Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, criticată pentru ticul său: „Trebuie să fim mai buni și să mai lăsăm răutatea”
Data actualizării:
Data publicării:
Roxana Dobre, soția celebrului cântăreț Florin Salam, le-a dat replica celor care o critică pentru ticul său verbal. Într-un videoclip postat pe InstaStory, aceasta a recunoscut că are o problemă, însă îi îndeamnă pe toți la mai multă bunătate și înțelegere.

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, a declarat într-un videoclip postat pe InstaStory că a fost criticată pentru obiceiul de a folosi adesea cuvântul "și" atunci când explică ceva.

Aceasta recunoaște că are o problemă, însă se așteaptă la mai multă înțelegerea din partea celor care o urmăresc și îi îndeamnă pe toți să fie mai buni și mai înțelegători cu cei din jur.

Soția lui Florin Salam, Roxana Dobre, criticată pentru ticul său verbal

„O să faceți din nou caterincă de mine cu ”și, și, și”. Am ticul ăsta de a vorbit tot timpul cu ”și” atunci când vreau să explic ceva. Așa că nu mai faceți caterincă pe tema asta.

Fiți și voi mai buni că urmează să vină sărbătorile și trebuie să fim mai buni. Trebuie să fim mai buni, mai frumoși și să mai lăsăm răutatea asta deoparte, să fim mai realiști și mai buni cu noi”, a spus Roxana Dobre, într-un video postat pe InstaStory.

2. -imagine fara descriere- (30a6c49b-05d3-4007-9a76-665bd57a13ad_38133400.jpg)

Cine este Roxana Dobre, soția lui Florin Salam

Roxana Dobre și Florin Salam au frumoasă poveste de dragoste care a început cu aproape zece ani în urmă, iar anul trecut au hotărât să se căsătorească religios.

Aceasta a mărturisit că înainte de a avea o relație cu Florin Salam a trebuit să obțină aprobarea fiicei cântărețului, Betty.

„Prima oară, până să mă prezinte copiilor, a trebuit să-i ceară voie lui Betty să spună despre povestea noastră și să aibă acordul fetei. N-am făcut niciun pas până atunci.(…)

Atunci când a auzit cum povestea el despre o femeie, pentru că nu mai avusese parte să-l audă pe tatăl său vorbind așa despre altcineva, s-a emoționat foarte tare și-și dorea foarte mult să-l vadă și pe el liniștit și să aibă pe cineva”, a declarat Roxana Dobre, potrivit viva.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Roxana Dobre (@roxana_florin_stoian_official)

Roxana a mărturisit și cum s-a cunoscut cu Florin Salam.

„Ne știam unul pe celălalt. Eram din două lumi total diferite, din cauza job-ului lui, nu prea ne intersectam. Ne-am întâlnit prima oară într-un club, dar nimic mai mult, ne-am zâmbit, ne-am salutat și cam atât. Soarta a făcut să ne întâlnim în momentul respectiv, printr-o prietenă de-a mea, cu care avea o gașcă și ieșea. Eram într-un parc și a dat un mesaj unei prietene și am mers la masă, că ne invitase el și am vorbit cu el ca și cum l-aș fi cunoscut de-o viață întreagă, nu mă mai săturam de vorbit. Cred că am vorbit vreo două ore”, a spus soția lui Florin Salam.

Roxana a subliniat că, deși este minunat să fie soția lui Florin Salam, acest lucru aduce și provocări, deoarece este un artist ocupat, astfel că timpul lor împreună este limitat, iar ea și copiii petrec mult timp singuri. Deși este dificil, iubirea lor nu a fost afectată de aceste provocări.

„Este foarte frumos să fii soția lui Florin Salam, dar pe cât este de frumos, pe atât este de greu și de complicat și de obositor, la un moment dat. Este greu pentru că nu este mereu lângă noi, timpul nostru ni-l petrecem 99,9% singuri, eu și copiii cei mici și cei mari. Într-adevăr, muncește foarte mult, tot timpul lui îl acordă oamenilor și publicului lui, și fanilor care sunt foarte înrăiți și nu-i poate refuza și automat de asta este foarte greu, pentru că munca lui… Nu ne bucurăm împreună de beneficiul ăsta, de câștigul lui, suntem separați. Adică muncește în fiecare zi, nu avem nici măcar o zi pe săptămână să ne-o petrecem împreună și este foarte greu, la un moment dat.Noi nu ne-am consumat iubirea, pentru că am stat foarte puțin unul cu celălalt”, a mai precizat Roxana Dobre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: florin salam  roxana dobre  tic verbal 



Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursă foto: Instagram, Youtube/ Monica Bîrlădeanu, Ionela Nastase

Adio, Monica ”Bîrlădeanu”! Schimbare surpriză după nunta cu Valeriu Gheorghiță

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Mihaela Tatu, captură Video PRO TV.

Ce pensie primește Mihaela Tatu. Suma îi ajunge pentru plata unei singure facturi lunare: „Este pensia pe o viață întreagă de muncă”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Sursă foto: Captură foto Instagram Georgiana Lobonț

Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie când a aflat că Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Artistul nu se aștepta la această întrebare

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Facebook/Oana Pellea

Oana Pellea dă de pământ cu Alina Ceușan! Actrița s-a enervat la culme când a văzut derapajul influenceriței: „Câtă vulgaritate și lipsă de bun simț. Rușine!”

Sursă foto: Captură foto Instagram Alina Ceușan/Ada Galeș

O celebră actriță i-a luat apărarea Alinei Ceușan, după ce a fost aspru criticată din cauza unui gest controversat de la teatru: „Vă sugerez să o luați mai ușor”

Captură video: Facebook/Betty Salam. Captură video: Instagram/Betty Salam

„Nu suntem bine deloc. Ne-am despărțit”. Betty Salam, mesaj șocant la doar câteva zile după ce a vorbit despre împăcarea cu Cătălin Vișănescu

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/AntenaStars

Mara Bănică, șocată de imaginile prezentate de Pepe cu Raluca Pastramă la TV. Artistul a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos pentru a prezenta dovezi / Video




pixel