Spune-mi unde ai Luna în astrogramă ca să îți spun cine ești și ce simți cu adevărat!
Data publicării:
Soarele este cel care arată zodia. Știm că avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, însă Ascendentul și Luna alături de Soare creează elementele de bază atunci când vine vorba despre construcția unei persoane. Dintre cele trei elemente, astrologul Daniela Simulescu ne spune că prima dată se uită la Luna persoanei pe care ar dori să o descopere. 

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne-a răspuns întrebarea ce este mai important într-o astrogramă din punctul său de vedere. Luna ne arată partea noastră interioară, emoțiile, dincolo de ce construim noi pentru a arăta societății. În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. 

Dacă știm Luna persoanei înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, știm cum este pe interior, știm care sunt nevoile sale. În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile. 

Luna în Berbec

Cei cu Luna în Berbec au nevoia aceasta de a ieși în evidență, de a se face remarcați, de a acționa tocmai pentru a-i face pe ceilalți să îi privească. Este important pentru un copil cu Luna în Berbec să vadă cum interacționează cu Luna mamei sale, deoarece un nativ cu Luna în Berbec s-ar putea să aibă anumite atașamente de tip anxios, s-ar putea să aibă anumite temeri și de aceea el va încerca mereu să demonstreze ce poate, să arate că este cel mai bun. Toată această nevoie de atenție a celor cu Luna în Berbec vine dintr-o nesiguranță interioară. Acesta este, de fapt, secretul celor cu Luna în Berbec, o teamă.

Luna în Taur

Nativii cu Luna în Taur se simt foarte bine cu ei înșiși și au o conexiune intensă cu natura. Au o bază emoțională solidă, care îi face să se simtă în siguranță cu ei înșiși, dar le oferă confort și celor din jurul lor., se exprimă frumos, își expun emoțiile, se exprimă cu o doză de fluiditate. Secretul acestor nativi este că au șansa de a filtra tot ce este bun și de a aduce către ei, au o formă de atașament relativ sănătoasă pentru viața lor. 

Luna în Gemeni

Dacă cineva are Luna în Gemeni are tendința să verbalizeze imediat orice emoție. Desigur că o persoană trece prin mai multe emoții, poate chiar la extreme, pe parcursul unei zile, de exemplu, comunicând aceste emoții îi face pe toți ceilalți să creadă că este instabil. Însă un nativ cu Luna în Gemeni pur și simplu este construit ca să se poată schimba des. Acesta este secretul „normalității” sale. Asta nu înseamnă că este neapărat superficial, ci s-a obișnuit să trăiască așa. În același timp, un nativ cu Luna în Gemeni va fi mereu dispus să găsească cele mai bune resurse pentru a îndeplini dorințe. 

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Spectacola
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: horoscop  luna  zodii 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă




pixel