Ștefania, iubita lui Speak, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia: „Nu voiam să văd sau să aud pe nimeni. Mă obligam să dorm”
Data publicării:
Cristina Ștefania, iubita lui Speak, a vorbit despre lupta cu depresia și despre cum a reușit să își recapete bucuria de a trăi. 

Speak și logodnica sa se află în carantină, în Bani, după ce au fost depistați pozitiv Covid, în timpul concediului. Cum izolarea vine și cu mult timp liber la pachet, Ștefania a decis să le răspundă fanilor la curiozități.

Ștefania este o fire veselă și energică. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că a avut momente în care s-a luptat cu depresia. Ea le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare, cum ajunsese, în urmă cu câțiva ani, să se izoleze de toată lumea și să se forțeze să doarmă, pentru a fugi de realitate.

„Acum mulți ani, nu voiam să văd sau să aud pe nimeni, voiam să stau singură și să mă țin ocupată cu ORICE, vorbeam doar cu părinții mei.  Mă obligam să dorm, atunci când nu-mi mai rămânea nimic de făcut, să treacă zilele cât mai repede, să ies din starea în care mă aflam”, a declarat Cristina Ștefania pe Instagram.

Iubita lui Speak spune că a reușit să iasă singură din stările de depresie și că a avut de dus o luptă grea. A avut un întreg proces de vindecare, care implica printre altele, grija la sănătate. 

„Am ieșit singură din perioada aia, m-am motivat singură, mi-am proiectat dorințe, mi-am proiectat țeluri, mi-am dat un restart. Mi-am ținut mintea ocupată, să nu mă gândesc la nimic ce ar putea să mă întristeze, nu aveam poftă de mâncare, însă nu trecea zi fără să nu mănânc ceva obligat forțat, ușor, ușor mi-am revenit și după acel episodam încercat în fiecare zi să fiu cea mai bună versiune a mea. Nu am mai lăsat un astfel de episod să mă acapareze”, a mai spus vedeta, potrivit Wowbiz.


Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, nici măcar pentru Ștefania

Spek și Ștefania formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt apreciați pentru felul în care se susțin reciproc, dar și pentru dragostea pe care și-o poartă. Speak și Ștefania au demonstrat în emisiunea  "Asia Express" că fac o echipă pe cinste și că sunt alături unul de celălalt în orice situație. Acest lucru i-a dus pe cei doi până în finala concursului, acolo unde au ieșit pe locul doi.

Cu toate astea, cei doi îndrăgostiți au avut parte de cea mai mare și importantă realizare din relația lor: cererea în căsătorie. Speak și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare iubitei sale, Șefania, care i-a răspuns cu un mare "DA". 

 

În cadrul emisiunii „Îs geană pi tini”, Speak a dezvăluit ce nu ar face niciodată, chiar dacă acest lucru ar duce la despărțire. Acesta i-a arătat colegului său un videoclip cu un cuplu care făcea bungee jumping. Speak a mărturisit că nu ar face niciodată asta, nici măcar de dragul Ștefaniei și chiar cu riscul de a se despărți.

„Eu n-aș face-o! Să-mi zică Șoarecul (n.r. porecla Ștefaniei), nu știu...<<Mă despart de tine dacă nu sari cu mine acolo>> i-aș zice <nu>”, a afirmat fostul concurent de la Asia Express, în dialogul său cu Vlad Drăgulin.


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: bali  depresie  Speak  Ștefania 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel