Stela Enache, motivul pentru care nu și-a refăcut viata după moartea soțului. Cântăreața este văduvă de 13 ani
Stela Enache a dezvăluit motivul pentru care nu și-a refăcut viata după moartea soțului.

Stela Enache este una dintre cele mai apreciate artiste. Pasiunea pentru muzică a dezvoltat-o de la o vârstă foarte fragedă. Ani la rând a încântat milioane de oameni cu vocea sa inconfundabilă. Momentul în care cariera sa muzicală a început a reprezentat și prima întâlnire cu cel ce avea să-i devină soț. Mai exact, în anul 1971 a participat la Festivalul de la Mamaia, pe care l-a și câștigat.

Ulterior, aceasta l-a cunoscut pe Florin Bogardo și la doar trei zile a fost cerută în căsătorie. Nimeni nu se aștepta la acest lucru, dar se pare că dragostea dintre cei doi a ajuns la cote maxime încă din clipa în care s-au cunoscut. Așadar, căsnicia dintre cei doi a durat 40 de ani.

Stela Enache, motivul pentru care nu și-a refăcut viata după moartea soțului

Din nefericire, soțul artistei s-a stins din viață în anul 2009. De atunci, Stela Enache nu a mai vrut pe nimeni în viața ei. Aceasta a mărturisit că, după moartea soțuui, a decis să se dedice carierei. 

„Nu există așa ceva. După Florin nu mai poate să încapă nimeni în viața mea. Eu nu sufăr de singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu pot să fiu cu altcineva.

Ar trebui să fac mereu comparație și nimeni nu se compară cu el, nimeni în toată lumea asta. Mi-am canalizat gândurile spre muzică, spre copii…

Eu chiar nu mă plictisesc singură. Cânt cam 90% doar piesele lui, am pe înregistrări și vocea lui. Am făcut două canale de YouTube, mă ocup de ele.

E mare lucru să ai piese, fotografii și înregistrări cu omul drag, mai alină dorul… ”, a dezvăluit Stela Enache pentru ego.ro.

Cum a fost cerută în căsătorie marea artistă

Stela Enache și-a adus aminte de momentul în care a spus cel mai mare și sincer DA din viața ei.

„Este cererea de căsătorie a lui Florin la 3 zile după ce m-a cunoscut. […] Înainte de spectacol mi-a spus să mai rămân la mare, eu eram anul patru de facultate spre cinci, vacanță, la Cluj la Conservator. Am rămas. Mi-am făcut bagajul de la hotel și m-a dus într-o cămăruță. Mi-am luat rochia și am plecat la premieră. Am luat premiu și o sumă de bani. Am așteptat să vină să mă felicite. N-a venit. S-a terminat seara. Nici nu știam unde să mă duc, dar au venit colegii lui. Am intrat în cameră și pe geamantanele nedesfăcute se afla această scrisoare”, a povestit Stela Enache pentru Antena 3.

Scrisoarea prin care Stela Enache a fost cerută în căsătorie

Prin intermediul unei scrisori, Florin Bogardo și-a exprimat dorința de a rămâne lângă artistă pentru totdeauna. Bărbatul i-a scris câteva rânduri, pe care artista le-a păstrat chiar și acum, la 50 de ani de atunci.

„Dragă starule,
Iartă-mă că nu m-am întors, dar despărțirile chiar numai pentru câteva zile sunt pentru mine un lucru trist. Vreau să îți spun că te iubesc și că dacă tu vrei și Dumnezeu vrea iubirea noastră aș dori-o fără sfârșit.
La revedere!
F”, i-a scris Florin Bogardo

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 26 oct 2022, 16:48

Carmen Harra, captură video YouTube

Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2023: „Începutul ultimilor 10 ani fatidici”

Marian Golea, captură video Youtube

Horoscop Chinezesc 2023. Marian Golea, previziuni pentru toate zodiile: „Anul ăsta nu este formidabil. Plin de trădări, minciuni, de reprezentări proaste”

Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Horoscop RUNE 30 ianuarie – 5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Horoscop. Ce îți spun îngerii tăi păzitori, în funcție de zodie? Mesajul lor pentru luna februarie

Foto Freepik

Horoscopul lunii februarie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sanda Ionescu, captură video Youtube

Sanda Ionescu, previziuni astrale pentru luna februarie 2023. Cum se manifestă iubirea, în funcție de ascendent

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

„Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

Carmen Harra, Foto Facebook

Carmen Harra, previziuni cu privire la situația din Marea Britanie: „Poate ieși la lumină faptul că Harry nu este copilul lui Charles”

Captură video Youtube/ Vorbește lumea

Reacția Vioricăi de la Clejani, după cazul femeii ucise de câini în București: „Lăsați bietele animale în pace! Nu au vină cu siguranță!”

Ianis Hagi și Elena, viitoarea sa soție. Foto Instagram

Ianis Hagi s-a logodit. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena: „Sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber”

Sursa foto: Mihai Voropchevici, captură foto

Anul Nou Chinezesc 2023. Mihai Voropchievici: "Ne îndeamnă să fim atenţi la toate oportunităţile care apar în jurul nostru"

Foto Freepik

Horoscop, joi, 26 ianuarie 2023. Previziuni pentru toate zodiile