Suma uriașă pe care Monica Tatoiu o scoate din buzunar pentru destinațiile exotice: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de...”
Monica Tatoiu prefer liniștea vacanței și este dispusă să scoată mai mulți bani din buzunar decât un conațional care, de obicei, optează pentru „all inclusive”.

Monica Tatoiu își petrece mult timp în vacanțe, acolo unde își regăsește liniștea și calmul, chiar dacă acest lucru implică scoaterea din buzunar a unor sume uriașe. De menționat este că vedeta nu preferă luxul neapărat, cât dorește să aibă liniște în concediile sale. Aceste mici bucurii o costă pe Monica Tatoiu minim 5000 de euro de persoană.

Independența și liniștea costă mai mult decât luxul

„Ăla care se duce într-o vacanță la 5 stele, all inclusive, cu lux, nu știu ce, plătește mai puțin decât plătesc eu pe o vacanță într-o colibă, care e la Cuca Măcăii și trebuie să închiriez mașină. Vacanțele mele costă, pentru că nu merg cu clasa I, merg cu de alea… stau cu picioarele cum vreau, dar independența și liniștea costă mai mult decât luxul”,a declarat vedeta pentru Antena Stars, conform Cancan.

VEZI ȘI: Monica Tatoiu, atacată cu pietre de un elev: „Băiete, pot să te și omor, dacă vreau”

Nicio vacanță în doi sub 10.000 de euro

De asemenea, Monica Tatoiu a făcut cunoscut și faptul că sumele se ridică și la mai mult de 5000 de euro, atunci când merge și însoțită într-o astfel de destinație. 

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană, adică 10.000 noi doi”,a mai adăugat ea pentru Antena Stars, conform Cancan.

„14.000 de euro pentru o lună”

Vedeta a dezvăluit și una dintre destinațiile ce se află pe lista „to do”, aceasta dorindu-și să viziteze Polinezia Franceză în viitor, însă va face acest lucru singură, explicându-și decizia. 

„Acum vreau una, dar strâng banii din pensie, pentru că vreau să merg în Polinezia Franceză, dar singură, că Victor nu zboară atât. Avionul cu cazarea costă 14.000 de euro pentru o lună”, a încheiat Monica Tatoiu pentru Antena Stars, conform sursei citate.

 

„Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

De asemenea, Sărbătorile Pascale din acest an au răscolit amintiri dureroase pentru antreprenoare. Acest lucru vine pe fondul decesului mamei sale în urmă cu un an, iar motivele pentru care vedeta nu se simte în largul său într-o biserică locală sunt argumentate:

„Nu suport dogmele bisericești… De ce să intru după bărbat în biserică.. Dar când mi s-a explicat motivul pentru care trebuie făcut asta, că se uita bărbații după fundul meu, atunci am înțeles.

Eu țin post, mă închin în fiecare dimineață, asta da…Dar nu să mă duc în biserică special să mă închin. De fiecare dată când cineva îmi face rău, nu răspund. Fiecare are limbajul lui cu Dumnezeu. Nu trebuie să mă duc la biserică să-l am pe Dumnezeu lângă mine. Dar merg la biserică în zile speciale, când sunt momente importante pentru că atunci rugăciunea  e mai puternică. Atunci când pleacă de la sute de oameni. Când iei lumina și cânți , atunci e mult mai puternică.

Dar e toxică atunci când o faci într-o biserică în care a intrat Diavolul. Cum sunt multe în România. Eu simt asta..

Am aici o biserică în care nu pot intra. Nu intru în Catedrala de la Constanța. Sunt locuri în care nu pot. Si la unele mănăstiri simt la fel.

În străinătate, în biserică, nu am nicio problemă, nu mă cunoaște nimeni. Dar aici, mă așez în biserică într-un colț, la Înviere. Eu cânt, eu plâng, nu vreau să fiu maimuța din vitrină.. Lumea se uită la mine ca la gradina zoologică atunci când sunt recunoscută. E groaznic cu cerșetorii de pe trepte. Mă simt murdărită..Eu nu dau de pomană oamenilor care cerșesc la mașină, unde se stă la semafor”, a mai spus Monica Tatoiu pentru Cancan.

VEZI ȘI: Monica Tatoiu refuză să meargă la cimitirul unde este înmormântată mama ei: „Simt bisericile în care a intrat Diavolul”

 

Data: 08 mai 2023, 11:55
Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: monica tatoiu  sume  vacanță 


DC Media Group Audience

Daniel Buzdugan, foto Instagram

Motivul pentru care Daniel Buzdugan și-a retras copiii de la școala privată: „Să ajungi să plătești cât plătește poate un copil care face Arhitectura la Barcelona… ”

Cristian Mărgărit, la Pastila de Frumusețe

Alimentele care cresc imunitatea. Trebuie să le consumi în sezonul rece. Cristian Mărgărit: „Un miracol pentru imunitate” / VIDEO

Monica Tatoiu, captură video Youtube/ theXclusive

Alcool pe stomacul gol. Băutura pe care Monica Tatoiu o bea în fiecare dimineață: „Este medicament”

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Chinezesc, captură video Youtube Spectacola

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 25 septembrie - 1 octombrie, 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Sursa foto: Gabriela Cristea, Facebook

Gabriela Cristea, rețetă inedită de sarmele: „Acesta este secretul.” Trucul prin care previne arsurile digestive

Sursă foto: Instagram/ Elvira Deatcu

Adina Cristescu a încetat din viață la doar 56 de ani: „Deja îmi lipsești!”. Care a fost cauza morții

„Regele moare” cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepţional, în premieră la TVR

Victor Rebengiuc, despre spectacolul „Regele moare”: „Mă pregătesc exact pentru ce se pregăteşte şi eroul pe care îl joc eu: despărţirea de lumea asta”

Sursă foto: Instagram/ Cristina Spătar, Talisman Tate

Cristina Spătar, apariție șoc lângă Tristan Tate, la numai trei luni de la căsătorie

Violeta Bănică, Andreei Marin, Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva. foto Instagram

Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Sursa foto: unsplash, autor Viva Luna Studios

Horoscop TAROT pentru săptămâna 2 - 8 octombrie 2023. Previziuni pentru fiecare semn zodiacal

Mihai Bobonete, Gabriel Cotabiță, captură video YouTube

Cum l-a țepuit Mihai Bobonete pe Gabriel Cotabiță. Cântărețul, avertisment în privința comediantului: „E periculos. Ăsta o să-ţi ia lucruri din casă”Mintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...