„Șubrezirea sănătății mele”. Andreea Marin, despre stresul de la Surprize Surpize: ”Nu aveai voie să greșești”
Data actualizării:
Data publicării:
Andreea Marin a vorbit despre perioada în care prezenta emisiunea Surprize Surprize, dar și despre partea mai puțin plăcută a lucrurilor. 

Andreea Marin a fost invitata Loredanei Negrilă, în emisiunea Briliant, de la TVR, acolo unde a vorbit despre stresul trăit în perioada „Surprize Surprize”. 

VEZI ȘI: Cum a ajuns Cove să lucreze cu Andreea Marin. Surpriza de la Surprize Surprize: „Eram îmbrăcat într-o vestă de ziceai că sunt de la Asociația vânătorilor și pescarilor”

"La 'Surprize, surprize' nu reușeam să domolesc stresul. Era la cote foarte înalte. Lucru care a contat în șubrezirea sănătății mele. Pentru că există și reversul medaliei. Ani și ani de zile și nopți nedormite,de stres la cel mai înalt nivel, pentru că lucrurile nu puteau să nu iasă. Emisiunea era live, te privea o țară întreagă și te priveau oameni de pe alte 5 continente. Nu exista să greșești. Nu aveai voie. Nu exista să nu iasă ceva ce ți-ai propus, alături de echipa ta, până la ora la care emisiunea era on air.", a declarat Andreea Marin în emisiunea Loredanei Negrilă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Loredana Negrilă (@loredana_negrila)

Este extrem de exigentă cu ea

"Eu nu vedeam că sunt sau nu, atât de bună. Eu vedeam ce nu mergea și ce nu era bine. Așa sunt și azi. Sunt tentată să văd ce nu merge și am de îmbunătățit. Nu stau să mă laud cu ceea ce merge. Ce merge?! Foarte bine, merge, deci pot să trec la următorul lucru care nu merge. E un mecanism interior, iar asta nu prea te lasă să te bucuri de ceea ce realizezi cu adevărat. Ești atât de concentrat pe ce mai ai de făcut, încât uiți în acest proces să te bucuri poate chiar la fiecare pas, cu pași mici de ceea ce-ți iese."

Andreea Marin, interviu emoționant pentru SPECTACOLA și DC NEWS: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva”

Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV

Motivul pentru care a plecat de la Surprize Surprize

La vârstă de 25 de ani, Andreea Marin a fost aleasă să prezinte emisiunea Surprize Surprize, proiect care i-a adus un succes răsunător. După ani de zile de emisie, sute de emisiuni Live, vedeta s-a retras de la cârma emisiunii care a consacrat-o. Motivul a fost venirea pe lume a fiicei sale. 

Invitată în cadrul podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar, Andreea Marin a dezvăluit că decizia de a se retrage de la Surprize Surprize i-a aparținut și că proiectul nu a mai putut continua fără ea. mai mult, prezentatoarea TV a realizat emisiunea până în luna a opta de sarcină. 

 

„Am trăit pe picioarele mele când «Surprizele» nu au mai fost și asta pentru că am născut-o pe fiica mea, până în luna a opta am fost pe scenă. Nu m-am întors, deși Valeriu Lazarov a venit la mine acasă, îmi amintesc, dragul de el, și mi-a zis: Stai cât vrei, dar înțelege că «Surprize, surprize» nu merge înainte fără tine, nu se poate. Ești mult prea legată de acest brand și dacă am încerca cu altcineva, n-ar merge”, a povestit Andreea Marin în cadrul podcastului de pe YouTube. 

 

Mai mult, vedeta s-a chinuit să realizeze emisiunea până în luna a opta de sarcină, pentru a nu-și lăsa colegii fără salariu. 


„Era o decizie pe care mi-am asumat-o de când am aflat că sunt însărcinată. Mi-am dorit atât de mult acest copil încât mi-am plănuit treaba asta, mi-am plănuit să stau până în luna a opta, astfel încât să termin și ultimul sezon din acel an pentru a nu lăsa fără salariu oamenii din echipa mea, erau zeci, aproape 100 dacă îmi aduc bine aminte”, a mai declarat ea.


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Marin  sănătate  stres  surprize 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel