Soția lui Florin Salam, prima reacție, după ce Biserica nu le-a recunoscut nunta: ”În ce lume putem trăi!”
Data actualizării:
Data publicării:
Roxana Dobre a oferit prima reacție, după ce Biserica nu i-a recunoscut nunta cu Florin Salam.

Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a oferit prima reacție, după ce Biserica nu a recunoscut nunta ei cu celebrul cântăreț. Cei doi s-au cununat religios într-o zi de miercuri, pe 1 iunie 2022, și, chiar dacă atunci nimeni nu le-a interzis să se cunune, reprezentații Bisericii au explicat ulterior, faptul că nunta lor nu este recunoscută, pentru că a fost făcută într-o zi de post. În acest fel, legământul dintre ei nu are valoare canonică și spirituală. Așadar, evenimentul anului 2022, care a fost organizat în cel mai de vis cadru, la malul mării, a fost umbrit de această decizie neașteptată și tristă, pentru proaspeții miri.

Chiar dacă până acum, nici Florin Salam, dar nici soția acestuia nu au oferit o reacție oficială, se pare că partenera manelistului nu a mai putut să tacă. Aceasta și-a exprimat frustrarea printr-o postare pe rețelele de socializare, unde critică decizia luată de Biserica Ortodoxă.

Care este reacția Roxanei Dobre

Totul a pornit de la un articol publicat pe internet, care avea ca titlu ”Duvovnicul vedetelor, prins în pat cu un băiat, acuzat că a încălcat și Porunca a VIII-a / Victima l-a chemat la bară”. Roxana Dpbre nu a rămas indiferentă la acest articol și a ținut să-și manifeste public indignarea față de decizia luată de Biserică, la începutul acestei luni. 

”La noi a fost păcat binecuvântarea în biserică miercurea. În ce lume putem trăi!”, a scris Roxana Dobre pe instastoy, vizibil nervoasă.

Carmen Harra, previziuni despre căsnicia lui Florin Salam cu Roxana Dobre: „Nu vreau ca ei să fie intimidați de chestia asta”

Care a fost decizia luată de Biserică și care sunt explicațiile

Florin Salam și Roxana Dobre au decis să-și unească destinele după 8 ani de relație, într-un cadru de vis, la malul mării. Cei doi au pus la punct toate detaliile până la ultimul amănunt, iar evenimentul a fost subiect de discuție pentru întreaga Românie. Totuși, celebra nuntă a fost umbrită de o veste nu tocmai plăcută. Potrivit Fanatik, Înalt Prea Sfințitul Teodosie a explicat faptul că Biserica Ortodoxă nu recunoaște căsătoria dintre cei doi, din două motive. În primul rând, cununia a avut loc într-o zi de post, miercuri, iar rânduielile bisericești interzic acest lucru. 

Cu toate acestea, vestea și mai șocantă primită de cei doi a venit după aceasta. Un reprezentat al bisericii a dezvăluit faptul că cei doi au fost cununați religios de către un preot care a fost eliminat de BOR din această meserie și care și-ar fi construit singur un lăcaș sfânt. 

Roxana Dobre, părere sinceră despre Cătălin Botezatu. Iulia Albu a rămas surprinsă: ”Mă simt aiurea eu să...”

Florin Salam și Roxana Dobre, cununați în zi de post și la o biserică pirat

„Cu toată tristețea și cu tot regretul, le spun că au fost la o biserică pirat. Este vorba despre un domn care a fost preot la noi la Parohia Topraisari în Arhiepiscopia noastră și a fost caterisit pentru motive disciplinare, iar el continuă să se dea preot și oficiază slujbe ca un fel de teatru religios.

E un fel de piraterie în Biserica Ortodoxă, tot ce nu se poate face în Biserica Ortodoxă se trezește domnul respectiv că se poate. 

Ce face el nu face parte din niciun cult recunoscut. Așa-zisa slujbă nu are valoare canonică și spirituală”, a explicat preotul Eugen Tănăsescu, potrivit sursei citate.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: biserica  florin salam  nunta  roxana dobre 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel