Steaua pune pe jar detectivii Masked Singer România: ”Aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală!”
Data actualizării:
Data publicării:
Cine credeți că este vedeta care se ascunde în spatele acestei măști?

În această seară, de la ora 21:30, Steaua, Oul Dragon, Albina, Fluturele, Pisica și o nouă mască, Monstrulica, vor urca pe scena Masked Singer România într-un regal de muzică, dans și mister. Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan vor încerca să deslușească și în această săptămână indiciile pe care vedetele ascunse în măști le oferă.

 

Ilie Năstase, demascat. Legendarul tenismen era BUFNIȚA de la Masked Singer România

Alex Bogdan, în lacrimi. Momentul care l-a sensibilizat pe actor: Știu și eu ce înseamnă să pierzi un părinte

Mihaela Rădulescu, bântuită de Muma Pădurii: ”Nu pot să dorm noaptea, chiar am o problemă reală!”

Steaua va pune pe jar detectivii cu noile indicii pe care le va oferi în această ediție. ”Nici nu s-a uscat cerneala pe ziarele în care aparițiile mele senzuale au bulversat o țară întreagă. Cine crede că a fost un accident se înșală. Mi-am asumat orice apariție și lumea ar trebui să înțeleagă că atunci când intri într-un con de umbră folosești orice mijloace de a ieși la lumină. Scopul scuză mijloacele. Ups! Ce am câștigat? Milioane. Ce am pierdut? Tot. De câțiva ani împart dormitorul cu șase pisici și s-ar putea spune despre mine că sunt pustnică. Dacă n-aș fi cunoscută la fiecare colț de stradă, aș avea o viață absolut banală”, va spune Steaua înainte de a urca pe scena Masked Singer România.

Alex Bogdan: ”Suntem față-n față cu cel mai mare mister!”

Noile informații vor dărâma toate teoriile pe care investigatorii le aveau despre această mască: ”Îmi iei mințile și asta mă derutează groaznic. Am niște idei într-o emisiune, altele în alta, vii cu tot felul de povești... nu mai înțeleg nimic despre tine”, îi va spune Mihaela Rădulescu. Pentru Alex Bogdan, enigma din jurul acestei măști este greu de elucidat: ”Sunt convins că suntem față-n față cu cel mai mare mister de la Masked Singer România!”. 

În încercarea de a găsi ce vedetă își ascunde identitatea în acel costum, cei patru detectivi vor nominaliza câteva variante: Daniela Gyorfi, Bianca Drăgușanu, Ileana Lazariuc sau Adelina Pestrițu. Ce personalitate publică își va da masca jos și va părăsi show-ul Masked Singer România, vedem joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alex bogdan  masked singer  Mihaela Radulescu  steaua 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel