Ștefania Stănilă îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Trebuia să fie acasă de mult”
Data publicării:
Ștefania Stănilă i-a aruncat mai multe replici dure lui Andrei Ciobanu, în ediția de pe 9 mai 2024 de la Survivor All Stars.

Consiliul de eliminare de la Survivor All Stars devine tot mai dificil, mai ales pentru Faimoși, care sunt în minoritate numerică și care nu mai au nicio șansă pentru a se salva din fața votului pentru duelul de eliminare. Cu toate acestea, cei roșii nu-i menajează deloc pe Războinici, iar asta a arătat și atitudinea pe care Ștefania a avut-o față de Andrei Ciobanu, cel care chiar deține și colanul de imunitate. Astfel, fosta Faimoasă a ținut să-i reproșeze acestuia mai multe lucruri, spunându-i chiar că locul său trebuia să fie acasă, nu în competiție.

„Ușor, ușor parcă mă iau și emoțiile, în camp eram ok, m-am trezit bine, după m-a luat nostalgia și m-a lovit realitatea că e posibil să pleca acasă și sunt pregătită pentru orice s-ar întâmpla. Da, mi-aș dori duel cu Andrei Ciobanu, cred că dacă ar fi câștigat TJ colanul asta s-ar fi întâmplat, pentru că tot am dat noi în Sorin în ultimul timp la nominalizări, dar el chiar a evoluat și este și un om foarte mișto.”, a spus Ștefania la consiliul de eliminare.

Citește și: Anunț de ultimă oră la Survivor All Stars. Ce se va întâmpla cu Zanni, după ce a fost trimis în exil

Cum se apără Andrei Ciobanu

Fostul Războinic a venit imediat cu o replică pe măsură și i-a spus fostei sale colege de trib faptul că a luptat pentru cei roșii așa cum a făcut-o și pentru Războinici, motiv pentru care acuzațiile sale nu sunt fondate.

„De Andrei ce pot să zic? Am aceeași părere, nu am încredere în el, nici nu vreau să am și da, cred că trebuia să fie acasă de mult.”, a continuat aceasta.

„Eu am simțit de la bun început, din momentul în care am scris pe foaie Ana Porgras și am dat în prietena ei, era normal, când am plecat de la Faimoși, am simțit un val mare de... Dar de de? Eu nu am ales să plec de la Faimoși, nu am greșit nimănui, am încercat să lupt pentru ei, am adus puncte, am ajutat la victorii, ne-am împrietenit, nu am făcut nimic clar, nu am trădat, doar am votat un nume, am fost real.”, a intervenit și Andrei Ciobanu.

Citește și: Andrei Ciobanu, prima reacție după ce s-a spus că l-a bârfit pe Iancu Sterp: „Ați aruncat cu pietre și ați crezut că puteți strica o prietenie”

Ștefania, deranjată de atitudinea lui Andrei Ciobanu

Mai mult, Ștefania se pare că nu a uitat nici ultimele cuvinte pe care le-a rostit Andrei Ciobanu atunci când trebuia să fie eliminat și când, de fapt, a mai primit o șansă la Războinici. Înainte ca acesta să știe însă ce avea să-l aștepte, le-a declarat dragostea Faimoșilor.

„Ultimele tale cuvinte din echipa noastră au fost „Faimos până la capăt. Sper ca un Faimos să câștige”, i-a spus Ștefania.

„Pentru că plecam din echipa Faimoșilor acasă, e logic, e normal, părăseam competiția în echipa asta.”, a completat el.

„Era firesc ca tu să fii acolo, dar eu mi-am spus părerea. Dacă TJ ar fi luat colanul, ar fi fost un duel între noi.”, mai spune acesta.

VEZI și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Românii au talent

Violeta Botezatu, aplaudată în picioare de toți jurații de la Românii au Talent: „M-a durut carnea pe mine la cât de mult mi-a plăcut” / VIDEO

Sursă foto: Instagram/Dan Cruceru

Dan Cruceru nu vrea să mai audă de Survivor România! De ce refuză să mai prezinte celebrul reality show: „Este traumatizant. Nu merită”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 20 - 26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o mare reușită 

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Sursă foto: Youtube/ Radu Tibulca

Menajera lui Cătălin Botezatu, incident neplăcut în locuința designerului: „Nu am auzit-o țipând”. Femeia și-a dat demisia imediat 

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: Kanal D. Captură video: Pro TV

Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase. S-a aflat după 10 ani: „Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta»”

Sursă foto: Freepik

Top trei alimente care te vor ajuta să îți regenerezi ficatul și să slăbești

Captură video: YouTube/Românii au talent

La doar 11 ani, Maria Clara Postelnicu a cucerit inimile juraților de la Românii au Talent. Andra: „Prevăd un viitor extraordinar pentru tine” / VIDEO




pixel