Soția lui Mihai Constantinescu, îndurerată de sărbători: „Este un subiect foarte sensibil. Sufletul meu e trist”
Data actualizării:
Data publicării:
Simona Constantinescu, soția lui Mihai Constantinescu, a petrecut al treilea Crăciun fără marele artist.

Mihai Constantinescu s-a stins din viață pe data de 29 octombrie 2019, la vârsta de 73 de ani. Regretatul artist și-a petrecut ultimele zile din viață în spital, din cauza problemelor de sănătate. Cântărețul a avut probleme grave la inimă. Acesta avea montate la inimă valve biologice. În anul 2017, artistul a fost supus unei alte intervenții pe cord deschis, însă starea lui de sănătate se agrava pe zi ce trece. De asemenea, artistul suferea de mai multe afecțiuni cardiace, precum stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficiență mitrală gradul 3/4, insuficiență tricuspidian gradul 2 și hipertensiune pulmonară medie. În cele din urmă, Mihai Constantinescu și-a dat ultima suflare.


Pe 4 ianuarie, Mihai Constantinescu ar fi împlinit vârsta de 76 de ani. A fost al treilea Crăciun fără marele artist, iar soția sa, Simona Constantinescu, încă își plânge partenerul. 

,Mihai pentru mine este un subiect foarte sensibil. Nu am stat singură de Crăciun, am petrecut alături de finuța mea. De 15 ani petrem sărbătorile cu ei și am păstrat tradiția. Sunt relații de suflet și frumoase pe care le-am păstrat, nu le poți șterge cu buretele. Totodată, nu tânjesc după trecut și privesc spre viitor cu bucurie. Sufletul meu e trist, dar încerc să fiu pozitivă mereu și sa ma bucur de darurile vieții”, a mărturisit Simona Constantinescu pentru Antena Stars.


Pe 4 ianuarie, în ziua în care marele artist și-ar fi sărbătorit ziua de naștere, soția sa și-a îngropat tristețea în muncă.

,,Pe 4 ianuarie ar fi împlinit 76 de ani. Nu am fost tristă, am muncit. Munca este o terapie, este o binecuvântare și un medicament pentru multe rele. Lui îi plăcea sa evadeze din București, munceam de revelion, iar după plecam la munte, în vacanțe. În ziua de 4 ianuarie nu puteam vorbi cu el, primea foarte multe mesaje, era foarte fericit”, a mai spus soția regretatului artist.


Mesajul primei soții


Pe 4 ianuarie, și Mihaela Constantinescu, prima soție a artistului, și-a amintit cu durere despre cel care i-a fost partener pentru o lungă perioadă de timp. 

,,Îmi este dor de el, îmi este dor de viața noastră împreună și de strălucirea iubirii noastre. Astăzi este ziua lui Mihai. Un moment trist pentru mine. Îmi este dor de el, îmi este dor de viața noastră împreună și de strălucirea iubirii noastre. Am avut o viață foarte frumoasă și ne-am bucurat de fiecare moment petrecut împreună. Îi trimit iubire, lumină și recunoștință! Trăiește în inima mea și nimeni și nimic nu va schimba acest lucru. La mulți ani în cer, Înger de Lumină!”, a spus Mihaela Constantinescu, pentru playtech.ro.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: mihaela constantinescu  mihai constantinescu  simona constantinescu  sotia 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel