pregătit alimentele preferate ale regretatului artist

„Am împărţit la cimitir pachete pentru cei care au făcut lucrarea la mormânt, cu ani în urmă. M-am gândit că e bine să împart, în special la bărbaţi. I-am făcut toate parastasele, aşa cum se cuvine şi la 9 zile, şi la 40 de zile. Am ţinut cont şi de tradiţiile de la Buzău, şi de cele de pe aici din zona Aradului. A fost prezent şi episcopul, episcopul vicar, dar şi preotul de la Bârzava, unde am locuit ani întregi cu Beni. S-a ocupat firma de pompe funebre de tot. Pentru că a fost harţ (n.r. – dezlegare vinerea şi nu a fost post), am împărţit pachete cu şuncă de Praga în vid, conservă de hering, fructe, desigur, pentru că lui Beni îi plăceau mult fructele… Am mai împărţit cozonaci de două feluri, cu mac şi cu nucă. Îi plăceau foarte mult. Şi cei cu nucă, şi cei cu mac. Am mai dat de pomană covigi de Buzău, colivă, desigur, o sticlă de palincă şi una de apă minerală. Împart ce pot şi eu!”, a completat femeia pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 25 feb 2022, 08:14

Captură video Youtube/ Sunrise

Porecla pe care Meghan Markle o avea la palat. Așa era numită Ducesa de Sussex de către angajați

Sursa foto: Dezbracatu, Instagram

Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotașilor” a primit o factură uriașă la curent electric: „Este enorm”. Cât a avut de plătit prezentatorul / EXCLUSIV

Cristian Tudor Popescu, Facebook, Captură video Youtube

Cristian Tudor Popescu îl jignește dur pe Alexandru Arșinel: „Nu făcea să râdă decât curcile. A atârnat în meserie de fusta Stelei Popescu”

Părintele Calistrat, Facebook/ captură video Youtube/ AntenaSport

Anamaria Prodan, atac dur la adresa Părintelui Calistrat: „Rușine Bisericii Ortodoxe Române. Ce să învățăm noi de la asemenea preoți?”

Alexandru Arșinel, captură video Antena Play.

Ce avere a lăsat în urmă Alexandru Arșinel. Era unul dintre cei mai bogați actori

Alendru Arșinel, captură video Youtube TV

Cauza morții lui Alexandru Arșinel. Ce scrie în certificatul de deces

Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu, probleme cu bona din Republica Dominicană: „Mi s-a schimbat copilul”. Ce a pățit vedeta

Kate Middleton, captură video Youtube/ ITV News

Hainele la care Kate Middleton trebuie să renunțe, din cauza noului titlu: „Va deveni mai formală și mai potrivită pentru poziția ei”

Sursa foto: Connect-R și parintele Visarion, captură TV/ colaj foto

Ce spune Connect-R despre cazul preotului Visarion, acuzat de hărțuire sexuală și viol: "Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți!"

Sursa foto: Tudor Chirila și Andreea Esca, facebook, colaj foto

Tudor Chirilă a recunoscut. Artistul a fost îndrăgostit de Andreea Esca: “Această dragoste a rămas neîmplinită”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat copilul. Primele imagini de la eveniment / FOTO

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, ipostază de infarct, în limuzină: „Faci furori peste tot”. Cum s-a fotografiat artista