Soțul Mariei Dragomiroiu, îndrăgostit ca un adolescent, după 37 de ani de căsătorie: „La noi e la fel ca în prima zi”
Data publicării:
Maria Dragomiroriu și Bebe Mihu se iubesc de peste 37 de ani. Soțul artistei spune că este în continuare gelos și că se iubesc la fel ca în prima zi. 

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihi s-au căsătorit în urmă cu 37 de ani. Artista de muzică populară venea după un mariaj nefericit, în care trăise un adevărat coșmar. Fostul soț era violent cu artista și nici nu se implica în susținerea financiară a copiilor lor. Practic, Maria Dragomiroiu întreținea familia. 

Soarta i-a zâmbit artistei în momentul în care l-a întâlnit pe Bebe, care îi este și partener, dar și impresar. Maria Dragomiroiu a declarat în nenumărate rânduri că soțul ei este omul care i-a fost întotdeauna aproape și care a sprijinit-o necondiționat.

Totodată, artista consideră că este un dar de la Dumnezeu faptul că l-a întâlnit pe soțul ei, care a ajutat-o întotdeauna să treacă peste greutățile vieții, dar și peste problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei sale. Maria Dragomiroiu a precizat că toate meritele sale îi revin soțului său.

„Asta este de la Dumnezeu să ai norocul să întâlnești în viață omul care să te înțeleagă, să te aprecieze, să te propulseze, care să fie acolo lângă tine oricând pentru că eu sunt rac și racii imediat plâng, eu dacă cineva îmi adresează cuvinte grele, eu nu răspund, eu plâng, dar a fost în spatele meu acest om minunat.”, a declarat Maria Dragomiroiu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

Ce spune Bebe Mihu despre căsnicia cu Maria Dragomiroiu

După 37 de ani de căsnicie, Bebe Mihu spune că simte aceeași flacără a iubirii, că își admiră soția și că se întămplă și să mai fie gelos, uneori. 


„Soția trebuie să aibă și personalitate, nu trebuie să vezi într-o femeie o sclavă, care să calce, să stea la cratiță și să gătească, aceste treburi din casă trebuie împărțite la doi. Trebuie să ai respect față de persoana pe care o iubești, și cu care te-ai hotărât să-ți împarți viața. Nu are cum să dispară dragostea! Trebuie să ții în viață sentimentele față de persoana cu care conviețuiești, să faci mici gesturi romantice, mici daruri. Nu trebuie să dispară dragostea, la noi e la fel ca în prima zi. Avem 37 de ani de căsnicie și tot ne iubim”, a declarat Bebe Mihu pentru Ego.

Soțul Mariei Dragomiroiu spune că se întâmplă să mai fie gelos și că apreciază atunci când soția sa îl mai dojenește. 

„Trebuie să fii gelos cu cap, nu trebuie ca gelozia să îți fure mințile, așa, din orice. Dacă un bărbat se uită în stânga sau în dreapta, trebuie lăsat să admire. Asta nu înseamnă că dacă s-a uitat a greșit sau și-a înșelat soția. Sunt, însă, într-adevăr, unele femei care exagerează, iar de la gelozie se ajunge la alte nenorociri. Să știți însă că bărbatul se bucură când femeia îl mai dojenește, zice în sinea lui: ”Uite, prezint interes la soție, e cu ochii pe mine!”, a mai adăugat el.

Vezi și: Soțul Mariei Dragomiroiu, adevărul despre pensia artistei. Ce spune Bebe Mihu: „Nu are pensie de 1.200 lei”

Bebe Mihu:  Maria este norocul vieții mele

 „Vă spun sincer, Maria este norocul vieții mele. Nu am crezut că o să întâlnesc așa femeie, familistă…Nu am crezut că am norocul acesta să întâlnesc un asemenea om. Ne-am completat reciproc, toată viața”, a încheiat el.

S-ar putea să-ți placă și: „Nu aveam bani de pâine pentru copii”. Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre începutul carierei: „Eram foarte săracă”


Traumele Mariei Dragomiroiu din prima căsnicie

Cântăreața de muzică populară a povestit despre traumele prin care a trecut în tinerețe, cauzate de primul ei soț, dar și de mama acestuia.

"Soacra mea era o femeie foarte rea. Problemele au apărut în momentul când eu am vrut să evoluez, am vrut să fac ceva, cel mai mult am visat să am acoperișul meu. Acest lucru l-a deranjat pe el și a început ruptura noastră. L-am angajat undeva și acolo a întâlnit o doamnă. L-am sunat într-o zi și nu mi-a răspuns. Apoi am sunat-o pe soacră-mea și nu mi-a răspuns. După am zis că precis Ion este la soacră-mea în garsonieră cu o femeie. Când am ajuns la lift, se închidea liftul și i-am zis stați că urc și eu și, când am deschis, era soacră mea. Atunci ea mi-a zis: "Du-te la tine acasă, că vin eu." În momentul ăla mi-am dat seama că ascunde ceva. ", a povestit Maria Dragomiroiu în emisiunea "La Măruță", de pe ProTV.

 

"M-a apucat de păr și mă ducea așa"

În momentul în care cântăreața i-a cerut explicații fostului ei soț, acesta a apelat imediat la violență.

"După ce a ieșit el afară, a apărut și soacră-mea, a venit liftul și m-au aruncat în lift, mi-a dat un pumn în cap și s-a oprit liftul între etaje, bine că nu mi-am retezat limba. Și atunci el m-a apucat de păr și mă ducea așa. Eu plângeam. Nu mi-a dat drumul, până n-a plecat cu tot părul. Eu am stat un an de zile, fără niciun fir de păr aici, am făcut un șoc. Am avut niște perioade în care simțeam că mor. Îi auzeam cum vorbeau "Lasă că mai e puțin și scăpăm de ea.", a mai spus artista.

Detalii din copilăria Mariei Dragomiroiu

Nici în copilărie, cântăreața nu a dus-o mai bine, mărturisind faptul că tatăl ei era, deseori, violent cu mama sa. Maria Dragomiroiu recunoaște faptul că nu și-ar mai dori niciodată să fie copil, din cauza traumelor pe care le-a trăit în acea perioadă.

"Cred că sunt printre puținii copii, care nu și-ar mai dori să fie copil, pentru că am avut o copilărie foarte grea, cu emoții mari negative, cu puține bucurii. Tatăl meu era un om dur. M-a afectat, pentru că am trăit această senzație de frică de ceva și toată această frică o am și acum. Eu am fost supărată pe el, pentru că era dur cu mama. Aici a fost problema mea. Până a murit, mama a stat cu această durere în suflet. Câte a făcut, cât s-a chinuit până în luna a opta. Când vorbesc de mama mi-e foarte greu, deși sunt 31 de ani de când a plecat de lângă mine, nu pot să mă obișnuiesc.", a continuat cântăreața.

 

"Mama a stat doar în spitale, până a murit"

Cântăreața este încă foarte afectată de moartea mamei ei, deși au trecut foarte mulți ani de atunci. Și acum, aceasta îi simte prezența lângă ea.

"Mama de la vârsta de 44 de ani a stat numai prin spitale, până a muri, și eu, lângă dânsa. N-am putut s-o salvez, în toate spitalele posibile. Era un om bând. M-a scăpat de la moarte o dată, când am adormit la volan. Atunci am simțit-o pe mămica lângă mine.", a mai spus Maria Dragomiroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bebe mihu  casnicie  iubire  Maria Dragomiroiu  sot 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel