Spune-mi în ce a zi a săptămânii te-ai născut ca să-ți spun cine ești!
Data publicării:
Şapte corpuri cerești vizibile au fost desemnate din vechi timpuri ca reprezentante ale zilelor săptămânii, respectiv: Soarele, Luna, Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn. Strămoșii noștri antici au numit cele șapte zile ale săptămânii după aceste planete, astfel încât fiecare zi a săptămânii are un sens special. 

Există semnificaţie pentru orice în astrologie, fiecare zi din an fiind marcată de evenimente astrologice care ne influenţează. Şi aşa cum ziua naşterii şi harta natală reprezintă o amprentă foarte importantă în vieţile noastre, la fel de importantă este şi ziua din săptămână în care ne-am născut, fiecare fiind reprezentată de un corp ceresc care guvernează aspecte ale personalităţii noastre.

Află ce spune despre tine ziua în care te-ai născut:

Luni: Ziua Lunii

Luna este o entitate maternă înrădăcinată în devotamentul față de bunătate și familie. În acest sens, oamenii născuți luni sunt materni, sensibili, adaptabili și amabili. Este posibil să-și ia timp să ia decizii, să-și dezvăluie adevărul (și pe al altora) în moduri misterioase și să fie în mod natural intuitiv. Bebelușii de luni sunt și atrăgători fizic.

Conduși de lună, bebelușii născuţi în zilele de luni sunt oameni sensibili, plini de viaţă, intuitivi, emoționali și romantici. Așa cum luna creează schimbări pe Pământ, un copil al lunii este foarte predispus la schimbări de dispoziție. Mareele oceanelor și multe dintre ciclurile vieții noastre sunt influenţate de Lună astfel, acest corp ceresc este cheia pentru viaţa de acasă, genetică și viața de familie, așa că un copil născut în această zi va primi mari satisfacții în acest sens. Le place să fie acasă, preferă un sentiment de securitate și consecvență și au o înțelegere intuitivă de a-și croi propriul drum în lume.

Marți: Ziua lui Marte

Planeta conducătoare a lui Marte simbolizează un spirit de luptă, o dorință de independență și o obsesie pentru a câștiga. Această planetă masculină de acțiune aduce intensitate oriunde merge. Copiii născuți marți au personalități puternice și sunt adevărați luptători, luptând fie pentru succes, iubire sau orice altceva şi nu renunță cu ușurință. Copilul de marți este activ, entuziast, energic, curajos, curajos, nerăbdător, uneori prea aprins și distructiv și are o mare dorință de realizat.

În mitologia greacă și romană, Marte (sau Ares) este zeul războiului, astfel încât oamenii născuți marți vin cu un spirit de foc, de luptă. Acești oameni sunt curajoși, nerăbdători, energici, activi și determinați să reușească, uneori din greșeală. Bebelușii de marți au o „energie care se simte mai degrabă ca o împingere decât o tragere” și se pot simți „ca și când ar avea un destin mai mare de îndeplinit”. 

Miercuri: Ziua lui Mercur

Mercur este zeul finanțelor, al călătoriilor și al comunicării - s-ar putea să vă amintiți omologul său grec, Hermes. Copiii de miercuri sunt foarte comunicativi. Sunt, de asemenea, versatili și puțin neglijenți. Sunt, de asemenea, capabili de multe căutări și vor căuta mai multe opțiuni până când vor ateriza pe cea care li se potrivește cel mai bine. Aceste eforturi se pot simți mai degrabă ca mai multe eșecuri decât mai multe experimente pentru a obține un rezultat mai mare. Potrivit rimei, sunt și ele foarte melancolici.

Putem spune multe despre Mercur, de la faptul că se mişcă atât de repede în jurul Soarelui încât pare să se miște înapoi. Cele trei perioade anuale ale lui Mercur retrograd ne permit tuturor să ne revizuim realizările și să aruncăm suficient haos în planurile noastre, încât cei conduși de Mercur să învețe să fie cei mai buni pe improvizaţie. Copiii născuţi în această zi vor moșteni calitățile neliniștite și întrebătoare asociate acestei planete. 

Citește continuarea pe ASTROSENS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   nastere  semnificatie  ziua 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel