Spune-mi unde ai Luna în astrogramă ca să îți spun cine ești și ce simți cu adevărat!
Soarele este cel care arată zodia. Știm că avem douăsprezece zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, însă Ascendentul și Luna alături de Soare creează elementele de bază atunci când vine vorba despre construcția unei persoane. Dintre cele trei elemente, astrologul Daniela Simulescu ne spune că prima dată se uită la Luna persoanei pe care ar dori să o descopere. 

Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ne-a răspuns întrebarea ce este mai important într-o astrogramă din punctul său de vedere. Luna ne arată partea noastră interioară, emoțiile, dincolo de ce construim noi pentru a arăta societății. În astrologie, zodia reprezintă doar o mică parte din caracteristicile care alcătuiesc personalitatea multifațetată a unui om. 

Dacă știm Luna persoanei înseamnă că știm cum este pe dinăuntru, știm cum este pe interior, știm care sunt nevoile sale. În funcție de Lună aflăm detalii despre familie, relația cu mama, copilăria persoanei respective, felul în care procesează emoțiile. 

Luna în Berbec

Cei cu Luna în Berbec au nevoia aceasta de a ieși în evidență, de a se face remarcați, de a acționa tocmai pentru a-i face pe ceilalți să îi privească. Este important pentru un copil cu Luna în Berbec să vadă cum interacționează cu Luna mamei sale, deoarece un nativ cu Luna în Berbec s-ar putea să aibă anumite atașamente de tip anxios, s-ar putea să aibă anumite temeri și de aceea el va încerca mereu să demonstreze ce poate, să arate că este cel mai bun. Toată această nevoie de atenție a celor cu Luna în Berbec vine dintr-o nesiguranță interioară. Acesta este, de fapt, secretul celor cu Luna în Berbec, o teamă.

Luna în Taur

Nativii cu Luna în Taur se simt foarte bine cu ei înșiși și au o conexiune intensă cu natura. Au o bază emoțională solidă, care îi face să se simtă în siguranță cu ei înșiși, dar le oferă confort și celor din jurul lor., se exprimă frumos, își expun emoțiile, se exprimă cu o doză de fluiditate. Secretul acestor nativi este că au șansa de a filtra tot ce este bun și de a aduce către ei, au o formă de atașament relativ sănătoasă pentru viața lor. 

Luna în Gemeni

Dacă cineva are Luna în Gemeni are tendința să verbalizeze imediat orice emoție. Desigur că o persoană trece prin mai multe emoții, poate chiar la extreme, pe parcursul unei zile, de exemplu, comunicând aceste emoții îi face pe toți ceilalți să creadă că este instabil. Însă un nativ cu Luna în Gemeni pur și simplu este construit ca să se poată schimba des. Acesta este secretul „normalității” sale. Asta nu înseamnă că este neapărat superficial, ci s-a obișnuit să trăiască așa. În același timp, un nativ cu Luna în Gemeni va fi mereu dispus să găsească cele mai bune resurse pentru a îndeplini dorințe. 

Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Spectacola | Dată: 19 aug 2022, 12:57

Cum știi dacă ai depresie. 11 semne la care să fii atent

Depresia, cauze, simptome, tratament. Cum știi dacă...


Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra, despre cum îți poți afla data morții și cum o poți schimba: „Oricine poate să o afle, sunt anumite calcule....”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, instagram

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram, Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Cătălin Botezatu critică ținuta purtată de Carmen Iohannis la funerariile Reginei: ”E inadmisibil!”

Theo Rose, Anghel Damian, captură video Youtube/ Codin Maticiuc

Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună: „Mi s-a schimbat viața cu totul”

Claus Iohannis și Carmen Iohannis/ Foto:Agerpres

Carmen Iohannis, gafă la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Prima Doamnă a României a fost taxată imediat

A murit Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman. Catinca Zilahy, mesaj sfâșietor

Captură video YouTube

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Video emoționant cu momentul în care câinii reginei își iau adio de la suverană, pentru ultima oară

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu, despre boala incurabilă cu care a fost diagnosticat. Dezvăluirile șocante ale fostului sportiv: ”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Neti Sandu, Instagram

Cum ar reacționa Neti Sandu dacă ar fi concediată de la Pro TV: „Dacă mă dau afară..”

Bianca Drăgușanu/ Captură video Youtube, theXclusive

Bianca Drăgușanu, despre conflictele cu alte femei: „M-am mai ciufulit și eu”

Mugur Mihaescu, foto Facebook

Mugur Mihăescu, revoltat din cauza facturilor la energie electrică: „Noi suntem sclavi”

Minodora și mama ei, Captură foto Vorbește Lumea, Pro Tv

Minodora, în doliu. Mama artistei s-a stins din viață: „A fost bolnavă, nu a mai rezistat”