Steliana Sima, îngenuncheată de durere la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian: „ Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat!”
Data publicării:
Steliana Sima a transmis un mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian.

Steliana Sima a fost una dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea regretatului artist a lăsat în urmă multă durere. Marele interpret de muzică populară s-a stins fulgerător la vârsta de 61 de ani, din cauza unor complicații post-Covid. Recent, artista a publicat pe paginile de socializare, imagini de la parastasul de șase luni a regretatului artist, Petrică Mîțu Stoian, care a avut loc în Craiova, la cimitirul Ungureni, acolo unde este înmormântat acesta.

Steliana Sima, mesaj emoționant la pomenirea de 6 luni a lui Petrică Mîțu Stoian

Alături de fotografiile cu parastasul, Steliana Sima a ținut să transmită și un mesaj emoționant în memoria bunului său prieten. 

,,Pomenirea de șase luni a colegului meu drag Petrică Mâțu Stoian.  Greu de crezut, greu de înțeles, greu de acceptat! Mi-e tare dor de tine!  Dumnezeu să-l odihnească în rândul celor drepți!", a scris Steliana Sima pe rețelele de socializare. 

Constantin Enceanu, dezvăluiri emoționante despre Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Vestea morții îndrăgitului interpret de muzică populară a venit ca un trăsnet peste cei care l-au cunoscut pe artist. Printre cei mai afectați se numără și Constantin Enceanu. Pe cei doi i-a legat o prietenie aparte, motiv pentru care artistul nu se poate obișnui cu ideea că nu o să-și mai vadă niciodată cel mai bun prieten.

Constantin Enceanu: „Visez cu ochii deschiși la ce am făcut noi în decursul anilor.”

Constantin Enceanu a lansat chiar și o melodie în memoria regretatului artist. Interpretul de muzică populară a ținut să lanseze piesa în Săptămâna Mare.

„Trebuie să ai o anumită stare să poți să creezi, pentru că atât melodia, cât și textul, sunt creații proprii. Am momente în care toate amintirile cu el îmi trec prin cap. Visez cu ochii deschiși la ce am făcut noi în decursul anilor acestora de colaborare, că sunt vreo 15-20 de ani.

Mă gândeam la lucrurile frumoase pe care am reușit să le facem noi. M-am legat de satul lui natal, de faptul că zicea că tot timpul ajunge la Izverna cu drag, zicea de Cerna, de munți...mereu se lăuda cu dansurile de la munte. Ușor, ușor, am încercat să-mi fac un filmuleț în cap și am putut să pun în versuri ceea ce eu simțeam că ar trebui să conțină cântecul respectiv.

Piesa mi-a luat cam vreo lună de zile. Ritornela este luată dintr-un cântec al lui Petre, „Verde-i frunza, verde-i iarba”. A fost ideea maestrului Nicolae Botgros, cu care am și înregistrat piesa”, a declarat Constantin Enceanu pentru WOWbiz.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: petrica mitu stoian  steliana sima 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel