Stilul vestimentar caracteristic femeii Gemeni. Astrolog Daniela Simulescu: „Ele știu foarte bine să experimenteze”/ EXCLUSIV
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este stilul vestimentar caracteristic femeii ”Gemeni” sau celor cu ascendent în Gemeni. 

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens, astrolog DC News, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul noi ediții a emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit care este stilul vestimentar definitoriu al femeilor ”Gemeni”. Explicațiile Danielei Simulescu se referă atât la nativele din zodia Gemeni, cât și la femeile care au ascendentul în zodia Gemeni. 

Stilul vestimentar caracteristic femeii Taur. Astrolog Daniela Simulescu: „Pune foarte mult preț pe calitate, dar și pe culori”/ EXCLUSIV

Stilul vestimentar caracteristic femeii Gemeni

Femeia ”Gemeni” nu are o preferință aparte în ceea ce privește stilurile vestimentare, dimpotrivă. În garderoba acesteia se va regăsi o colecție impresionantă de îmbrăcăminte de toate genurile, deoarece îi place să experimenteze. 

„Femeile care au Sorele sau ascendentul în Gemeni sunt foarte jucăușe. Ele știu foarte bine să experimenteze. De exemplu, dacă pui o femeie cu ascendentul în Taur să încerce zi de zi o altă pereche de cercei, o altă bluză, nu o va face, dar o femeie cu mult marcaj de Gemeni în astrogramă va fi foarte diversificată și întotdeauna are partea asta copilăroasă, asemănătoare cu energia Berbecului, dar energia de Gemeni este mereu pregătită de o plimbare, de o discuție. Are și partea asta mai intelectuală și partea aceasta foarte seducătoare, dar este și foarte schimbătoare. Tocmai de aceea, o să vezi femeile cu mult Gemeni în astrogramă că au mai multe piese în garderobă, au mai multe colecții, din mai multe timpuri. Ele pot să poarte și o rochie mai vintage, dar și articole vestimentare care sunt în trend. Ele trebuie mereu să alterneze, să schimbe, să aibă mai multe variante. Pentru ele este foarte important să aibă și partea asta intelectuală, cu cămașă, dar și partea asta lejeră, cu o rochiță zvăpăiată. Trebuie să alterneze foarte mult. Pentru o femeie cu mult marcaj de Gemeni, garderoba capsulă mi se pare un chin. Este adevărat că le ajută să îmbine, dar pentru o femeie cu mult marcaj în Gemeni este un adevărat calvar.”, a spus Daniela Simulescu.

Stilul vestimentar caracteristic femeii Berbec. Astrolog Daniela Simulescu: „Au o doză ludică în înfățișare”/ EXCLUSIV

 

Daniela Simulescu ne-a mărturisit că anul 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie, dar de acolo pornim de fiecare dată. 2023 este foarte important în ceea ce privește partea asta de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda și va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare, de fiecare dată. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au, se trezesc, au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face.

Chiar am avut discuții cu asemenea persoane, care s-au vopsit, pentru prima dată, la 40 sau 50 de ani, doar pentru că simțeau, în sfârșit, că sunt femei. Și asta pentru că trecuse viața, se căsătoriseră, aveau copii și uitaseră, pur și simplu, că sunt femei. Dintr-o dată vor să slăbească, să își schimbe garderoba, strică toate conturile, pentru că Venus retrogradează în semnul Leului, motiv pentru care avem nevoie de un brand personal și, întotdeauna, cel puțin pentru noi, femeile, totul pornește de la fizic, după care, țin să spun că Venus se întâlnește cu Lilith. Multă lume o știe pe Lilith drept Luna neagră. Lilith este un punct în astrologie, care are legătura cu independența, cu rebeliunea. Femeile care au un Lilith foarte puternic în hartă sunt foarte senzuale, foarte atractive, foarte magnetice și nu se îmbracă așa cum vrea societatea. Când Venus, partea de feminitate și plăcere, se întâlnește cu Lilith, femeile vor fi foarte bine și pe plan fizic. Conjuncția Lilith în Leu vorbește despre narcisism. Unii îl au exagerat, iar unii nu îl au deloc. Vara aceasta este menită să ne accesăm puțin acea fărâmă de narcisism, care este foarte sănătoasă în viețile fiecăruia. Vara aceasta există toate șansele posibile să vă recuperați puterea interioară, dar o să aveți și acea plăcere de a vă juca cu propria ființă, de a vă aranja, de a vă coafa, de a vă machia”, ne-a spus mai spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   daniela simulescu  gemeni  modă 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Adrian Minune,Selly, captură video youtube/ Selly

Cea mai mare sumă câștigată de Adrian Minune la o nuntă. Selly, șocat: „Într-o seară? Incredibil”




pixel