Soția lui Will Smith a fost nevoită să se radă în cap. Problema de sănătate care a lăsat-o fără păr: "A fost terifiant când a început"
Data actualizării:
Data publicării:
Jada Pinkett Smith, în vârstă de 49 de ani, a fost nevoită să își tundă complet părul, din cauza unor probleme medicale. 

Actrița a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care apare alături de fiica sa Willow Smith, ambele rase în cap. 

 

"Willow m-a obligat să o fac pentru că era timpul să mă eliberez", a scris Jada Pinkett Smith pe Instagram, în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

 

În ultimii ani, actrița s-a confruntat cu o gravă cădere a părului. Odată cu nu decizia de a renunța complet la podoaba capilară, soția lui Will Smith este mai optimistă ca niciodată și spune că la 50 de ani va fi „mai divina” ca niciodată. 


"DAR ... cei 50 de ani ai mei vor fi divin de luminați cu această schimbare", a mai scris vedeta în dreptul imaginii. 

În fotografie, Jada a pozat alături de Willow, care a distribuit inițial fotografia pe Instagramul ei scriind: ”un dar este pur atunci când este oferit din inimă persoanei potrivite, la momentul potrivit și în locul potrivit, și când nu așteptăm nimic în schimb”.

 

Gazda emisiunii Red Table Talk, în vârstă de 49 de ani, a vorbit deschis despre experiența ei cu căderea părului în trecut. Acesta ar fi și motivul pentru care a adoptat tunsori cu părul tot mai scurt în ultimii ani.

 "A fost terifiant când a început", a recunoscut ea într-un episod din 2018 al talk-show-ului. "Eram la duș într-o zi și aveam doar  mână de păr în mâini și mă gândeam: "O, Doamne, voi cheli?"."

"A fost unul dintre acele momente din viața mea în care tremuram literalmente de frică", a adăugat ea, deoarece părul ei a fost întotdeauna o mare parte din identitatea ei. "A avea grijă de părul meu a fost un ritual frumos și a avea posibilitatea de a alege să am păr sau nu", a spus ea. "Și apoi, într-o zi, să mă gândesc: "O, Doamne, s-ar putea să nu mai am această alegere"".


Actrița a spus că a consultat mai mulți experți și medici pentru a găsi cauza căderii părului, dar a ajuns la zero concluzii. "Am făcut toate tipurile de teste care se pot face", a explicat ea. "Nimeni nu știe de ce".

Atunci a știut că trebuie să se împace cu situația. Iar acum că a făcut-o, alte femei care se luptă cu diverse forme de cădere a părului - inclusiv alopecia, o afecțiune în care organismul își atacă proprii foliculi de păr - sunt inspirate de îndrăzneala ei.

"Sufăr de alopecie în aceleași locuri... am împlinit 50 de ani anul trecut. Mi-ai dat putere să fac același lucru!!!, a comentat o persoană sub postarea ei. 
"Am alopecie din cauza lipsei de tiroidă și a medicamentelor pe care va trebui să le iau pentru tot restul vieții mele. Doar soțul și copiii mei m-au văzut fără perucă. Ești atât de curajoasă !", a adăugat o altă persoană.

"Întotdeauna mi-am dorit să fac asta", a scris o alta. "Trebuie să te simți atât de liberă".


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: International
Tagurile articolului: caderea parului  chelie  jada pinkett smith  par  tuns  will smith 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel