Speak și Florin Ristei, atac la adresa lui Andrei de la Insula Iubirii: „Toți gherțoii citesc 2, 3 cărți d-alea și gata”
Data publicării:
Speak și Ristei l-au făcut praf pe Andrei de la „Insula Iubirii”.

Într-unul din episoadele emisiunii „Fiertzi pe Insulă”, Speak și Florin Ristei l-au ironizat pe Andrei Rotaru, concurentul de la „Insula Iubirii”. După ce concurentul a făcut o serie de declarații despre ispita Diandra și relația dintre ei, Speak și Ristei au comentat în mod sarcastic afirmațiile acestuia.

„Imediat cum s-a prezentat Diandra am simțit cuvintele pe care le-a spus, le-am simțit ca pentru mine. Nu mi s-a mai întâmplat așa, adică a fost adusă de Univers pentru mine, a fost pusă aici. Dacă îți vine să crezi, pe cuvânt de onoare îți spun, că pur și simplu s-a creat ceva care era creat demult”, a spus Andrei Rotaru în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. 

Cei doi moderatori de la „Fiertzi pe Insulă” nu s-au putut abține și au izbucnit în râs atunci când au auzit mărturiile bărbatului. Cei doi au comentat declarațiile concurentului, fiind de-a dreptul șocați de lucrurile spuse de acesta, mai ales că este căsătorit de mai bine de 10 ani.

„Bă, du-te bă! Bă voi auziți, bă? Bă, voi ascultați ce zice băiatul ăsta aici? Doamne, Maica Domnului, Iisuse Hristoase, născătoare. Doamne, ferească Dumnezeu, că nu mai pot. Bă, ești prost? Bă, unde-i bă ăsta, levitează? El a venit pe Insulă, a mers pe apă până la Insulă. Pe mine mă sparg astea, mă distrug psihic, ești nebun? Încerc să mă abțin, să nu vă jignesc. Toți gherțoii citesc 2,3 cărți d-alea și gata mă, sunt antreprenori, spiritualiști. Hai să-mi bag, iar m-am enervat!”, a declarat Speak, după ce a auzit vorbele lui Andrei, la „Insula Iubirii”.

Te-ar putea interesa și: Maluma, discurs halucinant cu Maria, la Insula Iubirii: „Rămâi însărcinată din prima”

Nici Florin Ristei nu s-a putut abține și l-a criticat pe concurent, considerând că acțiunile acestuia sunt total nepotrivite pentru un om căsătorit. În plus, Speak și Ristei au precizat că Andrei folosește energiile Universului ca scuză pentru infidelitatea sa față de Cristina, soția sa.

 „Producătorii sunt Universul, boss!” S-a deschis cerul și a picat cea mai tare persoană pentru tine, tu fiind căsătorit, da? Păi nu dai vrabia din mână pe cioara de pa gard? Te pupi cu ea, te lingi cu ea 2-3 săptămâni, dar eu mă întorc la fata aia, că noi suntem însurați. Dacă nu mi se mai dă, mă întorc la ce am acasă. Păi în cărțile alea nu spune așa”, a adăugat Ristei.

Cei doi nu sunt singurii care l-au criticat dur pe concurentul de la „Insula Iubirii”. Acțiunile acestuia au fost blamate de întreg internetul, telespectatorii empatizând cu soția lui, Cristina, pe care a înșelat-o cu ispita Diandra. Ba chiar, Andrei a anunțat în urmă cu câteva zile că a părăsit țara, în urma valului de ură primit.

Te-ar putea interesa și: Cristina Rotaru nu s-a mai abținut și a dat de pământ cu ispita Diandra! Ce i-a transmis concurenta în mediul online: „Atât am avut de spus sau arătat”

@iamspeak #podcast #fiertzi #fiertipeinsula #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #showbiz @fristei @soldoutmedia @insulaiubiriiantena1 ♬ original sound - speak

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



sursa foto: Ozana Barabancea, Facebook

Ozana Barabancea, despre excluderea din juriul „Te Cunosc de Undeva”: „Niciodată nu mi s-a dat o explicație”

Sursă foto: Antena 1

Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

Captură video: Pro TV. Captură video: Facebook/Poftiți pe la noi

Cătălin Cazacu nu s-a putut abține și a spus public ce crede despre Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu: „Na, pot să se supere pe mine”

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Horoscop 16 - 22 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o săptămână excelentă

Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Cornel de la Insula Iubirii nu s-a potolit nici după plecarea din emisiune, deși știa că Iustina e însărcinată. Ispita Loredana aruncă bomba

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Captură video: Pro TV

Cătălin Cazacu, declarații neașteptate despre Lora în direct la TV. S-a dat de gol: „Stai, iartă-mă. Dăm înapoi”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 4 zodii cu noroc la bani în această toamnă. Mihai Voropchievici: „Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”




pixel