Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”
Data publicării:
Ștefania Ștefan nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată de TJ Miles să intre la duelul de eliminare, alături de Zanni.

Lupta pentru marele premiu devine din ce în ce mai acerbă. În ediția de miercuri, 15 mai, a emisiunii Survivor All Stars, concurenții s-au luptat pentru imunitate. Bătălia finală s-a dat între Zanni și TJ Miles, iar cel din urmă a câștigat colanul de imunitate. Astfel, TJ Miles a fost salvat de la eliminare și, tototdată, a fost nevoit să nominalizeze o persoană care să intre la duel alături de concurentul votat de colectiv.

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars

În ediția din această seară, concurenții l-au votat pe Zanni pentru eliminarea din competiția din Republica Dominicană. Pe de cealaltă parte, TJ Miles, deținătorul colanului pentru imunitate, a votat-o spre eliminare pe Ștefania Ștefan. Înainte de a intra la duel, aceasta a ținut să spună câteva cuvinte.

„Nu e un reproș. Oricine votează, votează pe absolut cine simte el. Ideea e că eu așa sunt. Asta nu înseamnă că eu dacă am fost o persoană neutră și mi-am văzut de treaba mea, că așa e felul meu ca om, asta nu înseamnă că nu sunt un Survivor complet sau că mi-a lipsit ceva și de aceea am fost neutră. Eu așa sunt ca om în viața de zi cu zi, chiar și acasă.

Cine mă cunoaște știe că așa sunt eu. Eu mă cert cu oamenii când își dau cu părerea despre cineva pe care nu-l cunosc. Eu am susținut mereu că oamenii de aici trebuie să-i accepți și să-i lași așa cum sunt ei, pentru că trăim doar o perioadă de timp aici. E bine să înțelegi fiecare persoană în parte și să o accepți așa cum e ea. Dacă mă implicam în toate chestiile, în toate certurile și în toate discuțiile, eu poate nu mai puteam să aduc anduranță și performanța pe care am adus-o pe traseu, pentru că mă interesa pe mine ce a zis o persoană de alta. Așa sunt eu ca om. Așa sunt și acasă și știu că am fost completă din orice punct de vedere aici”, a spus Ștefania Ștefan, în lacrimi.

Te-ar putea interesa și: „Să nu vă bateți”. Zanni și TJ Miles, față în față pentru a ajunge la pace: „Sunt în stare să-l zdrobesc”

Te-ar putea interesa și: Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles

„Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Ștefania Ștefan a precizat că votul ei pentru a intra la duelul de eliminare a fost o strategie. Ea consideră că Zanni l-ar fi putut putut influența pe TJ Miles să ia această alegere

„Votul meu poate că a fost cerut de Zanni. Dacă el nu merită să fie la vor din punct de vedere sportiv poate că i-a spus lui TJ Miles să fiu băgată eu, ca să mergem noi doi. Simt că a fost cerut să fiu eu și nu altcineva. Eu am tras tare, am demonstrat ce pot, a doua oară la rând. Știu ce pot. Sunt împăcată. Îmi doresc să merg mai departe. Sper doar să am îndemânare și să iau acel duel”, a mai declarat Ștefania Ștefan.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Te-ar putea interesa și: Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel