Stilul vestimentar caracteristic femeii Rac. Astrolog Daniela Simulescu: „La ele totul este pe finețe”/ EXCLUSIV
Data actualizării:
Data publicării:
Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care este stilul vestimentar caracteristic femeii ”Rac” sau celor cu ascendent în Rac. 

Daniela Simulescu, redactor-șef Astrosens, astrolog DC News, a fost invitata Rominei Băluță, în cadrul noi ediții a emisiunii „Ținuta la control”, acolo unde a dezvăluit care este stilul vestimentar definitoriu al femeilor ”Rac”. Explicațiile Danielei Simulescu se referă atât la nativele din zodia Rac, cât și la femeile care au ascendentul în zodia Rac. 

Stilul vestimentar caracteristic femeii Berbec. Astrolog Daniela Simulescu: „Au o doză ludică în înfățișare”/ EXCLUSIV

Stilul vestimentar caracteristic femeii Rac

Femeia născută sub semnul ”Racului” este una a extremelor, deoarece poartă fie îmbrăcăminte în tendințe, fie modele ceva mai demodate. Acest lucru este posibil deoarece femeia ”Rac” nu aruncă nimic din garderoba sa, și simte adesea nevoia de a aduce la viață și articolele mai vechi.

Stilul vestimentar caracteristic femeii Taur. Astrolog Daniela Simulescu: „Pune foarte mult preț pe calitate, dar și pe culori”/ EXCLUSIV

„Femeile cu ascendentul în Rac, când le vezi prima dată, îți par mămici. Au feminitatea aceea foarte clasică cu rochiță, fustiță, taior, paltonul, pantofiorii. Sau sunt ca mămica, tot timpul foarte practice. O să observi femeile cu mult marcaj în Rac că sunt foarte practice. Pot să fie și foarte feminine, pentru că este soția și femeia perfectă, dar în același timp, are și nevoia asta practică. Poți să o vezi în adidași, niște pantaloni comozi, lejeri, într-un tricou foarte lejer. Femeile cu mult marcaj în Rac nu o să-ți atragă neapărat atenția, pentru că nu o să le vezi în culori strigătoare. Nu o să aibă niște bijuterii extraordinare sau un machiaj foarte strident. Nu vor să distragă atenția, să nu te deranjeze, să nu te supere. Ele chiar vor garderoba capsulă, pentru că au nevoie de siguranță și au nevoie că se pot baza pe niște piese pe care să le aibă acolo în sifonier și care se potrivesc tot timpul. Au o feminitate clasică. Când mă gândesc la femeile cu ascendent în Rac, mă gândesc la moda anilor 90, la cum se îmbrăcau mamele și bunicile noastre cu fustele alea lungi, taiorașele, rochițele. Sunt acele haine care îți oferă și siguranță sunt și feminine, dar te și protejează de privirile celorlalți. Au nevoie să se protejeze.”, a spus Daniela Simulescu.

Stilul vestimentar caracteristic femeii Gemeni. Astrolog Daniela Simulescu: „Ele știu foarte bine să experimenteze”/ EXCLUSIV

 

Daniela Simulescu ne-a mărturisit că anul 2023 este foarte important în ceea ce privește partea de frumusețe și feminitate. 

”Există câte o influență pentru fiecare dintre noi și nu neapărat doar legat de zodie, dar de acolo pornim de fiecare dată. 2023 este foarte important în ceea ce privește partea asta de frumusețe, de feminitate, de plăcere, de descoperire fizică. Și spun asta pentru că, în vară, Venus, planeta feminității, va retrograda și va retrograda în semnul Leului. Leul are legătură cu creativitatea, cu expansiunea, cu nevoia de a ne afișa, de a căuta like-uri, feedback, aplauze și validare, de fiecare dată. Când Venus retrogradează, de obicei, femeile se reinventează, indiferent de vârsta pe care o au, se trezesc, au un soi de trezire, ori că sunt singure, ori că sunt într-o relație, ele vor să se machieze altfel, să se coafeze altfel. O să vedem femei care se vopsesc pentru prima dată, deși spuneau că nu o vor face.

Chiar am avut discuții cu asemenea persoane, care s-au vopsit, pentru prima dată, la 40 sau 50 de ani, doar pentru că simțeau, în sfârșit, că sunt femei. Și asta pentru că trecuse viața, se căsătoriseră, aveau copii și uitaseră, pur și simplu, că sunt femei. Dintr-o dată vor să slăbească, să își schimbe garderoba, strică toate conturile, pentru că Venus retrogradează în semnul Leului, motiv pentru care avem nevoie de un brand personal și, întotdeauna, cel puțin pentru noi, femeile, totul pornește de la fizic, după care, țin să spun că Venus se întâlnește cu Lilith. Multă lume o știe pe Lilith drept Luna neagră. Lilith este un punct în astrologie, care are legătura cu independența, cu rebeliunea. Femeile care au un Lilith foarte puternic în hartă sunt foarte senzuale, foarte atractive, foarte magnetice și nu se îmbracă așa cum vrea societatea. Când Venus, partea de feminitate și plăcere, se întâlnește cu Lilith, femeile vor fi foarte bine și pe plan fizic. Conjuncția Lilith în Leu vorbește despre narcisism. Unii îl au exagerat, iar unii nu îl au deloc. Vara aceasta este menită să ne accesăm puțin acea fărâmă de narcisism, care este foarte sănătoasă în viețile fiecăruia. Vara aceasta există toate șansele posibile să vă recuperați puterea interioară, dar o să aveți și acea plăcere de a vă juca cu propria ființă, de a vă aranja, de a vă coafa, de a vă machia”, ne-a spus mai spus Daniela Simulescu.


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului:   modă  rac  stil vestimentar  zodii 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel