Soția lui Marcel Pavel se gândește mereu la rudele din Rusia: Inima ei este tristă
Chiar dacă de peste 30 de ani s-a mutat în România, soția lui Marcel Pavel încă păstrează legătura cu rudele de acolo.

Marcel Pavel este una dintre cele mai mari voci ale României și are o căsnicie de invidiat. Acesta este împreună cu soția sa de mai bine de 30 de ani și, cu toate acestea, par mai fericiți ca niciodată. Totuși, aceste momente de conflict, care au loc la granița României, o fac soția artistului să fie îngrijorată, pentru că ea este de origine din Rusia, iar în prezent are multe rude în țara care a atacat Ucraina.

"Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă. Ea e mai mult româncă acum, îți dai seama de 32 de ani e cu mine aici și se gândește la țara ei și își dorește să fie pace, ca și noi toți de altfel.", a declarat Marcel Pavel, pentru WOWbiz.ro

"Sunt atât de multe lucruri pe care nu le-am putut face"

Chiar dacă se poate mândri cu o carieră de invidiat, Marcel Pavel a dezvăluit faptul că mai există multe lucruri pe care și-ar fi dorit să le facă, dar nu a reușit, Artistul preferă însă să nu se gândească la ele, pentru că doar în modul acesta poate fi fericit.

"Sunt atât de multe lucruri pe care nu le-am putut face și mi-aș dori să le fac, dar mi-ar trebui o viață. Să trăiesc vreo 120 de ani ar fi foarte bine. Omul are în instinctul său nemulțumirea întotdeauna ascunsă undeva că "Dom'le, parcă mai trebuia ceva" și atunci am zis să mai elimin din dorințele acestea ca să pot să fiu fericit, că altfel neîmplinirile îți aduc nefericire.", a mărturisit Marcel Pavel. 

Marcel Pavel și-a pierdut mama

În luna august 2021, mama artistului, diagnosticată cu diabet, s-a stins din viață. Cel mai mare regret al artistului a fost faptul că nu a apucat să-și vadă mama, înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare. 

„Am avut mereu această teamă și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate. Am crezut totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi, inevitabilul s-a întâmplat! Draga mea mamă, îngerul meu păzitor, iubirea vieții mele, cea mai importantă femeie din Univers a plecat într-o lume fără durere, printre stelele eternității! Adio… sau la revedere, scumpă mamă!”, scria Marcel Pavel pe rețelele de socializare, după ce și-a pierdut mama. 

Data: 25 Martie 2022, 15:53
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cântăreț  cariera  marcel pavel  război  rusia 


DC Media Group Audience

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursă foto: Youtube/ TVR

Horia Moculescu și Marina Voica, poveste de dragoste neîmplinită. Ce a mărturisit artistul, după 60 de ani: „Ne trezeam, ne culcam împreună”

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Sursă foto: Instagram/ Jorge, Andreea Bălan

Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorieMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...