Ștefan Bănică, despre DEBUTUL în actorie: Tata nu m-a ajutat absolut deloc
Data publicării:
Ștefan Bănică a vorbit despre începutul carierei sale.

Ștefan Bănică se bucură de o carieră de succes atât în televiziune, cât și pe plan muzical. Acest lucru nu este întâmplător, pentru că artistul a avut în familie un exemplu foarte bun de urmat, de la care a putut să se inspire și care l-a sfătuit la orice pas. Chiar dacă a apucat să participe doar o singură dată la concertul său, Ștefan Bănică spune că tatăl lui l-a susținut întodeauna și a fost foarte mândru de el.

"Atunci când am intrat la Institutul de Teatru a fost momentul în care tata şi-a dat seama că vreau să fac într-adevăr meseria asta. Nu m-a ajutat absolut deloc cu pregătirea pentru Institut şi, atunci când am fost admis, respectul lui a fost cu atât mai mare. Şi din momentul ăla a fost interesat de absolut tot ce făceam. Tata a apucat să mă vadă în premiere la teatru şi filme, în show-uri de televiziune.

Din păcate, a prins doar un singur concert de-al meu. Dar în timpul ăsta mi-a dat multe sfaturi, unele dintre ele s-au pliat perfect pe personalitatea mea. Ele veneau din experienţa lui, care era colosală, dar e important să vezi ce ţi se potriveşte, pentru că era experienţa lui, nu a mea. Aşa le spun şi eu copiilor mei: „Eu vă dau exemple din experienţa mea, iar voi luaţi de la mine ce credeţi că e bun pentru voi.", a declarat Ștefan Bănică, potrivit viva.

Ce însemna celebritatea pe vremuri

"Depinde ce fel de celebritate aveai. Nu existau alte mijloace de expunere decât cinematograful şi televizorul, iar ultimul, cu limite. În cazul meu, am devenit cunoscut peste noapte, atât eu, cât şi colegii mei din „Liceenii. Într-un fel, era bine, iar în altul, nu prea. Era bine că te cunoştea şi te plăcea o grămadă de lume. Pe de altă parte, era o popularitate periculoasă, venită peste noapte, care putea să ţi se urce la cap, doar după un film.", a mai spus el.

De ce privilegii s-a bucurat în acea perioadă Ștefan Bănică

Ștefan Bănică și-a făcut debutul în cinematografie odată cu filmul "Eroii nu au vârstă", după care a urmat și renumitul "Liceenii". Artistul spune că, pe vremuri, erau extrem de multe privilegii care veneau la pachet cu celebritatea, față de acum.

"Iar ca privilegii, acum mi se par mărunte, dar atunci pentru mine erau wow! La sfârşitul anilor 80, în restaurante ultima comandă se lua la ora 21, iar la braserii, ca să bei o bere, trebuia să comanzi şi de mâncare, culmea! Iar când mergeam cu colegii mei să bem câte o bere, după cursurile de la Institutul de Teatru, care se terminau pe la 8 jumătate seara, chelnerii ne recunoşteau şi mai stăteau după program pentru noi. Nu era tare? Dar privilegiul real a fost că publicul ne iubea şi venea peste tot să ne vadă.", a mai dezvăluit acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cariera  celebritate  sfaturi  stefan banica  tata 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”




pixel