Soția lui Victor Socaciu, în lacrimi. Brândușa Simion a dezvăluit care a fost ultima dorință a regretatului artist: „A sperat până în ultima clipă”
Brândușa Simion, soția lui Victor Socaciu, a vorbit despre ultimele zile din viața artistului și despre marea dorință pe care acesta a avut-o până în ultima clipă. 

Brândușa Simon a declarat că Victor Socaciu a fost internat în spital timp de șase săptămâni, din cauza unor probleme pulmonare declanșate în urma infectării cu noul coronavirus. Soția regretatului artist spune că medicii au făcut tot ce era omenește posibil pentru a-l salva, însă starea acestuia s-a agravat și a a ajuns să facă șoc septic. Pe lângă problemele pulmonare, artistul ar fi luat și o bacterie nosocomială din spital. 

 

„A fost în spital șase săptămâni. S-a făcut tot ce era omenește posibil, nu pot să reproșez nimănui absolut nimic. Medicii s-au purtat impecabil și chiar au făcut tot ce era de făcut. În urma infectării cu COVID a rămas cu o afecțiune la plămâni, unde s-a acumulat un lichid și am venit la spital pentru o intervenție simplă de drenaj a pleureziei. Din păcate, starea lui de sănătate era destul de șubredă în urma problemelor pe care le-a tot avut și a contactat și o bacterie intraspitalicească. (...) A făcut șoc septic și până la urmă asta a fost cauza, afectare pulmonară cu șoc septic, aproape septicemie”, a declarat Brândușa Simion la Antena Stars. 


Spera că va putea cânta din nou


Pe patul de spital, regretatul artist spera să ăși revină și să meargă la festivalul din Bistrița. Din păcate, starea sa de sănătate a continuat să se agraveze, iar pe 27 decembrie a decedat. Soția sa spune că i-a fost alături în cele șase săptămâni de spitalizare și că l-a ținut de mână în tot acest timp. 

„A sperat până în ultima clipă că se va face bine și că va ajunge la Bistrița la festival. Când și-a revenit după intervenție le-a spus medicilor că pe 3 decembrie trebuie să ajungă la Bistrița și să-l facă mai bine. Am fost lângă el în ultimele șase, șapte săptămâni și am fost și în ultimele clipe ale vieții cu mâna în mâna lui. În ultimele secunde nu mi-a mai spus nimic, doar mi-a strâns mâna ușor și a plecat la cer”, a adăugat aceasta, potrivit SpyNews.

 

Victor Socaciu și-a dorit să-și mai vadă copiii pentru ultima dată

 

Regretatul artist și-ar fi presimțit moartea și a avut o ultimă dorință. Potrivit WOWbiz.ro, o persoană apropiată familiei a declarat că Victor Socaciu și-ar fi dorit să își vadă toți trei copii laolată înainte de a se stinge din viață. 


”Cred că Victor a presimțit ceea ce urma să se întâmple. Chiar dacă toată viața a fost un luptător iar visul lui era să fie din nou, încă o dată pe scenă, Victor a murit cu dorința de a-și vedea încă o dată copiii, toți, strânși laolaltă.


Probabil ar fi vrut să le spună tot ce n-a putut în toți acești ani. Din păcate, starea lui s-a agravat, a intrat în comă și nu a mai putut comunica în nici un fel”, a declarat o persoană apropiată familie pentru WOWbiz.ro.

 

 Marina Almășan, acuzații pentru soția lui Victor Socaciu

 

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, o acuză pe Brândușa Simion că nu i-a anunțat pe copiii artistului de starea gravă în care acesta se afla. 

„De moartea lui Victor am aflat de la Iulia, fiica lui cea mare. Ea l-a anunţat pe fiul nostru. Victoraş a ţinut legătura cu sora lui, e o relaţie bună între ei. Fiul meu a avut o relaţie mai tensionată cu tatăl lui, dar copilul meu e foarte înţelept şi profund şi l-am lăsat să-şi aleagă el relaţia pe care o are cu tatăl lui.

Va merge la înmormântare cu siguranţă. Ei doi au ţinut legătura, dar nu aşa cum ar fi fost firesc între un tată şi un fiu. De ce nu au fost chemați copiii lui, să-și vadă tatăl, atunci când s-a știut că nu e bine…”, a transmis Marina Almășan, la RomaniaTV.

Vedeta a continuat acuzațiile și în declarația făcută pentru Impact, în care a spus direct că o consideră vinovată pe Brândușa Simion de faptul că fiul său nu a putut să-și vadă tatăl înainte de tragedie. 

"Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire", a declarat Marina Almășan pentru Impact.

 

Victor Socaciu va fi înmormântat joi

Joi, 30 decembrie, Victor Socaciu va fi înmormântat la Cornu, în județul Prahova, conform dorinței artistului, care a locuit alături de familia sa în acea zonă, în ultimii 10 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 28 dec, 22:41

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Adela Popescu, gestul pe care îl face în fiecare vacanță all inclusive: „Mi-e rușine să spun”

Sursa foto: Carmen Harra și Delia, facebook/ colaj foto

Carmen Harra, dezvăluiri neașteptate despre sarcina Deliei, după ce i s-a prezis că va avea o fiică: „Îi este frică să nu se întâmple ceva dacă face acest copil”

Sursa foto: Captură video/ Antena 3

Băutura MINUNE care curătă ficatul. Lidia Fecioru: „Se bea doar nouă zile”

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Sursa foto: Carmen Iohannis, Facebook

Gafa vestimentară uriașă făcută de Carmen Iohannis la dineul NATO. Cum a fost poreclită Prima Doamnă

Carmen Harra, foto Facebook

Divorțurile „anunțate” de Carmen Harra. Clarvăzătoarea a prezis destrămarea unor cupluri celebre: „Relația asta devine abuzivă și o să se termine foarte prost”

Sursa foto: Delia, instagram

Delia Matache, martoră la tragedia din Alpii italieni, Dolomiti. Mai mulți oameni au fost uciși de o avalanșă: "Sfatul meu e ca pasionaţii de munte să..."

Sursa foto: Brigitte Pastramă, Instagram

Florin Pastramă, primele declarații despre divorțul de Brigitte Sfăt: ”După ce se mai calmează lucrurile atunci...”

Sursa foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii. Soțul Corneliei Catangă se confruntă cu probleme financiare: ''De unde să plătesc?”

Lumânare, foto Unsplash/ autor: CHIRAG K

Doliu în lumea muzicii populare. O mare artistă s-a stins din viață: „Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc!”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare