Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia: „Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni. Mă obligam să dorm”
Cristina Ștefania, iubita lui Speak, a vorbit despre lupta cu depresia și despre cum a reușit să își recapete bucuria de a trăi. 

Speak și logodnica sa se află în carantină, în Bani, după ce au fost depistați pozitiv Covid, în timpul concediului. Cum izolarea vine și cu mult timp liber la pachet, Ștefania a decis să le răspundă fanilor la curiozități.

Ștefania este o fire veselă și energică. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a luptat cu depresia. Ea le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum ajunsese, în urmă cu câțiva ani, să se izoleze de toată lumea și să se forțeze să doarmă, pentru a fugi de realitate.

„Acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu ORICE, vorbeam doar cu părinții mei.  Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a declarat Cristina Ștefania pe Instagram.

Iubita lui Speak spune că a reușit să iasă singură din stările de depresie și că a avut de dus o luptă grea. A avut un întreg proces de vindecare, care implica printre altele, grija la sănătate. 

„Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze, nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat, ușor, ușor mi-am revenit și după acel episodam încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a mai spus vedeta, potrivit Wowbiz.


Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, nici măcar pentru Ștefania

Spek și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt apreciați pentru felul în care se susțin reciproc, dar și pentru dragostea pe care și-o poartă. Speak și Ștefania au demonstrat în emisiunea  "Asia Express" că fac o echipă pe cinste și că sunt alături unul de celălalt în orice situație. Acest lucru i-a dus pe cei doi până în finala concursului, acolo unde au ieșit pe locul doi.

Cu toate astea, cei doi îndrăgostiți au avut parte de cea mai mare și importantă realizare din relația lor: cererea în căsătorie. Speak și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale, Șefania, care i-a răspuns cu un mare "DA". 

 

În cadrul emisiunii „Îs geană pi tini”, Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, chiar dacă acest lucru ar duce la despărțire. Acesta i-a arătat colegului său un videoclip cu un cuplu care făcea bungee jumping. Speak a mărturisit că nu ar face niciodată asta, nici măcar de dragul Ștefaniei și chiar cu riscul de a se despărți.

„Eu n-aș face-o! Să-mi zică Șoarecul (n.r. porecla Ștefaniei), nu știu...<<Mă despart de tine dacă nu sari cu mine acolo>> i-aș zice <nu>”, a afirmat fostul concurent de la Asia Express, în dialogul său cu Vlad Drăgulin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Veronica Mavrodin | Dată: 24 ian, 21:39

Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Carmen Șerban, diagnosticată cu CANCER la sân: Mi-a zis să merg la biserică. Atunci m-am speriat

Captură video Youtube/ Tvr

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Sursa foto: Mioara Velicu, captură YouTube/ Damian Drăghici

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie are, după 60 de ani de cântat: „Să trăiască colegele, ca să mă vadă că o duc bine”

Lili Sandu, foto Instagram

Lili Sandu s-a refugiat în alcool după ce a născut: „Mi-a fost rușine să vorbesc. Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Captură video youtube/ Kanal D

Planta de "100 de ani", care prelungeşte viaţa. Lidia Fecioru: "Se iau cinci picături dimineaţa"

Tudor Chirilă, captură Video YouTube

Tudor Chirilă: "Nu cred că voi crește niște copii care să rupă ușa la ora 17:00". Cea mai importantă lecție pentru băieții săi

Sursa Foto Instagram Laurentiu Reghecampf

Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară

Sursa foto: Dan Capatos, instagram

Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Sursa foto: Oana Zăvoranu și Adela Popescu, instagram/ colaj foto

Oana Zăvoranu o face praf pe Adela Popescu. Ce a putut să spună „Querida” despre prezentatoarea TV: „Măi, vedeto”

Sursa foto: Ada Palade, Facebook

Fata lui Cornel Palade, lăsată pe străzi: M-au distrus până în măduva oaselor

Sursa foto: Viorica Dăncilă, captură YouTube/ theXclusive

Viorica Dăncilă, judecată pentru adopția fiului ei, Victor: “Au spus că am cumpărat un copil”

Sursa foto: Bianca Drăgușanu, Instagram

Bianca Drăgușanu a ieșit „șifonată” după un antrenament. "M-a bătut"